TRATAMENTUL CARIILOR CU LASER

MINIM-INVAZIV-RAPID-FĂRĂ DURERE!

Tratamentul cariilor cu laser este una din cele mai frecvente proceduri stomatologice efectuate la clinica dentară premium laser Deos Dental.

În comparație cu stomatologia clasică, cea modernă îmbină armonios tehnologia ultra modernă, aparatura de top, puterea laserului, cu particularitățile specifice ale fiecărui pacient, cu dorințele lui dar și cu cele mai eficiente metode în tratarea cariilor cu laser, susținute de protocoale medicale care să se plieze perfect pe fiecare pacient în parte. Toate aceste aspecte trebuie corelate atent, pentru a-i depăși pacientului așteptările estetice și mai ales să- i redea cei mai importanți factori pentru organism și anume: sănătatea, aspectul estetic dorit și încrederea de sine.

Dacă doriți o abordare holistică a problemelor dumneavoastră dentare, trebuie să știți că doctorii stomatologi de la clinica premium laser Deos Dental, nu se adresează numai unui anumit simptom, ci au în vedere o viziune de ansamblu asupra esteticii, aspectului fizionomic și asupra sănătății orale și a întregului organism al pacientului, care este de fapt punctul de pornire al echilibrului unui organism armonios și sănătos.

Așa că nu este suficient doar să arăți estetic bine, ci este esențial ca tratamentul cariilor cu laser să fie adecvat și particularizat fiecărui caz medical în parte și mai ales să nu dăuneze sănătății organismului tău.

Tocmai din acest motiv la clinica premium laser Deos Dental am investit nu numai în cea mai modernă aparatură la nivel mondial, fiecare cabinet stomatologic fiind utilat cu tehnologie medicală de top, ci și în una din cele mai profesioniste echipe de medici stomatologi, specializați permanent la cursuri internaționale inovatoare de profil, cu cele  mai noi și avangardiste descoperiri din mediul stomatologic, care pot să vă ofere cele mai eficiente și responsabile protocoale în tratarea cariilor cu laser, în funcție de particularitățile organismului dumneavoastră și a fiecărui caz medical în parte, adică veți beneficia de tratamente stomatologice de eficiență maximă, minim invazive, biocompatibile, moderne, totul fără disconfort și durere.

Suntem în primul rând oameni, apoi doctori profesioniști iar la clina dentară premium laser Deos Dental, pacienții noștri sunt tratați cu responsabilitate și profesionalism pentru că ei devin membrii ai familiei noastre, prietenii noștri DEOSebiți, pentru care am dus actul medical stomatologic la nivel de artă.

Știm cu toții că sănătatea și aspectul fizic sunt atât de importante încât sunt neprețuite și tocmai din acest motiv ne exprimăm deplin măsura talentului nostru de doctori stomatologi cu profesionalism pentru satisfacția deplină a pacienților, fiind mereu în avangarda profesioniștilor din domeniu. Ce poate fi mai important ca o îmbrățișare și un zâmbet sincer al unui pacient mulțumit care pleacă din clinica noastră?

Cine nu-și dorește un corp perfect, o dantură de DEOSebită, un zâmbet de Hollywood?

Medicii stomatologi de la clinicile dentare premium laser Deos Dental, au ca ideologie de bază jurământul lui Hipocrate  iar sănătatea pacienților noștri este o obligație apriorică pentru echipa de medici dentiști, dar în același timp știm cât de important este aspectul fizic pentru fiecare dintre noi, dantura fiind alături de fizionomie, cea care iese cel mai mult în evidență reprezentând cartea noastră de vizită în societate.

Tocmai din acest motiv la noi în clinică am dezvoltat unul din cele mai moderne și avangardiste departamente specializate în tratarea cariilor cu laser, dotat la cele mai înalte standarde internaționale, cu cea mai modernă tehnologie, prin folosirea laserului și cu una din cele mai profesioniste echipe de doctori stomatologi din domeniu.

Cu ce ne ajută laserul în tratamentul de carii?

 • tratamentul cariilor cu laser este ideal pentru pacienții anxioși(fobie de dentist)
 • procedura este una rapidă
 • este extrem de exactă, precisă și cu rezultate medicale remarcabile
 • are un efect bactericid- scade riscul de apariție altor carii secundare
 • confortabil-disconfort minim pentru pacient
 • minim-invazivă și biocompatibilă
 • crește retenția plombei pe cavitate
 • predictibilitatea de succes a tratamentului este crescută
 • foarte puține vibrații spre deosebire de freza clasică
 • nu este dureroasă

Un zâmbet perfect îți dă încredere, te face să te simți mai tânăr, mai atractiv, are un efect DEOSebit asupra stimei de sine iar cei din jurul tău te vor remarca  și aprecia mai mult.

