Coroane dentare pentru un zambet de Hollywood

Este bine de știut că de la descoperirea lor în stomatologie, aceste coroane dentare au schimbat total percepția asupra esteticii dentare, ducând actul medical stomatologic la nivel de artă. Practic cu ajutorul coroanelor dentare, dantura pacientului poate fi reconstituită la perfecție, redându-i acestuia încrederea, stima de sine prin acel unic zâmbet strălucitor de Hollywood.

Spre deosebire de stomatologia clasică, cea modernă îmbină armonios tehnologia ultra modernă, aparatura high tech, puterea laserului, cu particularitățile specifice ale fiecărui pacient, cu dorințele lui dar și cu cele mai eficiente metode de tratament, susținute de protocoale medicale care să se plieze perfect pe fiecare pacient în parte. Toate aceste aspecte trebuie corelate atent, pentru a-i depăși pacientului așteptările estetice și mai ales să- i redea cei mai importanți factori pentru organism și anume: sănătatea și încrederea de sine.

Dacă doriți o abordare holistică a problemelor dumneavoastră dentare, trebuie să știți că medicii stomatologi de la clinica premium laser Deos Dental, nu se adresează numai unui anumit simptom, ci au în vedere o viziune de ansamblu asupra esteticii, aspectului fizionomic și asupra sănătății orale a pacientului, care este de fapt punctul de pornire al echilibrului unui organism armonios și sănătos.

Așa că nu este suficient doar să arăți estetic bine, ci este primordial ca tratamentul stomatologic sa fie adecvat și particularizat fiecărui caz medical în parte și mai ales să nu dăuneze sănătății organismului tău.

Tocmai din acest motiv la clinica premium laser Deos Dental am investit nu numai în cea mai modernă aparatură la nivel mondial, fiecare cabinet stomatologic fiind utilat cu tehnologie medicală de top, ci și în una din cele mai profesioniste echipe de medici stomatologi, specializați permanent la cursuri internaționale inovatoare, cu cele  mai noi și avangardiste descoperiri din mediul stomatologic, care pot să vă ofere cele mai eficiente și responsabile protocoale de tratament în funcție de particularitățile organismului dumneavoastră, adică veți beneficia de tratamente stomatologice de eficiență maximă, minim invazive, totul fără disconfort și  fără durere.

La clinica dentară Deos Dental fiecare pacient este la fel de important, pentru că noi considerăm că fiecare om are dreptul la cele mai performante și benefice tratamente stomatologice.

Suntem în primul rând oameni, apoi doctori profesioniști iar la clina dentară premium laser Deos Dental, pacienții noștri sunt tratați cu responsabilitate și profesionalism pentru că ei devin membrii ai familiei noastre, prietenii noștri DEOSebiți, pentru care am dus actul medical stomatologic la nivel de artă.

Știm cu toții că sănătatea și aspectul fizic sunt atât de importante încât nu au preț și tocmai din acest motiv ne exprimăm deplin măsura talentului nostru de doctori stomatologi cu profesionalism pentru satisfacția deplină a pacienților, fiind mereu în avangarda profesioniștilor din domeniu. Ce poate fi mai important ca o îmbrățișare și un zâmbet sincer al unui pacient mulțumit care pleacă din clinica noastră?

Cine nu-și dorește un corp perfect, o dantură de Hollywood, un zâmbet DEOSebit?

Medicii stomatologi de la clinicile dentare premium laser Deos Dental, au ca ideologie de bază jurământul lui Hipocrate  iar sănătatea pacienților noștri este o obligație apriorică pentru echipa de medici dentiști, dar în același timp știm cât de important este aspectul fizic pentru fiecare dintre noi, dantura fiind alături de fizionomie, cea care iese cel mai mult în evidență reprezentând cartea noastră de vizită în societate.

Tocmai din acest motiv la noi în clinică am dezvoltat unul din cele mai avangardiste departamente specializat în coroane dentare, dotat la cele mai înalte standarde internaționale, cu cea mai modernă tehnologie-digital smart design, prin folosirea laserului și cu una din cele mai bune echipe de doctori stomatologi din domeniu.

Programează o Consultație

Cu ce ne ajută laserul în tratamentul de coroane?

