Tratament parodontal laser

Cauți un tratament parodontoză laser inovator și eficient? La Deos Dental ai parte de cei mai buni specialiști din domeniu, ce folosesc tehnologii de ultimă generație.

Cu toții ne dorim o dantură perfectă și un zâmbet de star de cinema, dar cât de mult timp ne acordăm nouă și cât din acest timp îl acordăm efectiv îngrijirii danturii? Credem că este suficient să ne spălăm o dată sau de două ori pe zi pe dinți și totul s-a rezolvat în igiena orală, din păcate nu este deloc așa.

Câți dintre noi ne programăm pur și simplu la un consult o dată sau de două ori pe an la un medic stomatolog? Muncim mult, alergăm de dimineața până seara, consumăm tot felul de mâncare comandată din diferite locuri, fără să știm cum și din ce ingrediente este produsă iar în weekend suntem doborâți de oboseală și nu mai avem timp nici de sport.

Așa încep problemele: oboseala cronică, creșterea în greutate, probleme medicale și în strânsă legătură, deteriorarea danturii. Apar carii, tartru, sângerări ale gingiei și uite cum parodontoza începe să ne afecteze agresiv întreaga cavitate bucală, ducându-ne rapid spre pierderea dinților.

Programează o Consultație

Zâmbești, deci strălucești!

Vezi zâmbetele prietenilor noștri înaite și după tratarea parodontozei asistate laser

Părerea pacienților noștri despre tratamentul parodontozei cu laser

Florentina PopescuFlorentina Popescu
20:10 23 Aug 23
Marius AsanMarius Asan
15:00 21 Aug 23
Am început să vin în această clinică cu dorința de a avea o experiență mai bună și asta s-a dovedit din prima zi. Alături de dr. Anca Marica am avut parte de servicii de calitate pe lângă căldura și bucuria pe care o oferă de fiecare dată. Recomand Deos Dental!
diana mirondiana miron
13:40 21 Aug 23
L-am vizitat pe dl doctor Ilinca Daniel. Nu stiam ca e posibil sa razi cu lacrimi in timpul unui detartraj, dar am aflat ca se poate. Se lauda ca dumnealui curata dintii extrem de bine si fara durere, nu l-am crezut, dar a avut dreptate. Nu am avut parte de nicio durere dentara🤌 felicitari si va multumesc!
Cosmin VasileCosmin Vasile
13:36 09 Aug 23
Conditii si servicii extraordinare. O clinica unde esti tratat cu drag si profesionalism. Recomand cu incredere clinica Deos Dental.
Tyler TheOneTyler TheOne
12:07 02 Aug 23
Punctualitate in ceea ce tine de programari si profesionalism maxim . Recomand cu incredere .
Irina TudoseIrina Tudose
11:51 02 Aug 23
A fost prima interacțiune cu Deos Dental, și am rămas foarte plăcut impresionata încă de la intrare, staff-ul de la recepție fiind foarte primitor și atent. Dl. Dr. Ilinca Daniel a fost cât se poate de răbdător, prietenos și profesionist, alungând frica cu care mergem mare parte dintre noi la stomatolog. Am primit tot suportul și informațiile referitoare la ce am de făcut după procedura, si astfel am plecat de acolo liniștită, și cu zâmbetul pe buze. Îi recomand cu încredere, și voi reveni cu siguranță.
Olguta SavOlguta Sav
09:59 22 Jul 23
D-na dr. Madalina Radu este un profesionist desavarsit, perfectionist, o persoana calda, care comunica excelent cu pacientii. Mi-a oferit toate explicatiile legate de interventiile efectuate. Lucrarile au fost impecabil realizate. Voi reveni si o recomand!
Vlad RaduVlad Radu
16:16 21 Jul 23
O clinica noua, cu medici buni si aparatura moderna, iar interactiune cu dr. Madalina Radu a fost excelenta, desi eu am fobie de dentist. Dupa cateva experiente neplacute la stomatolog, acum am inceput sa vin mai cu drag. Recomand!
Marisescu DanMarisescu Dan
10:39 22 Jun 23
După programare , m-am prezentat (a doua oară , că de prima am uitat) la o consultație cu doamna doctor Păduraru Felicia , care mi-a dat cele mai bune sfaturi legate de problemele mele foarte grave cu dantura. In cabinet , m-am simțit în largul meu, iar modul de comunicare și explicatiile au fost pe înțelesul meu. Mai consult piata , deoarece e vorba de buget . In cazul in care iau o hotărâre , mă voi orienta către Deos , fiindcă durata intervenție este de aproximativ 1 an , și cumva sunt convins că totul va decurge bine aici.Recomand clinica măcar pentru o simpla vizită a stomatologie , sigur vă veți simți alfel înăuntru.
Agent TAgent T
18:29 06 Jun 23
O echipa de doctori care lucreaza uimitor impreuna! Andreea Fieraru, un doctor care m-a facut sa iubesc sa vin la dentist frecvent. Are o mana atat de usoara aratand cat ii pasa de pacient. Am avut lucrari grele si totul a iesit foarte bine. Dr Paduraru Felicia mi-a plantat niste dinti pe un os si o gingie la fel de subtiri. Ma duc la aceasta clinica fara stres!
js_loader

