TERAPIA FOTODINAMICĂ LASER - TEHNOLOGIE DE TOP PENTRU SĂNĂTATEA TA!

Clinica stomatologică premium laser Deos Dental este printre primele clinici din România care a introdus în planurile de tratament ale pacienților terapia fotodinamică laser (PDT).

Noi suntem o echipă de doctori stomatologi, care suntem convinși că fiecare pacient are dreptul la tratamente medicale premium și pentru acest lucru ne străduim să fim mereu în avangarda domeniului stomatologic, investind profesional în una din cele mai specializate echipe de medici dentiști iar în clinica noastră utilizăm cea mai modernă tehnologie, prin protocoale medicale unice, care să se plieze perfect pe cazul fiecărui pacient în parte, pentru obținerea celor mai eficiente rezultate, la cele mai înalte standarde internaționale.

La clinica dentară Deos Dental, medicii noștri specialiști sunt in primul rând oameni, apoi doctori profesioniști adepți ai jurământului lui Hipocrate, care prin responsabilitate și devotament, dau măsura  talentului lor și duc actul medical stomatologic la nivel de artă.

Este foarte important să știți că terapia fotodinamică laser distruge mai mult de 99% din bacteriile din cavitatea bucală, fără să fie necesară utilizarea de antibiotice, fiind o procedură minim-invazivă, fără durere și care se efectuează printr-o singură vizită la o clinică specializată.

Cum anihilează această terapie nouă și miraculoasă aproape 100% din bacteriile dăunătoare danturii, fără antibiotice?

Această terapie se folosește de energia luminii care este concentrată asupra unei substanțe fotosensibile, care se aplică pe zona infectată cu bacterii din cavitatea bucală și este activată de o lumină vizibilă în spectrul roșu sau albastru.

Acest proces va duce la o eliberare de oxigen, care va determina instant anihilarea bacteriilor patogene

Cu această terapie fotodinamică(laser) antimicrobiană revoluționară în stomatologie, medicii noștri dentiști reușesc să anihileze infecțiile bacteriene fără disconfort, durere și efecte adverse.

Ce este de fapt această terapie fotodinamică laser?

Specialiștii stomatologi de la clinica dentară premium laser Deos Dental aplică în mod uzual metoda terapiei fotodinamice  în tratamentul pacienților, fiind o procedură de ultimă oră în domeniul stomatologic, bazată pe tehnica folosirii energiei luminii(laserului) asupra unei substanțe fotosensibile.

Pacientului i se tratează zona infectată de bacterii, cu o substanță fotosensibilă de culoare albastră, care va fi activată de laserul medical printr-o lumină vizibilă, în spectrul albastru sau roșu.

Astfel aproape în totalitate bacteriile distructive din cavitatea orală a pacientului sunt distruse, printr-o eliberare masivă de oxigen.

În ce domeniu stomatologic se poate folosi terapia fotodinamică antimicrobiană?

Doctorii stomatologi de la clinica dentară Deos Dental folosesc această tehnică revoluționară în tratarea afecțiunilor parodontale, în cele de periimplantită, în procedurile endodontice, adică în vindecarea infecției canalului radicular și în tratarea afecțiunii de alveolită postextracțională, determinată de inflamația alveolei dentare după efectuarea extracției.

Pacienții noștri DEOSebiți beneficiază prin folosirea acestui tratament de top cu terapia fotodinamică antimicrobiană, de rezolvarea eficientă și rapidă a tuturor afecțiunilor enumerate mai sus, printr-o vindecare imediată, fără durere și efecte adverse, totul într-o singură vizită la cabinetul stomatologic.

Dacă vă doriți o abordare holistică a problemelor dumneavoastră dentare, chiar și în procedura de terapie fotodinamică, trebuie să știți că medicii stomatologi de la clinica dentară premium laser Deos Dental, nu se adresează doar unui anumit simptom, ci au în vedere o viziune de ansamblu asupra esteticii, aspectului fizionomic și asupra sănătății orale a pacientului, care este esențial în stabilirea echilibrului unui organism armonios, sănătos și frumos.

