Alveolita

Beneficii

Terapia PRP în alveolita postextracțională

Tratamentul cu PRP ajută la reducerea durerii și inflamației în alveolita postextracțională, contribuind la producerea de citokine antiinflamatorii și permițându-le pacienților să se bucure de o recuperare mai puțin dureroasă și mai confortabilă.

Autoplasma are proprietăți antibacteriene, ajutând la reducerea riscului de infecție și la crearea unui mediu sănătos de vindecare. Totodată, reduce inflamațiile și edemele, diminuând simptomele post extracție.

Autoplasma bogată în trombocite favorizează regenerarea osului alveolar, ajutând la prevenirea resorbției osoase și la îmbunătățirea stabilității implanturilor. Aceasta întărește țesuturile de susținere a dinților, contribuind la diminuarea mobilității dentare.

PRP stimulează creșterea noilor vase sanguine, ceea ce duce la o vindecare mai rapidă și mai eficientă a locului de extracție, contribuind la regenerarea țesuturilor și la minimizarea cicatricilor.

Alveolita postextractionala
Terapie cu PRP

Alveolita postextracțională

Alveolita postextracțională este o complicație frecventă în urma extracției dentare care poate provoca dureri foarte mari și încetini procesul de vindecare. Printre factorii care contribuie la dezvoltarea alveolitei se numără diabetul zaharat sau boli care compromit imunitatea pacientului, contraceptivele orale (datorită estrogenului conținut în acestea), o igienă dentară precară, infecțiile bacteriene și fumatul.

Metodele tradiționale de tratament pentru alveolita postextracțională implică curățarea alveolei și plasarea unui pansament, dar aceste metode pot fi dureroase și pot să nu ofere un tratament eficient. Terapia cu plasmă bogată în trombocite (PRP) oferă o soluție mai inovatoare la această problemă.

Tratamentul presupune injectarea unei soluții concentrate de factori de creștere și trombocite derivate din sângele propriu al pacientului în zona afectată – autoplasma. Stimulând răspunsul natural de vindecare al organismului, aceasta ajută la regenerarea țesuturilor și reduce durerea și inflamația. Tratamentul se efectuează de obicei într-o singură ședință și implică un disconfort minim, ceea ce îl face o alternativă superioară tratamentelor tradiționale.

Despre Deos

Despre noi

Suntem o echipă de 10 specialiști, dedicați sănătății tale dentare. Suntem alături de pacienții noștri pe viață, oferindu-le îngrijire de calitate și încurajându-i să atingă un stil de viață sănătos și echilibrat.

Îți oferim servicii de cea mai înaltă calitate, cu rezultate garantate, folosind cele mai moderne tehnologii și ne asigurăm că primești toată atenția, îngrijirea și suportul de care ai nevoie, la fiecare pas!

Pas cu pas

Procesul nostru de lucru

01
Consultație cu camera intraorală
Diagnosticare precisă care oferă o imagica clară și de ansamblu proiectată pe un monitor a tuturor structurilor din cavitatea orală (dinți,gingie) Tehnologie modernă prin care atât medicul cât și pacientul văd în timp real pe un monitor toate afecțiunile dentare existente.
02
Stabilirea planului de tratament
În cadrul acestui pas ți se va prezența, în mod transparent, variante de tratamente, durata, etapele și costurile finale.
03
Efectuarea tratamentului
Urmărirea pas cu pas al etapelor stabilite în planul de tratament.
04
Control și monitozare
Controlul periodic se va face de minim 2 ori pe an pentru menținerea rezultatelor obținute.
Te așteptăm cu drag

Cum ne găsești

Telefon

0784.011.430

Email

programari@deosdental.ro

Adresă

Str. Sperantei 20 - zona Universitate, București

    Completează formularul și primești un voucher de 200 de ron cadou!

      Pentru cine vrei voucherul?

      * Acest voucher poate fi utilizat o singură dată și nu se aplică la manoperele care au beneficiat deja de o reducere.