Toate elementele chimice care formează universul se regăsesc și în corpul uman. Universul este fascinat tocmai prin imperfecțiunea lui, la fel suntem și noi oamenii. Suntem atât de diferiți, avem puncte forte și slabe și nu toți am avut norocul să avem un corp sau o dantură perfectă. Frumusețea este o noțiune abstractă, ce are în compoziția ei și un zâmbet perfect, așa că dacă dinții tăi au fost afectați de carii, medicii stomatologi de la clinica premium laser Deos Dental îți pun la dispoziție o soluție modernă, rapidă, minim invazivă, cu un efect estetic uluitor și anume: tratamentul de carii asistat laser.

Programează o Consultație

Ce este caria dentară?

Din păcate caria dentară este cea mai întâlnită afecțiune dentară. Caria dentară se formează din cauza bacteriilor din cavitatea bucală, care produc acizi care atacă dantura. Dacă nu este tratată la timp caria poate evolua în adâncimea dintelui, atacă nervul, care se poate gangrena și transforma în puroi, degajând și un miros extrem de neplăcut pe lângă dureri insuportabile.

Infecția începe să se extindă agresiv și poate trece de rădăcina dintelui, atacând osul maxilar, în această situație totul devine extrem de grav pentru pacient.

Specialiștii spun că durerea de dinți este în top 3 cele mai greu de suportat dureri de către un om, în acest sens doctorii stomatologi de la clinica Deos Dental vă recomandă să vă programați de două ori la dentist, pentru o igienizare dentară și un control de specialitate cu camera intraorală, pentru că dacă cariile sunt depistate în fază incipientă, acestea pot fi ușor tratate, mai ales cu ajutorul laserului dentar.

Cariile dentare sunt de fapt distrucții ale țesutului dur al dintelui, adică al smalțului, cementului sau al dentinei. Apariția cariilor poate fi influențată de alimentație, de stilul de viață, de modul în care ne ocupăm de igiena orală, ce lichide consumăm, dacă apa potabilă este suficient de fluorurată sau chiar de tipul de pastă de dinți pe care o folosim zilnic și mai ales de frecvența prezenței tale la o clinică dentară specializată, cel puțin de 2 ori pe an, pentru o igienizare profesională și o consultație cu camera intraorală.

De asemenea este bine de știut că un factor important în declanșarea cariilor o constituie ereditatea noastră(genele joacă un rol important).

Câte tipuri de carii dentare sunt?

 • carii coronare-sunt cel mai frecvent întâlnite atât la copii, cât și la adulți și sunt localizate interdentar sau pe suprafața ocluzală a dintelui.
 • carii radiculare-cu înaintarea în vârstă, gingiile se retrag, lăsând rădăcina dinților expusă. În acest caz, rădăcina dintelui, fiind extrem de expusă, se poate caria ușor.
 • cariile secundare-recidivele de carii, acestea se localizează în vecinătatea coroanelor și a obturațiilor existente, ele fiind zone cu tendință de acumulare a plăcii bacteriene și duc la formarea rapidă a cariilor.

La clinica dentară Deos Dental, medicii stomatologi utilizează laserul la nivelul țesuturilor într-o manieră non-contact în tratarea cariilor cu laser.  Adică prin lipsa frecării, fără căldură spre nerv, fără vibrații, deci și fără microfracturi și fisuri la nivelul smalțului și dentinei.

Cu ajutorul laserului se îmbunătățește adeziunea, pentru că se pot crea microretenții în dentină și în smalț și mici spații cavitare în care plomba va pătrunde cu ușurință prin presiune.

Profilaxia cariei dentare.

Bacteriile și placa dentară pot duce la apariția cariei dentare, așa dar în profilaxia acestei afecțiuni pot fi utilizate mai multe metode pentru stoparea, eliminarea sau controlul plăcii bacteriene.

Cele mai profilactice metode de control ale plăcii bacteriene sunt:

 • acțiunile fizice și chimice de îndepărtare a bacteriilor plăcii(igiena corectă efectuată acasă-perie, pastă, ață dentară, duș bucal, igienizare profesională realizată în cabinet stomatologic, terapie fotodinamică, oznoterapie)
 • alimentația cario-protectoare(mere, căpșune, usturoi, brânză)
 • creșterea rezistenței țesuturilor dentare dure la atacul cariilor(prin aplicarea de paste și lacuri de uz stomatologic bogate în calciu și/sau fluor.