Dacă ai unul sau mai multe dintre următoarele simptome, ai probabil nevoie de un consult parodontologic:

Dacă îți sângerează gingiile la periaj sau spontan
Depozite mari de tartru
Dacă ai gingii retrase
Dacă ai gingii inflamate
Dacă ai sensibilitate dentară
Dacă ai halenă (miros neplăcut)
Dacă ai mobilitate dentară
O ECHIPĂ PROFESIONISTĂ, ARE UN LEADER PE MĂSURĂ

Îți facem cunoștință cu Dna Dr. Felicia Păduraru

Mă numesc Felicia Paduraru sunt medic dentist implantolog, expert și trainer laser.

Iubesc viața, oamenii, natura și îmi ador profesia prin care pot să dau măsura talentului meu.

În cei peste 11 ani de experiență acumulată ca medic stomatolog si implantolog am realizat peste 1750 de arcade, reconstruite perfect pe implanturi dentare asistate laser și am vindecat peste 2500 de pacienți, dintre care peste 1.380 în cazuri de boală parodontală.

Am absolvit cursurile Universității de Medicină și Farmacie, Facultatea de Medicină Dentară, Carol Davila, București, obținând la scurt timp după absolvire și diploma pentru Competență în Implantologie. Ulterior am urmat cursurile unui Master în implantologie orală în Italia, în cadrul Universității Guillermo Marconi, Roma, și pentru că țintesc mereu profesionalismul,  am decis să urmez cursurile unui al doilea Master având că și primul  tema implantologiei, acreditat prin programul certificat al Institutului gIDe din cadrul Universității Loma Linda, Los Angeles, în Statele Unite ale Americii.

Pentru a putea împărtăși informațiile acumulate într-un mod organizat si eficient către alți colegi medici stomatologi, am devenit formator acreditat de Ministerul Muncii și Solidariții Sociale.

Deoarece 8 din 10 români suferă de o forma a bolii parodontale am decis sa aprofundez acest subiect si am absolvit un Masterclass în chirurgie parodontologică având ca mentori nume importante din stomatologia mondială.

Pentru că educația medicala poate fi doar continuă, astfel încât tratamentele oferite să fie eficiente și de ultima oră,  anual sunt prezentă la cursuri pe teme actuale, conexe cu implantologia și utilizarea laserului în cadrul acesteia și în stomatologia de zi cu zi: Sky fast&fixed.

Speaker la Conferința anuală Lite Touch(expert laser); Lite Touch Er. Yag Laser-Application in Daily dentistry; Clinica Course for Lite Touch-Er. Yag Dental Laser; Principles and practical applications of the Er Yag Laser in Destistry; Touch the Future; aplicațiile laserului în stomatologia de zi cu zi, o abordare modernă în Chirurgie, Implantologie și Parodontologie si lista continua.

Pentru mine jurământul lui Hipocrate este ca o religie și sunt convinsă că menirea mea pe această lume este de a face oamenii sănătoși și fericiți iar fiecare zâmbet în plus al pacienților mei, mă face să mă simt împlinită, așa cum exprimă și sloganul nostru: zâmbește, iubește, trăiește Deos!

OPERELE NOASTRE DE ARTĂ

Cazuri clinice rezolvate de noi

Prețuri pentru tratamente parodontoză laser

Pentru cel mai frumos zâmbet, ti-am pregătit mai multe variante de tratamente parodontoză laser, fără durere.

Terapie fotodinamică

Tratament laser gingivită

O ședință tratament

Tratament parodontal laser complet

Laser mounth desinfection

Consultație la Dr. Felicia Păduraru

197

lei

(consultație cu camera intraorală)

Consultația, în valoare de 197 lei, presupune realizarea unui plan de tratament de către Dr. Felicia Păduraru și echipa sa, și o radiografie panoramică realizată în clinică. Intervenția presupune utilizarea laserului dentar pentru confort, predictibilitate si o vindecare optimizata, astfel încât pacientul să fie relaxat pe durata intervenției și să nu simtă pic de durere.