 • poți îndepărta coroanele sau fațetele vechi din ceramică.
 • poți remodela gingia pentru un aspect simetric al surâsului.
 • poți desensibiliza dinții pentru un confort sporit al pacientului.
 • poți trata afecțiunile de gingivită de tip parodontoză(paradontoză-cum mai este numită de unii pacienți), anterior aplicării coroanelor pentru ca acestea să fie perfect adaptate pe dinte, pentru ca tu să ai un zâmbet de Hollywood, admirat de toată lumea.

Un zâmbet perfect îți dă încredere, te face să te simți mai tânăr, mai atractiv, are un efect DEOSebit asupra stimei de sine iar cei din jurul tău te vor remarca  și aprecia mai mult.

Noi oamenii suntem atât de diferiți, avem puncte forte și slabe și nu toți am avut norocul să avem un corp sau o dantură perfectă. Frumusețea are în compoziția ei și un zâmbet perfect, așa că dacă dinții tăi au spații neuniforme, dacă unii sunt asimetrici sau sunt pătați, medicii stomatologi de la clinica premium laser Deos Dental îți pun la dispoziție o soluție modernă, rapidă, minim invazivă, cu un efect estetic uluitor și anume: coroanele dentare.

Ce sunt coroanele dentare?

Coroana dentară este un înveliș care se substituie părții vizibile a unui dinte deteriorat ușor, fracturat sau devitalizat, adică afectat din cauza unei carii sau prin pierderea nervului. Acestea sunt lucrări protetice care redau dinților atât aspectul estetic perfect, cât și cel funcțional.

Funcția de bază a coroanei dentare este de a întări structura de bază a dintelui și de a-i reda danturii o estetică perfectă cât mai aproape de cea naturală.

Această coroană dentară se cimentează pe un dinte natural rămas vital(cu nerv) sau cu pivot dentar sau poate f înșurubată pe un implant dentar, care va înlocui in totalitate dintele, inclusiv rădăcina lui.

Coroanele dentare pot să redea pacientului un zâmbet de Hollywood, deoarece ele pot înlocui:

 • doi sau mai mulți dinți sub aspectul unei punți dentare
 • dacă este păstrată rădăcina dintelui, se poate înlocui acel dinte fiind șlefuit și cu ajutorul unui pivot reconstrucția lui fiind totală și perfect naturală
 • coroanele pot fi aplicate direct pe implanturile dentare, printr-o simplă înșurubare, redând un aspect natural danturii.

Când este indicat să apelezi la coroanele dentare?

 • când se  acoperă un implant dentar
 • când trebuie să se acopere un pivot dentar
 • când a rămas rădăcina dintelui și aceasta mai poate fi utilizată
 • când ai un dinte lipsă și nu-ți dorești sau nu se poate pune un implant dentar

De asemenea, mai este posibil să ai nevoie de coroane dentare când:

 • când ai nevoie de tratamente ortodontice complexe
 • când ai avut un tratament de canal la dinți
 • când dinții au fost afectați de carii și li s-a efectuat un tratament de canal
 • când dinții sunt tociți din cauza unor obiceiuri nesănatoase(bruxismul-scrâșnitul dinților)
 • când dinții sunt nanici(mai mici decât normali, cum este uneori cazul incisivilor laterali)

Nu este indicat să apelezi la coroane dentare când:

 • când ai dinții sănătoși, dar nu-ti place culoarea sau poziționarea lor
 • când ai carii sau distrucție majoră pe dinții laterali, dar încă nervii nu a fost afectați, indicându-se incrustații de tipul inlay-onlay
 • când ai carii minore sau medii pe dinții frontali, dar nu este necesar să fie scoși nervii dinților.(în acest caz indicându-se fațetele dentare)

În concluzie, ai nevoie de coroană dentară dacă medicul stomatolog îți recomandă acest lucru, pentru că doar un medic protetician, după o investigație profesională a stării danturii tale, îți poate da soluția ideală și un plan de tratament potrivit pentru sănătatea danturii și a organismului tău.

Trebuie să știți că acoperirea totală a dintelui cu coroana reprezintă cel mai mare mod de îndepărtare a structurii naturale a dintelui, pentru că procedura de tratament cu coroane dentare, presupune șlefuirea mult mai profundă a dintelui, decât în cazul procedurii inlay-urilor sau onlay-urilor.

La clinica dentară premium laser Deos Dental, doctorul stomatolog analizează profesional, folosind tehnologia de top cu ar fi scanner intraoral 3 shape,  starea exactă a danturii pacientului, amploarea distrucției coronare și necesitatea înlocuirii acesteia cu coroana din materiale biocompatibile adecvată, redând pacientului zâmbetul mult dorit și starea de bine.