Conceptul de alimentație cario-protectoare presupune:

-evitarea consumului de dulciuri și băuturi acidulate

-evitarea alimentelor ce scad ph-ul bucal și determină atacul acid asupra smalțului

-evitarea alimentelor vâscoase, care se lipesc pe timp îndelungat de smalțul dentar(paste făinoase, caramele etc)

Importanța igienei orale și a periajului dentar.

 • periajul dinților se realizează prin mișcări unidirecționale pe verticală, dinspre gingie spre dinte și circulare, pe fețele ocluzale ale dinților.
 • metoda de periere este bine să fie una mixtă, care trebuie să curețe bine dinții și să maseze gingia
 • periuța de dinți nu este bine să fie dură și trebuie înlocuită o data pe lună.
 • este indicat să fie folosit seara și un duș bucal și/sau ață dentară

La clinica dentară premium laser Deos Dental, doctorul stomatolog analizează profesional, folosind tehnologia de top cu ar fi consultația cu ajutorul camerei intraoralestarea exactă a danturii pacientului, amploarea distrucției coronare, tipul de carie care a afectat dintele și elaborează cea mai indicată metodă pentru tratamentul cariilor cu laser, redând pacientului zâmbetul mult dorit și starea de bine.

Care sunt avantajele consultației cu camera intraorală?

 • pacientul poate vedea în timp real situația exactă a danturii sale
 • imagine clară, exhaustivă a cazului medical studiat
 • rapiditate
 • confort
 • reduce stresul pacientului, acesta putând conștientiza problemele reale ale dinților săi

În concluzie putem spune că doctorii stomatologi de la clinica dentară premium laser Deos Dental, cu ajutorul camerei intraorale, obtin detalii clare, exacte și color în timp util, totul pentru confortul și zâmbetul perfect al pacienților noștri DEOSebiți.

Știm cu toții că în viața agitată a secolului nostru cel mai valoros lucru după sănătate este timpul și tocmai din acest motiv suntem convinși că pacienții de la Deos Dental vor fi cu siguranță încântați să reducă timpul petrecut în cabinetul stomatologic, această tehnologie ultra modernă diminuând stresul procedurilor clasice prelungite, cu un grad ridicat de disconfort.

Pentru că la clinica Deos Dental nu precupețim niciun efort pentru a respecta timpul și a reda sănătatea pacienților noștri DEOSebiți, totul la un nivel profesional și estetic dus la nivel de artă.

La Deos Dental, îți redăm încrederea, stima de sine, viața socială, masticația dar și un aspect de star de cinema, un zâmbet de Hollywood, care te va face remarcat și apreciat, totul cu o tehnologie de ultimă oră, într-un climat profesionist DEOSebit.

Zambesti, deci Stralucesti, fii Star de Hollywood!

