Coroane Dentare (Zirconiu, Ceramică, Emax)

Smile 360
Coroane Dentare (Zirconiu, Ceramică, Emax)
Coroanele dentare sunt folosite pentru a proteja un dinte deteriorat, oferind o acoperire completă și îmbunătățind aspectul, forma și funcționalitatea dentară.
Există două tipuri principale de coroane dentare – coroane pe dinți naturali și coroane pe implanturi dentare, care pot fi realizate din diferite combinații de materiale, cum ar fi metalul și ceramică, zirconiu și ceramică sau ceramică integrală.
Ultimele două opțiuni oferă un grad ridicat de biocompatibilitate, oferind o înveliș suplu si o forma naturala și estetică a dintelui.
Rezultate rapide pentru un zâmbet sănătos
Beneficii Coroane Dentare (Zirconiu, Ceramică, Emax)

Creșterea încrederii în sine

Ajută la prevenirea sau corectarea problemelor dentare, cum ar fi poziția incorectă a dinților sau chiar pierderea dinților.

Dinți în nuanța de alb dorită

Ajută la îmbunătățirea aspectului estetic al danturii, oferind un zâmbet mai strălucitor și mai sănătos.

Prelungesc durata de viață a dinților

Protejează dantura de carii și alte probleme, contribuind la sănătatea gurii în general.

Mănâncă sănătos și corect

Ajută la corectarea disfuncțiilor temporomandibulare și disconfortului maxilar.

Refac mușcătura corectă

Protejează dinții de eroziunea și abraziunea din cauza consumului excesiv de alimente și băuturi acide.

Protejează dintele de eventuale fracturi

Îmbunătățesc pronunția, ajutând la articularea corectă a cuvintelor.
Smile 360
Pașii aplicării coroanelor dentare

Primul pas în aplicarea unei coroane dentare este efectuarea unui diagnostic al cavității bucale. Acest pas implică efectuarea unei radiografii dentare pentru a evalua starea și forma dinților. De asemenea, medicul poate evalua dacă sunt prezente carii sau alte leziuni și poate decide dacă sunt necesare alte tratamente.

Următorul pas este prepararea dinților. Acest lucru implică curățarea dinților pentru a se asigura că sunt curați și sănătoși. De asemenea, medicul poate pregăti dinții pentru a se asigura că se potrivesc cu coroana. Acest lucru poate implica îndepărtarea unei porțiuni mai mari din țesutul dentar, astfel încât coroana să se potrivească danturii.

Coroana este apoi creată într-un laborator de către tehnicianul dentar. Acest lucru se face folosind măsurătorile preluate și o imagine a dinților și a gingiei pacientului. Coroana este apoi modelată și făcută din materialul ales de medic pentru a imita dinții naturali ai pacientului.

Ultimul pas în procesul de aplicare a unei coroane dentare este aplicarea coroanei pe dinții pregătiți ai pacientului. Acest lucru se face folosind adezivi speciali și materiale de umplere pentru a asigura stabilitatea coroanei.

Pas cu pas
Pașii tratamentului cu implant dentar
01
Consultație cu camera intraorală

În cadrul unei consultații, vom evalua starea dinților tăi și vom diagnostica afecțiunile în cauză. De asemenea, îți vom face analizele de sânge, absolut necesare pentru a începe tratamentul cu implant dentar.

02
Curățarea cavității orale

Vom începe cu curățarea cavității orale de infecții și igienizarea acesteia, având în vedere că implantul este un dispozitiv steril și trebuie să rămână astfel, evitând orice bacterii din cavitatea bucală.

03
Inserarea implantului

Specialiștii noștri în implantologie au experiența necesară pentru a desfășura tratamente cu orice tip de implant dentar, de orice grad de dificultate. Implantul va fi inserat în os printr-o procedură chirurgicală minim invazivă și complet nedureroasă.

04
Monitorizare și menținere

Urmează perioada de recuperare, care poate dura între două și trei luni, timp în care trebuie să ai grijă de igiena orală și de alimentație. La circa o săptămână de la intervenție, vom îndepărta firele, iar odată la câteva luni vei veni la o consultație pentru a verifica starea gingiilor și sănătatea implantului.

Te așteptăm cu drag
Cum ne găsești
Telefon

0784.011.430

Email

programari@deosdental.ro

Adresă

Str. Sperantei 20 - zona Universitate, București

  Completează formularul și primești un voucher de 197 de ron cadou!

   Pentru cine vrei voucherul?

   * Acest voucher poate fi utilizat o singură dată și nu se aplică la manoperele care au beneficiat deja de o reducere.

   × Contactează-ne acum!