Care sunt avantajele folosirii scannerului intraoral 3shape?

 • vizite scurte și eficiente la stomatolog
 • scanare exactă
 • imagine clară, exhaustivă a cazului medical studiat
 • rapiditate
 • confort
 • reduce stresul datorat manoperelor dificile și prelungite
 • folosirea lui este ideală pentru pacienții cu reflex de vomă accentuat
 • scanare color în timp real
 • amprentare precisă și rapidă

În concluzie putem spune că doctorii stomatologi de la clinica dentară premium laser Deos Dental, cu ajutorul scannerului intraoral 3shape, obtin detalii clare, exacte și color în timp util, totul pentru confortul și zâmbetul perfect al pacienților noștri DEOSebiți.

Știm cu toții că în viața agitată a secolului nostru cel mai valoros lucru după sănătate este timpul și tocmai din acest motiv suntem convinși că pacienții de la Deos Dental vor fi cu siguranță încântați să reducă timpul petrecut în cabinetul stomatologic, această tehnologie ultra modernă diminuând stresul procedurilor clasice prelungite, cu un grad ridicat de disconfort.

Pentru că la clinica Deos Dental nu precupețim niciun efort pentru a respecta timpul și a reda sănătatea pacienților noștri DEOSebiți, totul la un nivel estetic dus la nivel de artă.

Câte tipuri de coroane dentare sunt indicate pentru pacient?

Coroanele dentare sunt produse din materiale variate, dar ceramica este de mai mult de o sută de ani preferată și mai ales după ce a fost introdus un strat metalic sub carcasa ceramică(în anii 1950), acest tip de coroană a fost la vremea ei preferată din punctul de vedere al aspectului estetic și al rezistenței în timp.

Acest tip de coroană metalo-ceramică a fost în trecut cea mai utilizată de doctorii stomatologi în diferite configurații, pierzând teritoriu în fața noilor materiale cum ar fi zirconiu și ceramica presată Emax în funcție de ce tip de aliaj metalic este ales spre folosire.

Zambesti, deci Stralucesti, fii Star de Hollywood!

VEZI ZÂMBETELE PRIETENILOR NOȘTRI ÎNAINTE ȘI DUPĂ APLICAREA COROANELOR DENTARE

Părerea pacienților noștri despre coroane dentare

Florentina PopescuFlorentina Popescu
20:10 23 Aug 23
Marius AsanMarius Asan
15:00 21 Aug 23
Am început să vin în această clinică cu dorința de a avea o experiență mai bună și asta s-a dovedit din prima zi. Alături de dr. Anca Marica am avut parte de servicii de calitate pe lângă căldura și bucuria pe care o oferă de fiecare dată. Recomand Deos Dental!
diana mirondiana miron
13:40 21 Aug 23
L-am vizitat pe dl doctor Ilinca Daniel. Nu stiam ca e posibil sa razi cu lacrimi in timpul unui detartraj, dar am aflat ca se poate. Se lauda ca dumnealui curata dintii extrem de bine si fara durere, nu l-am crezut, dar a avut dreptate. Nu am avut parte de nicio durere dentara🤌 felicitari si va multumesc!
Cosmin VasileCosmin Vasile
13:36 09 Aug 23
Conditii si servicii extraordinare. O clinica unde esti tratat cu drag si profesionalism. Recomand cu incredere clinica Deos Dental.
Tyler TheOneTyler TheOne
12:07 02 Aug 23
Punctualitate in ceea ce tine de programari si profesionalism maxim . Recomand cu incredere .
Irina TudoseIrina Tudose
11:51 02 Aug 23
A fost prima interacțiune cu Deos Dental, și am rămas foarte plăcut impresionata încă de la intrare, staff-ul de la recepție fiind foarte primitor și atent. Dl. Dr. Ilinca Daniel a fost cât se poate de răbdător, prietenos și profesionist, alungând frica cu care mergem mare parte dintre noi la stomatolog. Am primit tot suportul și informațiile referitoare la ce am de făcut după procedura, si astfel am plecat de acolo liniștită, și cu zâmbetul pe buze. Îi recomand cu încredere, și voi reveni cu siguranță.
Olguta SavOlguta Sav
09:59 22 Jul 23
D-na dr. Madalina Radu este un profesionist desavarsit, perfectionist, o persoana calda, care comunica excelent cu pacientii. Mi-a oferit toate explicatiile legate de interventiile efectuate. Lucrarile au fost impecabil realizate. Voi reveni si o recomand!
Vlad RaduVlad Radu
16:16 21 Jul 23
O clinica noua, cu medici buni si aparatura moderna, iar interactiune cu dr. Madalina Radu a fost excelenta, desi eu am fobie de dentist. Dupa cateva experiente neplacute la stomatolog, acum am inceput sa vin mai cu drag. Recomand!
Marisescu DanMarisescu Dan
10:39 22 Jun 23
După programare , m-am prezentat (a doua oară , că de prima am uitat) la o consultație cu doamna doctor Păduraru Felicia , care mi-a dat cele mai bune sfaturi legate de problemele mele foarte grave cu dantura. In cabinet , m-am simțit în largul meu, iar modul de comunicare și explicatiile au fost pe înțelesul meu. Mai consult piata , deoarece e vorba de buget . In cazul in care iau o hotărâre , mă voi orienta către Deos , fiindcă durata intervenție este de aproximativ 1 an , și cumva sunt convins că totul va decurge bine aici.Recomand clinica măcar pentru o simpla vizită a stomatologie , sigur vă veți simți alfel înăuntru.
Agent TAgent T
18:29 06 Jun 23
O echipa de doctori care lucreaza uimitor impreuna! Andreea Fieraru, un doctor care m-a facut sa iubesc sa vin la dentist frecvent. Are o mana atat de usoara aratand cat ii pasa de pacient. Am avut lucrari grele si totul a iesit foarte bine. Dr Paduraru Felicia mi-a plantat niste dinti pe un os si o gingie la fel de subtiri. Ma duc la aceasta clinica fara stres!
js_loader
Rulează videoul
Rulează videoul
Rulează videoul
Rulează videoul
Rulează videoul
O ECHIPĂ PROFESIONISTĂ, ARE UN LEADER PE MĂSURĂ