VEZI ZÂMBETELE PRIETENILOR NOȘTRI ÎNAINTE ȘI DUPĂ TRATAREA CARIILOR DENTARE

Părerea pacienților noștri despre tratamentul cariilor dentare

Florentina PopescuFlorentina Popescu
20:10 23 Aug 23
Marius AsanMarius Asan
15:00 21 Aug 23
Am început să vin în această clinică cu dorința de a avea o experiență mai bună și asta s-a dovedit din prima zi. Alături de dr. Anca Marica am avut parte de servicii de calitate pe lângă căldura și bucuria pe care o oferă de fiecare dată. Recomand Deos Dental!
diana mirondiana miron
13:40 21 Aug 23
L-am vizitat pe dl doctor Ilinca Daniel. Nu stiam ca e posibil sa razi cu lacrimi in timpul unui detartraj, dar am aflat ca se poate. Se lauda ca dumnealui curata dintii extrem de bine si fara durere, nu l-am crezut, dar a avut dreptate. Nu am avut parte de nicio durere dentara🤌 felicitari si va multumesc!
Cosmin VasileCosmin Vasile
13:36 09 Aug 23
Conditii si servicii extraordinare. O clinica unde esti tratat cu drag si profesionalism. Recomand cu incredere clinica Deos Dental.
Tyler TheOneTyler TheOne
12:07 02 Aug 23
Punctualitate in ceea ce tine de programari si profesionalism maxim . Recomand cu incredere .
Irina TudoseIrina Tudose
11:51 02 Aug 23
A fost prima interacțiune cu Deos Dental, și am rămas foarte plăcut impresionata încă de la intrare, staff-ul de la recepție fiind foarte primitor și atent. Dl. Dr. Ilinca Daniel a fost cât se poate de răbdător, prietenos și profesionist, alungând frica cu care mergem mare parte dintre noi la stomatolog. Am primit tot suportul și informațiile referitoare la ce am de făcut după procedura, si astfel am plecat de acolo liniștită, și cu zâmbetul pe buze. Îi recomand cu încredere, și voi reveni cu siguranță.
Olguta SavOlguta Sav
09:59 22 Jul 23
D-na dr. Madalina Radu este un profesionist desavarsit, perfectionist, o persoana calda, care comunica excelent cu pacientii. Mi-a oferit toate explicatiile legate de interventiile efectuate. Lucrarile au fost impecabil realizate. Voi reveni si o recomand!
Vlad RaduVlad Radu
16:16 21 Jul 23
O clinica noua, cu medici buni si aparatura moderna, iar interactiune cu dr. Madalina Radu a fost excelenta, desi eu am fobie de dentist. Dupa cateva experiente neplacute la stomatolog, acum am inceput sa vin mai cu drag. Recomand!
Marisescu DanMarisescu Dan
10:39 22 Jun 23
După programare , m-am prezentat (a doua oară , că de prima am uitat) la o consultație cu doamna doctor Păduraru Felicia , care mi-a dat cele mai bune sfaturi legate de problemele mele foarte grave cu dantura. In cabinet , m-am simțit în largul meu, iar modul de comunicare și explicatiile au fost pe înțelesul meu. Mai consult piata , deoarece e vorba de buget . In cazul in care iau o hotărâre , mă voi orienta către Deos , fiindcă durata intervenție este de aproximativ 1 an , și cumva sunt convins că totul va decurge bine aici.Recomand clinica măcar pentru o simpla vizită a stomatologie , sigur vă veți simți alfel înăuntru.
Agent TAgent T
18:29 06 Jun 23
O echipa de doctori care lucreaza uimitor impreuna! Andreea Fieraru, un doctor care m-a facut sa iubesc sa vin la dentist frecvent. Are o mana atat de usoara aratand cat ii pasa de pacient. Am avut lucrari grele si totul a iesit foarte bine. Dr Paduraru Felicia mi-a plantat niste dinti pe un os si o gingie la fel de subtiri. Ma duc la aceasta clinica fara stres!
js_loader
Rulează videoul
Rulează videoul
Rulează videoul
Rulează videoul
Rulează videoul
O ECHIPĂ PROFESIONISTĂ, ARE UN LEADER PE MĂSURĂ

Îți facem cunoștință cu Dna Dr. Felicia Păduraru

Mă numesc Felicia Paduraru sunt medic dentist implantolog, expert și trainer laser.

Iubesc viața, oamenii, natura și îmi ador profesia prin care pot să dau măsura talentului meu. În cei peste 11 ani de experiență acumulată ca medic stomatolog si implantolog am realizat peste 1750 de arcade, reconstruite perfect pe implanturi dentare asistate laser.

Am absolvit cursurile Universității de Medicină și Farmacie, Facultatea de Medicină Dentară, Carol Davila, București, obținând la scurt timp după absolvire și diploma pentru Competență în Implantologie. Ulterior am urmat cursurile unui Master în implantologie orală în Italia, în cadrul Universității Guillermo Marconi, Roma, și pentru că țintesc mereu profesionalismul,  am decis să urmez cursurile unui al doilea Master având că și primul tema implantologiei, acreditat prin programul certificat al Institutului gIDe din cadrul Universității Loma Linda, Los Angeles, în Statele Unite ale Americii.

Pentru a putea împărtăși informațiile acumulate într-un mod organizat si eficient către alți colegi medici stomatologi, am devenit formator acreditat de Ministerul Muncii și Solidariții Sociale.

Deoarece 8 din 10 români suferă de o forma a bolii parodontale am decis să aprofundez acest subiect si am absolvit un Masterclass în chirurgie parodontologică având ca mentori nume importante din stomatologia mondială.

Pentru că educația medicala poate fi doar continuă, astfel încât tratamentele oferite să fie eficiente și de ultima oră, anual sunt prezentă la cursuri pe teme actuale, conexe cu implantologia și utilizarea laserului în cadrul acesteia și în stomatologia de zi cu zi: Sky fast&fixed; Speaker la Conferința anuală Lite Touch(expert laser); Lite Touch Er. Yag Laser-Application in Daily dentistry; Clinica Course for Lite Touch-Er. Yag Dental Laser; Principles and practical applications of the Er Yag Laser in Destistry; Touch the Future; Aplicațiile laserului în stomatologia de zi cu zi, o abordare modernă în Chirurgie, Implantologie și Parodontologie si lista continua.