Așa că nu este suficient doar să arăți estetic bine, ci este esențial ca tratamentul stomatologic să fie adecvat și particularizat fiecărui caz medical în parte și mai ales să nu dăuneze sănătății organismului tău.

Tocmai din acest motiv la clinica dentară premium laser Deos Dental am investit nu numai în cea mai modernă aparatură de nivel internațional, fiecare cabinet stomatologic fiind dotat cu tehnologie medicală stomatologică de top, ci și în una din cele mai profesioniste și responsabile echipe de medici stomatologi, specializați permanent la cursuri științifice internaționale de profil , cu cele  mai noi și avangardiste descoperiri din mediul stomatologic, care pot să vă ofere cele mai eficiente și responsabile protocoale de tratament în funcție de particularitățile organismului dumneavoastră, adică veți beneficia de tratamente stomatologice de eficiență maximă, minim invazive, totul fără disconfort și fără durere.

Cine nu-și dorește un corp perfect, o dantură de Hollywood, un zâmbet strălucitor și DEOSebit?

La clinica dentară premium laser Deos Dental, doctorul stomatolog analizează atent, cu ajutorul camerei intraoralestarea exactă a danturii pacientului și necesitatea efectuării procedurii de terapie fotodinamică laser, pentru a reda danturii sănătatea, oferindu-i pacientului zâmbetul mult dorit și starea de bine.

Știm cu toții că în viața agitată a secolului nostru cel mai valoros lucru după sănătate este timpul și tocmai din acest motiv suntem convinși că pacienții de la Deos Dental vor fi cu siguranță încântați să reducă timpul petrecut în cabinetul stomatologic, această tehnologie ultra modernă diminuând stresul procedurilor clasice prelungite, cu un grad ridicat de disconfort.

Programează o Consultație

BENEFICIILE TERAPIEI FOTODINAMICE LASER!

Este bine să știți că această terapie este non antibiotică, care poate fi folosită de doctorul stomatolog specializat ori de câte ori este nevoie în tratarea pacienților.

Această terapie nu dezvoltă bacterii de rezistență și poate fi utilizată de doctorul dentist atât ca metodă de prevenție, cât și ca procedură de tratament completând cu succes protocoalele noastre unice de tratare a gingivitei și a parodontozei.

La Deos Dental, îți redăm încrederea, stima de sine, viața socială, masticația dar și un aspect de star de cinema, un zâmbet de Hollywood, care te va face remarcat și apreciat, totul cu o tehnologie de ultimă oră, într-un climat profesionist DEOSebit.

Zambesti, deci Stralucesti, fii Star de Hollywood!