Îți facem cunoștință cu Dna Dr. Felicia Păduraru

Mă numesc Felicia Paduraru sunt medic dentist implantolog, expert și trainer laser.

Iubesc viața, oamenii, natura și îmi ador profesia prin care pot să dau măsura talentului meu. În cei peste 11 ani de experiență acumulată ca medic stomatolog si implantolog am realizat peste 1750 de arcade, reconstruite perfect pe implanturi dentare asistate laser.

Am absolvit cursurile Universității de Medicină și Farmacie, Facultatea de Medicină Dentară, Carol Davila, București, obținând la scurt timp după absolvire și diploma pentru Competență în Implantologie. Ulterior am urmat cursurile unui Master în implantologie orală în Italia, în cadrul Universității Guillermo Marconi, Roma, și pentru că țintesc mereu profesionalismul,  am decis să urmez cursurile unui al doilea Master având că și primul tema implantologiei, acreditat prin programul certificat al Institutului gIDe din cadrul Universității Loma Linda, Los Angeles, în Statele Unite ale Americii.

Pentru a putea împărtăși informațiile acumulate într-un mod organizat si eficient către alți colegi medici stomatologi, am devenit formator acreditat de Ministerul Muncii și Solidariții Sociale.

Deoarece 8 din 10 români suferă de o forma a bolii parodontale am decis sa aprofundez acest subiect si am absolvit un Masterclass în chirurgie parodontologică având ca mentori nume importante din stomatologia mondială.

Pentru că educația medicala poate fi doar continuă, astfel încât tratamentele oferite să fie eficiente și de ultima oră, anual sunt prezentă la cursuri pe teme actuale, conexe cu implantologia și utilizarea laserului în cadrul acesteia și în stomatologia de zi cu zi: Sky fast&fixed; Speaker la Conferința anuală Lite Touch(expert laser); Lite Touch Er. Yag Laser-Application in Daily dentistry; Clinica Course for Lite Touch-Er. Yag Dental Laser; Principles and practical applications of the Er Yag Laser in Destistry; Touch the Future; Aplicațiile laserului în stomatologia de zi cu zi, o abordare modernă în Chirurgie, Implantologie și Parodontologie si lista continua.

Pentru mine jurământul lui Hipocrate este ca o religie și sunt convinsă că menirea mea pe această lume este de a face oamenii sănătoși și fericiți iar fiecare zâmbet în plus al pacienților mei, mă face să mă simt împlinită, așa cum exprimă și sloganul nostru: zâmbește, iubește, trăiește Deos!

