Tratamentul de canal (Endodontic) la microscop asistat laser

Cum reușesc doctorii stomatologi de la Deos Dental, să facă artă dintr-o manoperă medicală și să salveze dinții!

Cine nu-și dorește să aibă un corp perfect și o dantură de invidiat?

Dar viața alertă, alimentația nesănătoasă și consumată in grabă, stresul cotidian, poluarea citadină, lipsa hidratării, fumatul, lipsa sportului etc, ne duc la un moment dat spre o situație nedorită și constatăm că organismul nostru cedează și începe să ne dea semne de alarmă.

Toate organele corpului uman sunt strâns legate între ele iar dantura noastră nu face excepție. Suma tuturor efectelor negative ale stilului nostru de viață alert, duc spre înmulțirea bacteriilor, depunerea de tartru în cantități tot mai mari și inevitabil, la apariția cariilor.

Este bine să știți că dintele reprezintă un organism viu, format din coroană și rădăcină. În interiorul acestuia se regăsește camera pulpară, care conține nervul și vasele de sânge care îi dau vitalitate.

Tratamentul de canal (endodontic) presupune îndepărtarea conținutului canalului radicular(pulpa sau un tratament în antecedente incorect efectuat), sterilizarea canalului radicular și sigilarea lui, cu scopul de a-i salva dintele și de a-i reda funcționalitatea pe arcadă.

Programează o Consultație

Zâmbești, deci strălucești!

Vezi zâmbetele prietenilor noștri înaite și după tratamentele de canal asistate laser

Părerea pacienților noștri despre Tratamentul Endodontic asistat laser

Florentina PopescuFlorentina Popescu
20:10 23 Aug 23
Marius AsanMarius Asan
15:00 21 Aug 23
Am început să vin în această clinică cu dorința de a avea o experiență mai bună și asta s-a dovedit din prima zi. Alături de dr. Anca Marica am avut parte de servicii de calitate pe lângă căldura și bucuria pe care o oferă de fiecare dată. Recomand Deos Dental!
diana mirondiana miron
13:40 21 Aug 23
L-am vizitat pe dl doctor Ilinca Daniel. Nu stiam ca e posibil sa razi cu lacrimi in timpul unui detartraj, dar am aflat ca se poate. Se lauda ca dumnealui curata dintii extrem de bine si fara durere, nu l-am crezut, dar a avut dreptate. Nu am avut parte de nicio durere dentara🤌 felicitari si va multumesc!
Cosmin VasileCosmin Vasile
13:36 09 Aug 23
Conditii si servicii extraordinare. O clinica unde esti tratat cu drag si profesionalism. Recomand cu incredere clinica Deos Dental.
Tyler TheOneTyler TheOne
12:07 02 Aug 23
Punctualitate in ceea ce tine de programari si profesionalism maxim . Recomand cu incredere .
Irina TudoseIrina Tudose
11:51 02 Aug 23
A fost prima interacțiune cu Deos Dental, și am rămas foarte plăcut impresionata încă de la intrare, staff-ul de la recepție fiind foarte primitor și atent. Dl. Dr. Ilinca Daniel a fost cât se poate de răbdător, prietenos și profesionist, alungând frica cu care mergem mare parte dintre noi la stomatolog. Am primit tot suportul și informațiile referitoare la ce am de făcut după procedura, si astfel am plecat de acolo liniștită, și cu zâmbetul pe buze. Îi recomand cu încredere, și voi reveni cu siguranță.
Olguta SavOlguta Sav
09:59 22 Jul 23
D-na dr. Madalina Radu este un profesionist desavarsit, perfectionist, o persoana calda, care comunica excelent cu pacientii. Mi-a oferit toate explicatiile legate de interventiile efectuate. Lucrarile au fost impecabil realizate. Voi reveni si o recomand!
Vlad RaduVlad Radu
16:16 21 Jul 23
O clinica noua, cu medici buni si aparatura moderna, iar interactiune cu dr. Madalina Radu a fost excelenta, desi eu am fobie de dentist. Dupa cateva experiente neplacute la stomatolog, acum am inceput sa vin mai cu drag. Recomand!
Marisescu DanMarisescu Dan
10:39 22 Jun 23
După programare , m-am prezentat (a doua oară , că de prima am uitat) la o consultație cu doamna doctor Păduraru Felicia , care mi-a dat cele mai bune sfaturi legate de problemele mele foarte grave cu dantura. In cabinet , m-am simțit în largul meu, iar modul de comunicare și explicatiile au fost pe înțelesul meu. Mai consult piata , deoarece e vorba de buget . In cazul in care iau o hotărâre , mă voi orienta către Deos , fiindcă durata intervenție este de aproximativ 1 an , și cumva sunt convins că totul va decurge bine aici.Recomand clinica măcar pentru o simpla vizită a stomatologie , sigur vă veți simți alfel înăuntru.
Agent TAgent T
18:29 06 Jun 23
O echipa de doctori care lucreaza uimitor impreuna! Andreea Fieraru, un doctor care m-a facut sa iubesc sa vin la dentist frecvent. Are o mana atat de usoara aratand cat ii pasa de pacient. Am avut lucrari grele si totul a iesit foarte bine. Dr Paduraru Felicia mi-a plantat niste dinti pe un os si o gingie la fel de subtiri. Ma duc la aceasta clinica fara stres!
js_loader