Pentru mine jurământul lui Hipocrate este ca o religie și sunt convinsă că menirea mea pe această lume este de a face oamenii sănătoși și fericiți iar fiecare zâmbet în plus al pacienților mei, mă face să mă simt împlinită, așa cum exprimă și sloganul nostru: zâmbește, iubește, trăiește Deos!

Cazuri clinice rezolvate de noi

Consultație la Dr. Felicia Păduraru

197

lei

(consultație cu camera intraorală)

Consultația, în valoare de 197 lei, presupune realizarea unui plan de tratament de către Dr. Felicia Păduraru și echipa sa, și o radiografie panoramică realizată în clinică. Intervenția presupune utilizarea laserului dentar pentru confort, predictibilitate si o vindecare optimizata, astfel încât pacientul să fie relaxat pe durata intervenției și să nu simtă pic de durere.

Prețuri pentru tipuri de carii dentare

Obturație laser

Pacienții noștri - Prietenii noștri

Pentru noi cei de la Deos Dental jurământul lui Hipocrate este esența actului medical în sine.

Ce poate fi mai DEOSebit de atât, să faci un om sănătos și el să-ți întoarcă un zâmbet și o îmbrățișare.

Dar ce poate fi mai special când pe lângă tratarea problemelor de sănătate, îi redai unui pacient o estetică dentară perfectă, un zâmbet de Hollywood, o fizionomie ce debordează de fericire și simți în privirea lui că i-ai redat încrederea și stima de sine? Vă putem spune cu certitudine, că nu sunt cuvinte pentru a descrie acest sentiment sublim, atât de sincer și uman.

Da, pacienții noștri devin prietenii și o parte din familia noastră iar sănătatea, aspectul fizionomiei și fericirea lor este menirea noastră.

Da, fiecare pacient este un univers fascinant aparte și reprezintă cu adevărat pentru noi mai mult de o carte de vizită, este menirea și țelul nostru pentru a-i face deosebiți și pentru acest fapt ne simțim împliniți.

Tocmai pentru că ne pasă de sănătatea pacienților, vă sfătuim să nu uitați de prevenție și să vă programați de cel puțin două ori pe an la o clinică stomatologică specializată, unde după un consult cu camera intraorală și o radiografie, un doctor stomatolog prefesionist va putea constata orice afecțiune, indiferent în ce stadiu se află și să ia repede măsuri.

Nu uitați că prevenția este cel mai ieftin tratament, că dantura este la fel de importantă ca orice altă parte a organismului nostru și un zâmbet perfect este cel care vă definește fizionomia și mai ales statutul social și cultural.

Fii fericit, zâmbește DEOSebit!

De ce Clinica Stomatologică Premium Laser Deos Dental?

Deos Dental oferă toate serviciile stomatologice, are una din cele mai dedicate și profesioniste echipe de doctori stomatologi și lucrează cu cele mai moderne aparaturi din domeniul stomatologic, folosind tehnologia laserului medical, microscopul medical, scannerul intraoral, aparatul de ozonoterapie, camera intraorală, radiologie dentară performantă, pentru a avea cele mai performante și durabile rezultate, toate fără durere, puse în slujba binelui și sănătății pacienților noștri.

Protocoalele noastre medicale sunt unice, asistate de cea mai înaltă tehnologie, aplicate de una din cele mai bune echipe de medici dentiști și rezultatele medicale obținute prin aplicarea lor, ne definesc și ne obligă să fim mereu în topul celor mai performante și inovatoare clinici din țară.

Aceste protocoale medicale fără durere, sunt personalizate de doctorii stomatologi de la Deos Dental în funcție de specificul afecțiunii fiecărui pacient, pentru un tratament medical eficient, totul pentru confortul și aspectul estetic unic, al pacienților noștri DEOSebiți.

Rubrica medic stomatolog de top - Aparitii TV

DOAR LA DEOS DENTAL

Aici poți să știi de ce buget ai nevoie pentru un zâmbet perfect

Trimite-ne radiografia dentară și vei afla ce plan de tratament ți se potrivește

Te așteptăm cu drag

Cum ne găsești

Telefon

0784.011.430

Email

programari@deosdental.ro

Adresă

Str. Sperantei 20 - zona Universitate, București

  Completează formularul și primești un voucher de 200 de ron cadou!

   Pentru cine vrei voucherul?

   * Acest voucher poate fi utilizat o singură dată și nu se aplică la manoperele care au beneficiat deja de o reducere.