Parodontoză Laser

Beneficii

Beneficiile terapiei PRP

Tratamentul cu plasmă ajută la refacerea culorii naturale și a formei corecte a gingiilor, ajutând la prevenirea bolilor parodontale.

Te bucuri de o reducere semnificativă a mobilității dentare și, prin urmare, a riscului de pierdere a dinților.

Vei avea parte de o recuperare rapidă după o extracție dentară sau amplasarea unui implant, iar riscul de alergii sau respingere a implantului va scădea semnificativ.

Terapia PRP se numără printre alegerile de top ale medicilor când vine vorba de eliminarea halenei (mirosul neplăcut din cavitatea bucală).

Cum este utilizată terapia PRP

Servicii Terapie PRP

Boli parodontale

Terapia cu autoplasma este utilizată în tratamentul bolilor parodontale prin stimularea regenerării țesuturilor și reducerea inflamației în zona afectată.

Conservarea alveolei dentare

Folosită după extracția dintelui, terapia PRP ajută la păstrarea alveolei și la creșterea osoasă, îmbunătățind șansele de plasare cu succes a implantului dentar.

Mărirea crestei alveolare

Tratamentul cu autoplasma ajută la vindecarea și îmbunătățirea creșterii osoase în timpul procedurilor de reconstrucție și de creștere a înălțimii și lățimii crestei alveolare (osul maxilarului), care se poate pierde după extracția sau rănirea dinților.

Corecția zâmbetului gingival

Terapia PRP le oferă soluții pacienților care vor să scape de aspectul unui „zâmbet gingival” prin reducerea țesutului gingival, permițând un zâmbet mai plăcut din punct de vedere estetic.

Vindecarea rănilor țesuturilor moi

Terapia cu plasma facilitează o vindecare mai rapidă a rănilor țesuturilor moi, cum ar fi tăieturile și abraziunile care pot apărea în cavitatea bucală.

Mucozita orală

Tratamentele PRP sunt indicate pentru a gestiona mucozita orală, un efect secundar comun al chimioterapiei, care provoacă răni dureroase ale gurii. PRP ajută la accelerarea vindecării și la reducerea durerii și inflamației în zona afectată.
O soluție modernă pentru bolile parodontale

Terapie PRP

Terapia cu plasma sau terapia PRP utilizează plasma bogată în trombocite, obținută din propriul sânge al pacientului, care este mai apoi injectată pentru stimularea locală a proceselor de regenerare a țesuturilor.
Tratamentul cu PRP accelerează regenerarea osului, cartilajului și epiteliului și îmbunătățește microcirculația și imunitatea locală.
Mulțumită faptului că plasma folosită provine de la pacient, conținând trombocite, hormoni, proteine și vitamine, este exclusă posibilitatea infecțiilor și reacțiilor alergice, oferind un tratament inovator și eficient pentru o varietate de afecțiuni dentare.
Pas cu pas

Procesul nostru de lucru

01
Consultație cu camera intraorală
Diagnosticare precisă care oferă o imagica clară și de ansamblu proiectată pe un monitor a tuturor structurilor din cavitatea orală (dinți,gingie) Tehnologie modernă prin care atât medicul cât și pacientul văd în timp real pe un monitor toate afecțiunile dentare existente.
02
Stabilirea planului de tratament
În cadrul acestui pas ți se va prezența, în mod transparent, variante de tratamente, durata, etapele și costurile finale.
03
Efectuarea tratamentului
Urmărirea pas cu pas al etapelor stabilite în planul de tratament.
04
Control și monitozare
Controlul periodic se va face de minim 2 ori pe an pentru menținerea rezultatelor obținute.
Te așteptăm cu drag

Cum ne găsești

Telefon

0784.011.430

Email

programari@deosdental.ro

Adresă

Str. Sperantei 20 - zona Universitate, București

    Completează formularul și primești un voucher de 200 de ron cadou!

      Pentru cine vrei voucherul?

      * Acest voucher poate fi utilizat o singură dată și nu se aplică la manoperele care au beneficiat deja de o reducere.