Când ai nevoie de un tratament de canal?

Sensibilitate dentară la rece, cald și dulce
Dacă ai disconfort în masticație
Dacă ai halenă (miros neplăcut al gurii)
Dacă ai mobilitate dentară marită
Când observi că un dinte e modificat de culoare(gri, cenușiu)
Când observi un abces în dreptul dintelui
Când ai o plombă veche, foarte aproape de nerv șI a murit nervul
Când ai un tratament endodontic efectuat incorect și trebuie refăcut
O ECHIPĂ PROFESIONISTĂ, ARE UN LEADER PE MĂSURĂ

Îți facem cunoștință cu Dna Dr. Felicia Păduraru

Mă numesc Felicia Paduraru sunt medic dentist implantolog, expert și trainer laser.

Iubesc viața, oamenii, natura și îmi ador profesia prin care pot să dau măsura talentului meu.

În cei peste 11 ani de experiență acumulată ca medic stomatolog si implantolog am realizat peste 1750 de arcade, reconstruite perfect pe implanturi dentare asistate laser și am vindecat peste 2500 de pacienți, dintre care peste 1.380 în cazuri de boală parodontală.

Am absolvit cursurile Universității de Medicină și Farmacie, Facultatea de Medicină Dentară, Carol Davila, București, obținând la scurt timp după absolvire și diploma pentru Competență în Implantologie. Ulterior am urmat cursurile unui Master în implantologie orală în Italia, în cadrul Universității Guillermo Marconi, Roma, și pentru că țintesc mereu profesionalismul,  am decis să urmez cursurile unui al doilea Master având că și primul  tema implantologiei, acreditat prin programul certificat al Institutului gIDe din cadrul Universității Loma Linda, Los Angeles, în Statele Unite ale Americii.

Pentru a putea împărtăși informațiile acumulate într-un mod organizat si eficient către alți colegi medici stomatologi, am devenit formator acreditat de Ministerul Muncii și Solidariții Sociale.

Deoarece 8 din 10 români suferă de o forma a bolii parodontale am decis sa aprofundez acest subiect si am absolvit un Masterclass în chirurgie parodontologică având ca mentori nume importante din stomatologia mondială.

Pentru că educația medicala poate fi doar continuă, astfel încât tratamentele oferite să fie eficiente și de ultima oră,  anual sunt prezentă la cursuri pe teme actuale, conexe cu implantologia și utilizarea laserului în cadrul acesteia și în stomatologia de zi cu zi: Sky fast&fixed.

Speaker la Conferința anuală Lite Touch(expert laser); Lite Touch Er. Yag Laser-Application in Daily dentistry; Clinica Course for Lite Touch-Er. Yag Dental Laser; Principles and practical applications of the Er Yag Laser in Destistry; Touch the Future;

Aplicațiile laserului în stomatologia de zi cu zi, o abordare modernă în Chirurgie, Implantologie și Parodontologie si lista continua.

Pentru mine jurământul lui Hipocrate este ca o religie și sunt convinsă că menirea mea pe această lume este de a face oamenii sănătoși și fericiți iar fiecare zâmbet în plus al pacienților mei, mă face să mă simt împlinită, așa cum exprimă și sloganul nostru: zâmbește, iubește, trăiește Deos!

OPERELE NOASTRE DE ARTĂ

Cazuri clinice rezolvate de noi

Prețuri pentru Tratamente Endodontice dentare complete (pivot inclus)

Pentru cel mai frumos zâmbet, ti-am pregătit mai multe variante de tratamente parodontale dentare asistate laser, fără durere.

Monoradicular Tratament Vital

Monoradicular Retratament

Molar 3 canale Retratament

Molar 3 canale Tratament Vital

Premolar(2 canale) -Tratament Vital/Retratament

Consultație la clinica premium laser Deos Dental

197

lei

(consultație cu camera intraorală)

Consultația, în valoare de 197 lei, presupune realizarea unui plan de tratament de doctorii nostri stomatologi. Intervenția presupune utilizarea laserului dentar pentru confort, predictibilitate si o vindecare optimizata, astfel încât pacientul să fie relaxat pe durata intervenției și să nu simtă pic de durere.