Tipuri de coroane dentare în funcție de materialul folosit:

1. Coroana metalo-ceramică

La acest tip de coroană partea interioară, cea invizibilă a dintelui, care acoperă total dintele este compusă din metal iar stratul exterior este produs din ceramică.

Acest tip de coroană este rezistentă și extrem de solidă dar din cauza cadrului metalic se produce o contracție a gingiei, prin acest aspect se poate observa ușor culoarea metalului între gingie și partea ceramică albă.

Tocmai din acet motiv, acest tip de coroane sunt recomandate în cazuri limitate

2. Coroana din ceramică pe zirconiu sau integral pe zirconiu.

Acest tip de coroană are o structură din zirconiu iar la exterior are o compoziție din ceramică.

Zirconiul este foarte rezistent și dur, datorită acestor calități acest material asigură o durabilitate de excepție, este hipoalergenic, perfect biocompatibil și asigură un un aspect estetic deosebit.

Trebuie să știți că zirconiul nu este transparent și tocmai datorită acestei funcții a opacității sale, coroana de zirconiu poate masca anumite discromii ale dinților naturali.

Coroana de zirconiu nu determină simptome alergice , deoarece zirconul este biocompatibil și este compatibil perfect cu organismul uman.

3. Coroana integral ceramică.

Acest tip de coroană este formată din ceramică la interior și exterior și în comparație cu coroana metalo-ceramică, la aceasta nu se poate observa o linie între gingie și coroană. Coroanele din ceramică sunt fine, netede, semitransparente și translucide, acestea imitând perfect forma, culoarea, mărimea dinților naturali și sunt ideale pentru înlocuirea dinților frontali și nu numai.

Aceste coroane din ceramică nu irită gingia, nu dezvoltă reacții alergice, fiind un material extrem de biocompatibil cu organismul uman.

Cea mai cunoscută denumire pentru acest tip de ceramic este Emax.

4. Coroana dentară din compozit.

Acest tip de coroane sunt folosite cu caracter provizoriu deoarece  oferă un efect estetic satisfăcător pe timp limitat. Acest lucru derivă din faptul că-și modifică culoarea, ca urmare a absorției pigmenților de culoare.

Singurul avantaj al acestui tip de coroane este că oferă confort în estetică, masticație, vorbire, până la momentul în care sunt poziționate coroanele cu caracter definitiv.

Doctorii noștri proteticieni specializați în estetica dentară și facială, îți vor sugera ce tipuri de coroane dentare ți se potrivesc, în funcție de setul de criterii evidențiat mai sus, totul pentru ca tu să ai un zâmbet DEOSebit, prin aplicarea coroanelor dentare, ultra estetice.

Cazuri clinice rezolvate de noi

CARE SUNT ETAPELE PROCEDURII DE REALIZARE A COROANELOR DENTARE?

La clinica stomatologică Deos Dental doctorii stomatologi efectuează în primul rând investigații medicale primare, prin care vor constata starea sănătății pacientului și situația la moment a danturii.

Dacă rezultatele sunt concludente, doctorul și pacientul vor alege tipul de coroană care se potrivește perfect danturii și se va trece la procedura în sine.

Coroana se poarte realiza atât pe un dinte devitalizat printr-un tratament de canal, cât și pe un dinte vital, adică al cărui nerv a fost păstrat.

După realizarea planului, se trece la șlefuirea(pilirea) efectivă a dintelui până se ajunge la dimensiunea ideală pentru plasarea coroanei.

Amprentarea clasică este înlocuită cu succes de către scanarea digitală, astfel încât pacientul să aibă parte de experiență confortabilă și tehnicianul dentar de o imagine precisă a dintelui pe care se efectuează manopera.

Procesul de realizare a coroanei este unul digital, pentru a avea parte de rezultate precise, confortabile și de durată.

Finalul intervenției stomatologice implică cimentarea coroanei dentare pe dinte iar dacă această coroană este aplicată pe un implant, în acest caz este foarte simplu, pentru că este suficientă înșurubarea lui pe implant.

La Deos Dental, îți redăm încrederea, stima de sine, viața socială, masticația dar și un aspect de star de cinema, un zâmbet de Hollywood, care te va face remarcat și apreciat, totul cu o tehnologie de ultimă oră, într-un climat profesionist DEOSebit.

