Despre noi

Sănătatea ta, misiunea noastră

Misiune

Suntem ceea ce iubim și da, ne iubim profesia și menirea de a face bine iar doctorii noștri stomatologi de la clinica dentară premium laser Deos Dental dau măsura întregului lor talent și profesionalism pentru redarea zâmbetului și sănătății  tuturor pacienților care ne aleg, fiecare cabinet stomatologic fiind dotat cu tehnologie și aparatură medicală la standarde internaționale, pentru că noi credem cu tărie, că pacienții noștri merită ce este mai bun.

Înainte de a fi un medic dentist de excepție , suntem oameni cu sentimente și emoții, care ne transpunem în situația celor care ne trec pragul și ne dorim să punem în slujba pacienților toate cunoștințele, experiența și tehnologia de ultimă oră, pentru că toți oamenii sunt DEOSebiți și merită să aibă acces și să beneficieze de tratamente medicale premium.

România este o țară DEOSebită, plină de oameni frumoși și talentați iar echipa noastră doctori profesioniști s-a format în spiritul ei și duce stomatologia la nivel de artă a esteticii. Știm cât este de important aspectul și sănătatea pentru pacienții noștri DEOSebiți, nimic din corpul nostru nu iese mai mult în evidență ca dantura, ea este cartea noastră de vizită, ne reprezintă, ne oferă încredere, buna dispoziție și respectul de sine.

La clinica stomatologică premium  laser Deos Dental, jurământul lui Hipocrate este crezul nostru, suntem înainte de orice oameni și doctori care empatizăm și ne dedicăm total și responsabil vindecării și restabilirii stării normale de sănătate a pacienților iar misiunea noastră este de a salva și reface dantura aproape de perfecțiunea naturală , fiind dovedită științific legătura indestructibilă dintre sănătatea danturii și a întregului organism uman, toate acestea fiind vitale pentru o stare psihică echilibrată și de ce nu, de fericire și bună dispoziție a întregii societăți, fiind un ingredient magic ce duce la respectul de sine și la rata de succes a unui om sănătos în viață și la admirația celor din jurul lui.

Această misiune o îndeplinim zi de zi cu devotament și profesionalism, cu una din cele mai bune echipe de medici stomatologi, cu experți specializați pe fiecare domeniu stomatologic, pregătiți permanent la cursuri de cele mai înalte și inovatoare standarde internaționale.

Pentru ca misiunea noastră să fie deplină, am investit in cea mai modernă și revoluționară aparatură medicală de nivel global, neprecupețind niciun efort financiar, cum ar fi: computer tomograf, laser Lite Touch, Laser Dioda, terapia fotodinamică, microscop medical, schanner intraoral(3shape), aparat de ozonoterapie, camera intraorală.

De asemenea, doctorii noștri stomatologi sunt specializați în utilizarea celor mai inovatoare manopere stomatologice de tratament: protocoale de lucru laser fără durere, unice și eficiente, PRF vindecare accelerată, terapia durerii, chirurgia laser, tratarea parodontozei asistată de tehnologia laser erbium, tratamente de canal(endodontic) asistate laser, tratamente de albire laser, detartraje fără durere și soluții moderne și complete pentru reabilitarea totală, aproape de perfecțiunea naturală.

Misiunea noastră la clinica stomatologică laser Deos Dental este de a conștientiza câți mai mulți oameni de importanța îngrijirii danturii, de legătura ei cu sănătatea întregului organism, suntem profund conștienți că tot ceea ce facem prin informare și rezolvarea a mii de cazuri medicale, ajută la starea de bine a României și pentru îndeplinirea acestei misiuni, ne dedicăm pacienților cu pasiune, empatie, responsabilitate și vă putem spune fără lipsă de falsă modestie, că protocoalele noastre medicale sunt unice și inovatoare, pentru ca noi apreciem pacientul nostru ca pe un membru al familiei noastre iar fericirea și zâmbetele de pe chipul lor, reprezintă cartea noastră de vizită iar la plecare le oferim tuturor pacienților DEOSebiți, cel mai frumos cadou și anume, un zâmbet pe viață.

Nu uitați că avem o singură viață și fiecare om merită ce este mai bun, tratamente medicale de cea mai înaltă clasă, un om care zâmbește este un om sănătos și fericit, este remarcat și apreciat de societate, fiind considerat o persoană agreabilă, de încredere, de interes și de mare succes.

Zâmbește diferit, fii DEOSebit!

Suntem alături de oameni pe viață

Viziune

Știm cât de important este să ai un medic de încredere, la care să poți apela mereu, indiferent de problema cu care te confrunți.
De aceea, când spunem că suntem alături de pacienții noștri pe viață, nu exagerăm. Ne dorim să fim alături de tine indiferent de serviciul pentru care apelezi la noi, fie că este vorba despre o intervenție mai serioasă sau un control de rutină. La Deos Dental vei găsi mereu o soluție și un sfat bun.
Clinica ta stomatologică

Valori

Optimism

Oferim soluții potrivite pentru toate cazurile stomatologice.

Calitate

Ne mândrim cu excelența serviciilor oferite pacienților noștri.

Siguranță

Garantăm siguranța atât a pacienților cât și a membrilor echipei.

Comunicare

Suntem prietenii pacienților noștri, cu care avem o comunicare sinceră și transparentă.

Profesionalism

Pe lângă experiența vastă, suntem într-un proces continuu de perfecționare.

Încredere

Pacienții noștri pot avea o încredere totală în abilitățile, cunoștințele și profesionalismul medicilor noștri.
10
+
10
+

ani de experiență

1700
1700

zâmbete fericite lunar

100
100

implanturi săptămânal

40
40

ARCADE REABILITATE PRIN DANTURĂ FIXĂ ÎN 24 H - lunar

Experiență și profesionalism

Echipa Deos Dental

Te așteptăm cu drag

Cum ne găsești

Telefon

0784.011.430

Email

programari@deosdental.ro

Adresă

Strada Speranței 20, București

    Completează formularul și primești un voucher de 200 de ron cadou!

      Pentru cine vrei voucherul?

      * Acest voucher poate fi utilizat o singură dată și nu se aplică la manoperele care au beneficiat deja de o reducere.