Tratamentul cariilor

Beneficii
Tratamentul cariilor cu laser

Utilizarea laserelor minimizează durerea și disconfortul în comparație cu metodele tradiționale de foraj. De asemenea, laserele necesită mai puțină sau chiar niciun fel de anestezie, și nu au zgomotul specific turbinei dentare, asociat de obicei cu durerea.

Laserele îndepărtează eficient bacteriile din zona de tratament, reducând riscul de infecție. Totodată, acestea reduc timpul de vindecare prin sterilizarea zonei de tratament și prin promovarea fluxului sanguin.

Laserul va contribui la adeziunea mai bună a obturației dentare (plombei) pe suprafața dintelui. Astfel, plombele vor avea o durată de viață mai îndelungată, ajutând la păstrarea sănătății dinților tăi naturali cât mai mult timp.

Laserele oferă o modalitate precisă și eficientă de a trata cariile, păstrând sănătatea și funcția dintelui afectat și reducând riscul de deteriorare a dinților sănătoși.

Chirurgie cu laser
Tratamentul cariilor

Tratarea cariilor este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le poți face pentru dinții tăi. Cariile oferă un punct de intrare pentru bacterii, care infectează țesuturile interne ale dintelui, ceea ce duce la deteriorarea lor și chiar la o posibilă răspândire a infecției în alte părți ale corpului.

Controalele dentare regulate și igiena orală adecvată, inclusiv periajul, folosirea aței dentare și evitarea alimentelor cu zahăr, pot ajuta la prevenirea formării cariilor și la menținerea sănătății orale.

Totodată, vizitele regulate la stomatolog te ajută să depistezi apariția cariilor într-o fază incipientă, când sunt cel mai ușor de tratat și nu au reușit să provoace daune prea mari dinților.

Despre Deos
Despre noi

Suntem o echipă de 10 specialiști, dedicați sănătății tale dentare. Suntem alături de pacienții noștri pe viață, oferindu-le îngrijire de calitate și încurajându-i să atingă un stil de viață sănătos și echilibrat.

Îți oferim servicii de cea mai înaltă calitate, cu rezultate garantate, folosind cele mai moderne tehnologii și ne asigurăm că primești toată atenția, îngrijirea și suportul de care ai nevoie, la fiecare pas!

Pas cu pas
Procesul nostru de lucru
01
Consultație cu camera intraorală
Diagnosticare precisă care oferă o imagica clară și de ansamblu proiectată pe un monitor a tuturor structurilor din cavitatea orală (dinți,gingie) Tehnologie modernă prin care atât medicul cât și pacientul văd în timp real pe un monitor toate afecțiunile dentare existente.
02
Stabilirea planului de tratament
În cadrul acestui pas ți se va prezența, în mod transparent, variante de tratamente, durata, etapele și costurile finale.
03
Efectuarea tratamentului
Urmărirea pas cu pas al etapelor stabilite în planul de tratament.
04
Control și monitozare
Controlul periodic se va face de minim 2 ori pe an pentru menținerea rezultatelor obținute.
Te așteptăm cu drag
Cum ne găsești
Telefon

0784.011.430

Email

programari@deosdental.ro

Adresă

Str. Sperantei 20 - zona Universitate, București

  Completează formularul și primești un voucher de 197 de ron cadou!

   Pentru cine vrei voucherul?

   * Acest voucher poate fi utilizat o singură dată și nu se aplică la manoperele care au beneficiat deja de o reducere.

   × Contactează-ne acum!