Ce presupune un tratament endodontic profesionist și complet la Deos Dental?

Tratamentul endodontic laser complet include: anestezia, după aceasta urmează curățarea canalului radicular de pulpă sau a tratamentului endodontic efectuat anterior incorect, sterilizarea canalului radicular, care poate fi pe: 1, 2, 3 sau 4 canale.

Urmează obturarea canalului radicular cu un cauciuc natural și cu o pastă sigilantă, fiind cele mai biocompatibile materiale.

Ulterior se procedează la refacerea pereților dinților(care au fost distruși de carii) și ranfonsarea dintelui cu ajutorul uni pivot de fibră de sticlă.

Pacienții noștri - Prietenii noștri

Pentru noi cei de la Deos Dental jurământul lui Hipocrate este esența actului medical în sine.

Ce poate fi mai DEOSebit de atât, să faci un om sănătos și el să-ți întoarcă un zâmbet și o îmbrățișare.

Da, pacienții noștri devin prietenii și o parte din familia noastră iar sănătatea și fericirea lor este menirea noastră.

Da, zâmbetul lor fericit reprezintă cu adevărat cartea noastră de vizită și pentru acest fapt ne simțim împliniți.

De ce clinica stomatologică premium laser Deos Dental?

Deos Dental oferă toate serviciile stomatologice, are una din cele mai dedicate și profesioniste echipe de doctori stomatologi și lucrează cu cele mai moderne aparaturi din domeniul stomatologic, folosind tehnologia laserului medical, microscopul medical, schannerul intraoral, aparatul de ozonoterapie, camera intraorală, radiologie dentară performantă, pentru a avea cele mai performante și durabile rezultate, toate fără durere, puse în slujba binelui și sănătății pacienților noștri.

Protocoalele noastre medicale sunt unice și nu le veți mai întălni în nicio altă clinică stomatologică din țară. Aceste protocoale medicale fără durere, sunt personalizate de medicii de la Deos Dental în funcție de specificul afecțiunii fiecărui pacient, pentru un tratament medical eficient și DEOSebit.

Rubrica medic stomatolog de top - Aparitii TV

La clinica stomatologică premium laser Deos Dental am tratat sute de pacienți afectați de această afecțiune și doctorii noștri stomatologi vă informează că nervul afectat de infecție, poate să doară când moare sau să nu. Atunci când nervul mort nu doare, el va  produce o gangrenă, care poate duce fără să simțiți durere, la pierderea dinților.

Tocmai din acest motiv vă sfătuim să nu uitați de prevenție și să vă programați de cel puțin două ori pe an la o clinică stomatologică specializată, unde după un consult cu camera intraorală și o radiografie, doctorul stomatolog va putea constata orice afecțiune, indiferent în ce stadiu se află și să ia repede măsuri de tratare.

Cum tratează stomatologii de la clinica premium laser Deos Dental această afecțiune?

Subliniem, nu cu falsă modestie că suntem singura clinică stomatologică care folosește în cadrul tratamentelor endodontice, un protocol unic de utilizare a laserului erbium, alături de microscopul dentar.

Acest protocol unic de utilizare a laserului erbium  în tratamentele endodontice, aduce rezultate deosebite și beneficii sporite pacienților, privitoare la creșterea ratei de salvare a dinților, totul fără durere și disconfort.

Vă enumerăm mai jos, avantajele utilizării acestui protocol unic -laser erbium:

 1. Decontaminare și sterilizare în profunzime a canalului radicular.
 2. Efect bactericid, având un spectru larg superior altor metode de decontaminare laser.
 3. Scade semnificativ riscul de a recidiva afecțiunile endodontice.
 4. Rata de succes crescută -în special la patologiile care răspund greu la tratamente.
 5. Rapid, eficient și nedureros!

De asemenea, este important de precizat că medicii noștri stomatologi, utilizează un capăt special de biostimulare care este atașat laserului de tip erbium, acest procedeu terapeutic accelerând procesul metabolic, stimulează vascularizarea zonei tratate, eliberând factori de creștere și ajută la regenerarea tisulară, având efecte antiinflamatoare și  estompând aproape total durerea.

La clinica stomatologică premium laser Deos Dental, prin utilizarea acestui protocol unic de folosire a laserului erbium în tratamentul endodontic, scurtăm la minimum timpul petrecut de pacient pe scaunul stomatologic. Practic se poate finaliza tratamentul într-o singură ședință, totul fără discomfort și durere pentru pacient.