Pacienții noștri - Prietenii noștri

Pentru noi cei de la Deos Dental jurământul lui Hipocrate este esența actului medical în sine.

Ce poate fi mai frumos de atât, să faci un om sănătos și el să-ți întoarcă un zâmbet și o îmbrățișare.

Da, pacienții noștri devin prietenii și o parte din familia noastră iar sănătatea și fericirea lor este menirea noastră.

Da, zâmbetul lor fericit reprezintă cu adevărat cartea noastră de vizită și pentru acest fapt ne simțim împliniți.

De ce clinica stomatologică premium laser Deos Dental?

Deos Dental oferă toate serviciile stomatologice, are una din cele mai dedicate și profesioniste echipe de doctori stomatologi și lucrează cu cele mai moderne aparaturi din domeniul stomatologic, folosind tehnologia laserului medical și terapia fotodinamică, pentru a avea cele mai performante și durabile rezultate, toate fără durere, puse în slujba binelui și sănătății pacienților noștri.

Protocoalele noastre medicale sunt unice și nu le veți mai întălni în nicio altă clinică stomatologică din țară. Aceste protocoale medicale fără durere, sunt personalizate de medicii de la Deos Dental în funcție de specificul afecțiunii fiecărui pacient.

Rubrica medic stomatolog de top - Aparitii TV

Ce este de fapt această afecțiune deosebit de gravă, denumită boala parodontală?

Trebuie să știți că aceasta este o afecțiune cronică, care poate apărea la orice vârstă dar mai ales după vârsta de 35 de ani și este determinată de componența plăcii bacteriene.

Practic un anumit tip de bacterii atacă extrem de agresiv osul alveolar și gingia determinând pierderea dinților într-un mod accelerat.

Ce determină declanșarea acestei boli teribile?

Un element important este fumatul și stresul, un stil de viață alert și o alimentație nesănătoasă, adică factorii general-sistemici(nutriția neadecvată și bolile psihosomatice)

Factorii locali cauzatori sunt: placa bacteriană.

Factorii favorizanți sunt: tartrul dentar, trauma ocluzală, cariile dentare, edentația,  anomaliile dento-maxilare, parafuncții, obiceiuri vicioase, factorii iatrogenici.

Care sunt primele semne ale bolii?

Aceasta este o boală cronică iar primele semne sunt greu de sesizat, mai ales dacă nu aveți programate vizite periodice la stomatolog.

Parodontoza are și o variantă agresivă, când pacientul suferă de dureri mai ales în consumul anumitor băuturi și alimente, dar în general boala este cronică și primele semne sunt cele de sângerare gingivală. Atenție, la fumători această sângerare poate să lipsească, din cauza vascularizării scăzute, ceea ce va duce la o agravare accentuată în fază critică a bolii.

Ținem să precizăm că această boală poate apărea și din cauze genetice. Dacă am avut în familie o rudă care și-a pierdut dinții, această afecțiune se poate transmite și genetic. Tocmai din acest motiv dacă știm că am avut in familie o astfel de persoană, trebuie să fie un semnal de alarmă pentru noi și să ne programăm la fiecare șase luni la o clinică stomatologică.

Este parodontoza transmisibilă?

Da, s-a dovedit științific că această afecțiune se poate transmite între soți sau parteneri iar dacă nu este tratată la timp, cauzează și alte boli în organism, ce nu țin doar de dantură.

Practic această afecțiune parodontală netratată, declanșează o reacție negativă în lanț, pentru întreg organismul contaminat.

Cum putem preveni această boală. - Terapia fotodinamică.

Cea mai importantă metodă de prevenire este igiena orală, aceasta trebuie să devină de importanță maximă în viața noastră. Doar prin aceasta putem elimina bacteriile și să ne păstrăm dinții sănătoși.

Dar cel mai important în prevenție este programarea de cel puțin două ori pe an la o clinică specializată, pentru o igienizare profesională și un control cu camera intraorală. Doar un doctor stomatolog specializat în această maladie, vă poate spune cu exactitate starea danturii dumneavoastră și vă poate oferi cel mai adecvat tratament.

Noi, doctorii stomatologi de la Deos Dental folosim ca metodă de prevenție, terapia fotodinamică.

O spunem cu mândrie că suntem prima clinică stomatologică din țară care am introdus folosirea acestei terapii fotodinamice, ca metodă profesională de prevenție.

