Periimplantita

Beneficii

Soluția optimă și eficientă în tratatea cu laser a periimplantitei!

Plasma bogată în trombocite conține factori de creștere care facilitează regenerarea țesuturilor, ajutând la vindecarea țesuturilor deteriorate din jurul implanturilor dentare în cazurile de periimplantită.

Plasma folosită în terapia PRP are proprietăți antibacteriene, care ajută la diminuarea inflamației și infecțiilor din jurul implanturilor dentare, facilitând astfel o vindecare mai rapidă.

Terapia PRP este o metodă de tratament neinvazivă, care nu implică nicio incizie chirurgicală sau utilizarea anesteziei generale. Prin urmare, este o procedură care poate fi efectuată rapid și cu un disconfort minim pentru pacient.

Factorii de creștere din autoplasma facilitează creșterea osului nou, îmbunătățind stabilitatea implanturilor dentare și crescând șansele de succes ale osteointegrării – procesul prin care implanturile dentare fuzionează cu osul din jur.

Tratament periimplantita
Beneficii

Soluția optimă și eficientă în tratatea cu laser a periimplantitei!

Terapie cu PRP

Periimplantita

Periimplantita este o afecțiune care afectează țesuturile din jurul implanturilor dentare, provocând infecție, durere, inflamare și sângerare. Dacă este lăsată netratată, poate duce la eșecul implantului. Poate fi cauzată de diverși factori, cum ar fi o igienă orală precară, supraîncărcarea implantului dentar, expunerea suprafeței implantului din cauza retracției gingiilor, infecțiile bacteriene, bolile sistemice sau fumatul.

Tratamentul cu plasmă bogată în trombocite (PRP) este o alternativă foarte bună pentru cei care caută o soluție neinvazivă pentru periimplantită, cu efecte benefice asupra regenerării țesuturilor și vindecării rănilor.

Tratamentul cu PRP pentru periimplantită presupune injectarea soluției în zona afectată. Factorii de creștere prezenți în autoplasma pacientului stimulează răspunsul natural de vindecare al organismului, contribuind la o regenerare îmbunătățită a țesuturilor și la reducerea inflamației. PRP ajută, de asemenea, la îmbunătățirea fluxului sanguin către zona afectată, ceea ce facilitează creșterea țesutului nou, sănătos. Tratamentul se efectuează de obicei într-o singură ședință și implică un disconfort minim.

Despre Deos

Despre noi

Suntem o echipă de 10 specialiști, dedicați sănătății tale dentare. Suntem alături de pacienții noștri pe viață, oferindu-le îngrijire de calitate și încurajându-i să atingă un stil de viață sănătos și echilibrat.

Îți oferim servicii de cea mai înaltă calitate, cu rezultate garantate, folosind cele mai moderne tehnologii și ne asigurăm că primești toată atenția, îngrijirea și suportul de care ai nevoie, la fiecare pas!

Pas cu pas

Procesul nostru de lucru

01
Consultație cu camera intraorală
Diagnosticare precisă care oferă o imagica clară și de ansamblu proiectată pe un monitor a tuturor structurilor din cavitatea orală (dinți,gingie) Tehnologie modernă prin care atât medicul cât și pacientul văd în timp real pe un monitor toate afecțiunile dentare existente.
02
Stabilirea planului de tratament
În cadrul acestui pas ți se va prezența, în mod transparent, variante de tratamente, durata, etapele și costurile finale.
03
Efectuarea tratamentului
Urmărirea pas cu pas al etapelor stabilite în planul de tratament.
04
Control și monitozare
Controlul periodic se va face de minim 2 ori pe an pentru menținerea rezultatelor obținute.
Te așteptăm cu drag

Cum ne găsești

Telefon

0784.011.430

Email

programari@deosdental.ro

Adresă

Str. Sperantei 20 - zona Universitate, București

    Completează formularul și primești un voucher de 200 de ron cadou!

      Pentru cine vrei voucherul?

      * Acest voucher poate fi utilizat o singură dată și nu se aplică la manoperele care au beneficiat deja de o reducere.