Alături de laserul erbium, medicii stomatologi de la clinica Deos Dental folosesc în procedura de tratament endodontic și microscopul dentar, pentru asigurarea unui tratament de canal de success.

Iată câteva din cele mai importante beneficii ale utilizarii microscopului dentar, în protocolul tratamentului endodontic:

 

 1. Medicul stomatolog poate observa atât detaliile de la suprafață, cât și în profunzimea dintelui, deci diagnosticul va fi unul detaliat și corect.
 2. Curățare precisă a cariei și a canalelor radiculare, mărind de 20 de ori imaginea câmpului operator.
 3. Magnificație și iluminare sporită, ce permite identificarea canalelor suplimentare și tratarea canalelor calcificate.
 4. Se pot îndepărta cu ușurință corpii străini din canal, instrumente fracturate, care nu pot fi vizibile cu ochiul liber.
 5. Identificarea de fisuri sau fracturi-uneori nu sunt vizibile nici radiologic și se văd doar la microscop.
 6. Tratare și vindecare rapidă-manoperele clasice manuale necesitau perioade lungi de tratament, de la 4 la 8 ședințe, de cel puțin o oră pentru a rezolva un tratament de canal.

Prin folosirea microscopului dentar, întregul tratament se poate finaliza într-o singură vizită la stomatolog, totul în beneficiul pacientului.

 

Așa cum am evidențiat mai sus, se pot observa câte beneficii au pacienții de la clinica premium laser Deos Dental, prin folosirea laserului erbium și a microscopului dentar, în tratamentele de canal.

Ținem să precizăm că acest protocol unic de la Deos Dental, duce la rezultate DEOSebite de tratament și la salvarea multor dinți, de care pacienții noștri se vor putea bucura în continuare, totul în cel mai pur mod profesionist și mai ales foarte important: într-o singură vizită la clinică și fără durere.

Care sunt etapele efective, la clinica DEOS DENTAL, de realizare a protocolului unic în tratament de canal?

Tratamentul începe cu diagnostic, radiografii și vi se stabilește de către un medic specialist planul de tratament.

Noi, cei de la Deos Dental aplicăm metoda de tratare prin folosirea laserului și a microscopului medical!

LiteTouch aduce o adevărată revoluție tehnologică în stomatologia convențională, prin multivalență și ultraeficiență în tratarea țesuturilor dure și moi, fiind un instrument intuitiv și ușor de utilizat, care oferă un grad optim de precizie și un nivel inegalabil de adaptabilitate și manevrabilitate.

Datorită funcțiilor avansate de ablație și subablație și a efectului antibacterian, laserul LiteTouch folosește energia luminii pentru intervenții de precizie asupra țesuturilor dentare și tratamente  minim invazive și este mult mai eficientă decât tratamentul clasic.

Tratamentul cu laser simplifică mult acest tratament prin cele două lungimi de undă folosite: neotinium și erbium.

Neotinium pătrunde foarte bine în profunzime, acolo el se activează și se produce o sterilizare, fiind mult mai sigur decât metoda clasică.

A doua lungime de undă a laserului, erbium ajută la îndepărtarea țesutului dur, cum ar fi țesutul dur infectat(caria) și tartrul.

Această metodă cu laser nu produce o ablație caldă, deci nu apare durerea ca la metoda clasică și este aproape perfectă.

Ținem să precizăm că nu există nici o contraindicație pentru această metodă și vă invităm la noi în clinică să vă demonstrăm profesionalismul medicilor noștri și eficiența acestor tehnologii de ultimă generație.

Iată și etapele de realizare a unui tratament endodontic(de canal) de succes:

 1. Diagnostic corect-profesional-clinic și radiologic.
 2. Examinare și tratament la microscop.
 3. Sterilizare și decontaminare laser.
 4. Obturație endodontică și sigilare coroană etanș, cu o coroană dentară.

După un tratament de canal, pentru reducerea disconfortului postoperator, doctorii noștri stomatologi, realizează terapia durerii cu ajutorul laserului.

La Deos Dental, îți redăm încrederea, stima de sine, viața socială, masticația și buna dispoziție, totul într-un climat profesionist DEOSebit.

DOAR LA DEOS DENTAL

Aici poți să știi de ce buget ai nevoie pentru un zâmbet perfect

Trimite-ne radiografia dentară și vei afla ce plan de tratament ți se potrivește

Te așteptăm cu drag

Cum ne găsești

Telefon

0784.011.430

Email

programari@deosdental.ro

Adresă

Str. Sperantei 20 - zona Universitate, București

  Completează formularul și primești un voucher de 200 de ron cadou!

   Pentru cine vrei voucherul?

   * Acest voucher poate fi utilizat o singură dată și nu se aplică la manoperele care au beneficiat deja de o reducere.