Extracții dentare

Beneficii

Extracții dentare cu laser

Laserele dentare reduc disconfortul asociat extracțiilor tradiționale, reducând la minimum deteriorarea țesuturilor și sângerarea în timpul procedurii.

Utilizarea laserelor ajută la coagularea mai rapidă a vaselor de sânge. Totodată, mulțumită efectului antibactericid al laserelor, acestea contribuie la un timp de vindecare mai rapid.

Laserele minimizează deteriorarea țesuturilor, reducând nevoia de suturi. Astfel, procesul de vindecare este mai puțin dureros și riscul de edeme (umflarea gingiei) scade considerabil.

Laserul dentar ajută la păstrarea osului din jur în timpul extracțiilor, ceea ce duce la o stabilitate îmbunătățită a viitorului implant și la reducerea riscului ulterioarelor probleme dentare.

Chirurgie cu laser

Extracții dentare

În trecut, extracțiile dentare erau văzute drept una dintre cele mai neplăcute proceduri stomatologice, din mai multe motive: senzația neplăcută provocată de trepanare (efectuarea unui drenaj printr-un mic orificiu realizat în interiorul dintelui), extracția propriu-zisă și durerea postoperatorie, necesitând o perioadă îndelungată de vindecare.

Astăzi, îți oferim o alternativă superioară metodelor tradiționale de extracție a dinților. Echipamentul cu laser face ca această procedură să fie una minim invazivă, mult mai confortabilă decât extracțiile obișnuite, cu o perioadă de recuperare mai rapidă și mai puțin dureroasă. Totodată, laserul reduce și timpul de integrare a noului tăi dinte – implantul dentar – datorită stimulării osteogenezei (vindecarea osului).

Medicii noștri apelează la extracție doar în cazurile grave, când dintele natural nu mai poate fi salvat în niciun fel și pune în pericol sănătatea altor dinți.

Despre Deos

Despre noi

Suntem o echipă de 10 specialiști, dedicați sănătății tale dentare. Suntem alături de pacienții noștri pe viață, oferindu-le îngrijire de calitate și încurajându-i să atingă un stil de viață sănătos și echilibrat.

Îți oferim servicii de cea mai înaltă calitate, cu rezultate garantate, folosind cele mai moderne tehnologii și ne asigurăm că primești toată atenția, îngrijirea și suportul de care ai nevoie, la fiecare pas!

Pas cu pas

Procesul nostru de lucru

01
Consultație cu camera intraorală
Diagnosticare precisă care oferă o imagica clară și de ansamblu proiectată pe un monitor a tuturor structurilor din cavitatea orală (dinți,gingie) Tehnologie modernă prin care atât medicul cât și pacientul văd în timp real pe un monitor toate afecțiunile dentare existente.
02
Stabilirea planului de tratament
În cadrul acestui pas ți se va prezența, în mod transparent, variante de tratamente, durata, etapele și costurile finale.
03
Efectuarea tratamentului
Urmărirea pas cu pas al etapelor stabilite în planul de tratament.
04
Control și monitozare
Controlul periodic se va face de minim 2 ori pe an pentru menținerea rezultatelor obținute.
Te așteptăm cu drag

Cum ne găsești

Telefon

0784.011.430

Email

programari@deosdental.ro

Adresă

Str. Sperantei 20 - zona Universitate, București

    Completează formularul și primești un voucher de 200 de ron cadou!

      Pentru cine vrei voucherul?

      * Acest voucher poate fi utilizat o singură dată și nu se aplică la manoperele care au beneficiat deja de o reducere.