Consultație la Dr. Felicia Păduraru

197

lei

(consultație cu camera intraorală)

Consultația, în valoare de 197 lei, presupune realizarea unui plan de tratament de către Dr. Felicia Păduraru și echipa sa, și o radiografie panoramică realizată în clinică. Intervenția presupune utilizarea laserului dentar pentru confort, predictibilitate si o vindecare optimizata, astfel încât pacientul să fie relaxat pe durata intervenției și să nu simtă pic de durere.

Prețuri pentru tipuri de coroane dentare

Pentru cel mai frumos zâmbet, ți-am pregătit mai multe variante de coroane dentare și prețuri speciale

COROANE STANDARD

COROANE PREMIUM

COROANE VIP

COROANE SMILE 360

COROANE SUPREME DESIGN

COROANE DIGITAL SMILE DESIGN

Pacienții noștri - Prietenii noștri

Pentru noi cei de la Deos Dental jurământul lui Hipocrate este esența actului medical în sine.

Ce poate fi mai DEOSebit de atât, să faci un om sănătos și el să-ți întoarcă un zâmbet și o îmbrățișare.

Dar ce poate fi mai special când pe lângă tratarea problemelor de sănătate, îi redai unui pacient o estetică dentară perfectă, un zâmbet de Hollywood, o fizionomie ce debordează de fericire și simți în privirea lui că i-ai redat încrederea și stima de sine? Vă putem spune cu certitudine, că nu sunt cuvinte pentru a descrie acest sentiment sublim, atât de sincer și uman.

Da, pacienții noștri devin prietenii și o parte din familia noastră iar sănătatea, aspectul fizionomiei și fericirea lor este menirea noastră.

Da, fiecare pacient este un univers fascinant aparte și reprezintă cu adevărat pentru noi mai mult de o carte de vizită, este menirea și țelul nostru pentru a-i face deosebiți și pentru acest fapt ne simțim împliniți.

Tocmai pentru că ne pasă de sănătatea pacienților, vă sfătuim să nu uitați de prevenție și să vă programați de cel puțin două ori pe an la o clinică stomatologică specializată, unde după un consult cu camera intraorală și o radiografie, un doctor stomatolog prefesionist va putea constata orice afecțiune, indiferent în ce stadiu se află și să ia repede măsuri.

Nu uitați că prevenția este cel mai ieftin tratament, că dantura este la fel de importantă ca orice altă parte a organismului nostru și un zâmbet perfect este cel care vă definește fizionomia și mai ales statutul social și cultural.

Fii fericit, zâmbește DEOSebit!

De ce Clinica Stomatologică Premium Laser Deos Dental?

Deos Dental oferă toate serviciile stomatologice, are una din cele mai dedicate și profesioniste echipe de doctori stomatologi și lucrează cu cele mai moderne aparaturi din domeniul stomatologic, folosind tehnologia laserului medical, microscopul medical, scannerul intraoral, aparatul de ozonoterapie, camera intraorală, radiologie dentară performantă, pentru a avea cele mai performante și durabile rezultate, toate fără durere, puse în slujba binelui și sănătății pacienților noștri.

Protocoalele noastre medicale sunt unice, asistate de cea mai înaltă tehnologie, aplicate de una din cele mai bune echipe de medici dentiști și rezultatele medicale obținute prin aplicarea lor, ne definesc și ne obligă să fim mereu în topul celor mai performante și inovatoare clinici din țară.

Aceste protocoale medicale fără durere, sunt personalizate de doctorii stomatologi de la Deos Dental în funcție de specificul afecțiunii fiecărui pacient, pentru un tratament medical eficient, totul pentru confortul și aspectul estetic unic, al pacienților noștri DEOSebiți.

Rubrica medic stomatolog de top - Aparitii TV

DOAR LA DEOS DENTAL

Aici poți să știi de ce buget ai nevoie pentru un zâmbet perfect

Trimite-ne radiografia dentară și vei afla ce plan de tratament ți se potrivește

Te așteptăm cu drag

Cum ne găsești

Telefon

0784.011.430

Email

programari@deosdental.ro

Adresă

Str. Sperantei 20 - zona Universitate, București

  Completează formularul și primești un voucher de 200 de ron cadou!

   Pentru cine vrei voucherul?

   * Acest voucher poate fi utilizat o singură dată și nu se aplică la manoperele care au beneficiat deja de o reducere.