Practic această metodă nu are rival în prevenirea parodontozei, fiind o terapie nonantibiotică, care nu dezvoltă rezistență la bacterii și poate fi folosită ori de câte ori este nevoie, atât ca parte din tratamentul parodontozei, cât și ca terapie de prevenție.

Cum tratăm noi doctorii stomatologi de la Deos Dental această afecțiune?

Tratamentul parodontozei începe cu diagnostic, radiografii, analize medicale și vi se stabilește de către un medic specialist un plan de tratare. Primele acțiuni ale tratamentului executate de stomatolog, reduc instant placa bacteriană, în așa fel încât organismul are o șansă să se refacă.

Curățarea se poate face fie prin chiuretaje clasice, de curățire în profunzime între gingie și dinte cu scopul de îndepărtare a pungii, fie prin tratamentul cel mai inovator și eficient, anume laserul.

Noi, cei de la Deos Dental aplicăm metoda de tratare prin folosirea laserului și prin terapia fotodinamică, care este nonantibiotică!

LiteTouch aduce o adevărată revoluție tehnologică în stomatologia convențională, prin multivalență și ultraeficiență în tratarea țesuturilor dure și moi, fiind un instrument intuitiv și ușor de utilizat, care oferă un grad optim de precizie și un nivel inegalabil de adaptabilitate și manevrabilitate.

Datorită funcțiilor avansate de ablație și subablație și a efectului antibacterian, laserul LiteTouch folosește energia luminii pentru intervenții de precizie asupra țesuturilor dentare și tratamente  minim invazive și este mult mai eficientă decât tratamentul clasic.

Terapia parodontală cu laser este o descoperire de ultimă oră extrem de eficientă. Aceasta a fost aprobată în Statele Unite de FDA și s-a dovedit că este de real succes în studiile științifice și în practica medicală.

Parodontoza are la bază o infecție bacteriană. Aceasta este cauza inflamării cronice a țesutului parodontal iar rolul bactericid și detoxifiant al laserului este cel mai indicat în tratarea inflamației. Laserul are și un important efect bactericid asupra lui Aggregatibacter actinomycetemcomitans, acesta fiind patogenul parodontal ce declanșează agresivitatea acestei boli.

Supresia acestei bacterii prin tratamentul convențional este minimă, dar s-a dovedit că lumina stimulată a laserului anihilează acest patogen, penetrând zone precum cementul radicular sau profunzimea țesutului moale, unde tratamentul clasic nu are niciun efect.

Studiile științifice au demonstrat că tratamentul clasic lasă țesutul dilacerat și nu îndepărtează în totalitate țesutul infectat, ceea ce face dificilă regenerarea țesutului și determină apariția recidivelor.

În comparație cu această metodă clasică, un tratament parodontoză laser lasă în urmă o linie uniformă a epitelului fără resturi de țesut de granulație, din acest motiv timpul de vindecare va fi foarte scurt.

Dinții tratați prin metode clasice, gingia se reface de în 4 sau 6 luni, în schimb cu metodele folosite de stomatologii de la Deos Dental(laser), gingia se reface în maxim 2 săptămâni.

Folosirea laserului simplifică mult acest tratament prin cele două lungimi de undă folosite: neotinium și erbium.

Neotinium pătrunde foarte bine în profunzime, acolo el se activează și se produce o sterilizare, fiind mult mai sigur decât metoda clasică.

A doua lungime de undă a laserului, erbium ajută la îndepărtarea țesutului dur, cum ar fi tartrul.

Această metodă cu laser nu produce o ablație caldă, deci nu apare durerea ca la metoda clasică și este aproape perfectă.

Ținem să precizăm că nu există nici o contraindicație pentru această metodă și vă invităm la noi în clinică să vă demonstrăm profesionalismul medicilor noștri și eficiența acestor tehnologii de ultimă generație.

La Deos Dental, îți redăm încrederea, stima de sine, viața socială, masticația și buna dispoziție.

DOAR LA DEOS DENTAL

Aici poți să știi de ce buget ai nevoie pentru un zâmbet perfect

Trimite-ne radiografia dentară și vei afla ce plan de tratament ți se potrivește

Te așteptăm cu drag

Cum ne găsești

Telefon

0784.011.430

Email

programari@deosdental.ro

Adresă

Str. Sperantei 20 - zona Universitate, București

    Completează formularul și primești un voucher de 200 de ron cadou!

      Pentru cine vrei voucherul?

      * Acest voucher poate fi utilizat o singură dată și nu se aplică la manoperele care au beneficiat deja de o reducere.