VEZI ZÂMBETELE PRIETENILOR NOȘTRI ÎNAITE ȘI DUPĂ TERAPIA FOTODINAMICĂ LASER

Părerea pacienților noștri despre terapia fotodinamică laser

Florentina PopescuFlorentina Popescu
20:10 23 Aug 23
Marius AsanMarius Asan
15:00 21 Aug 23
Am început să vin în această clinică cu dorința de a avea o experiență mai bună și asta s-a dovedit din prima zi. Alături de dr. Anca Marica am avut parte de servicii de calitate pe lângă căldura și bucuria pe care o oferă de fiecare dată. Recomand Deos Dental!
diana mirondiana miron
13:40 21 Aug 23
L-am vizitat pe dl doctor Ilinca Daniel. Nu stiam ca e posibil sa razi cu lacrimi in timpul unui detartraj, dar am aflat ca se poate. Se lauda ca dumnealui curata dintii extrem de bine si fara durere, nu l-am crezut, dar a avut dreptate. Nu am avut parte de nicio durere dentara🤌 felicitari si va multumesc!
Cosmin VasileCosmin Vasile
13:36 09 Aug 23
Conditii si servicii extraordinare. O clinica unde esti tratat cu drag si profesionalism. Recomand cu incredere clinica Deos Dental.
Tyler TheOneTyler TheOne
12:07 02 Aug 23
Punctualitate in ceea ce tine de programari si profesionalism maxim . Recomand cu incredere .
Irina TudoseIrina Tudose
11:51 02 Aug 23
A fost prima interacțiune cu Deos Dental, și am rămas foarte plăcut impresionata încă de la intrare, staff-ul de la recepție fiind foarte primitor și atent. Dl. Dr. Ilinca Daniel a fost cât se poate de răbdător, prietenos și profesionist, alungând frica cu care mergem mare parte dintre noi la stomatolog. Am primit tot suportul și informațiile referitoare la ce am de făcut după procedura, si astfel am plecat de acolo liniștită, și cu zâmbetul pe buze. Îi recomand cu încredere, și voi reveni cu siguranță.
Olguta SavOlguta Sav
09:59 22 Jul 23
D-na dr. Madalina Radu este un profesionist desavarsit, perfectionist, o persoana calda, care comunica excelent cu pacientii. Mi-a oferit toate explicatiile legate de interventiile efectuate. Lucrarile au fost impecabil realizate. Voi reveni si o recomand!
Vlad RaduVlad Radu
16:16 21 Jul 23
O clinica noua, cu medici buni si aparatura moderna, iar interactiune cu dr. Madalina Radu a fost excelenta, desi eu am fobie de dentist. Dupa cateva experiente neplacute la stomatolog, acum am inceput sa vin mai cu drag. Recomand!
Marisescu DanMarisescu Dan
10:39 22 Jun 23
După programare , m-am prezentat (a doua oară , că de prima am uitat) la o consultație cu doamna doctor Păduraru Felicia , care mi-a dat cele mai bune sfaturi legate de problemele mele foarte grave cu dantura. In cabinet , m-am simțit în largul meu, iar modul de comunicare și explicatiile au fost pe înțelesul meu. Mai consult piata , deoarece e vorba de buget . In cazul in care iau o hotărâre , mă voi orienta către Deos , fiindcă durata intervenție este de aproximativ 1 an , și cumva sunt convins că totul va decurge bine aici.Recomand clinica măcar pentru o simpla vizită a stomatologie , sigur vă veți simți alfel înăuntru.
Agent TAgent T
18:29 06 Jun 23
O echipa de doctori care lucreaza uimitor impreuna! Andreea Fieraru, un doctor care m-a facut sa iubesc sa vin la dentist frecvent. Are o mana atat de usoara aratand cat ii pasa de pacient. Am avut lucrari grele si totul a iesit foarte bine. Dr Paduraru Felicia mi-a plantat niste dinti pe un os si o gingie la fel de subtiri. Ma duc la aceasta clinica fara stres!
js_loader
Rulează videoul
Rulează videoul
Rulează videoul
Rulează videoul
Rulează videoul
O ECHIPĂ PROFESIONISTĂ, ARE UN LEADER PE MĂSURĂ

Îți facem cunoștință cu Dna Dr. Felicia Păduraru

Mă numesc Felicia Paduraru sunt medic dentist implantolog, expert și trainer laser.

Iubesc viața, oamenii, natura și îmi ador profesia prin care pot să dau măsura talentului meu. În cei peste 11 ani de experiență acumulată ca medic stomatolog si implantolog am realizat peste 1750 de arcade, reconstruite perfect pe implanturi dentare asistate laser.

Am absolvit cursurile Universității de Medicină și Farmacie, Facultatea de Medicină Dentară, Carol Davila, București, obținând la scurt timp după absolvire și diploma pentru Competență în Implantologie. Ulterior am urmat cursurile unui Master în implantologie orală în Italia, în cadrul Universității Guillermo Marconi, Roma, și pentru că țintesc mereu profesionalismul,  am decis să urmez cursurile unui al doilea Master având că și primul tema implantologiei, acreditat prin programul certificat al Institutului gIDe din cadrul Universității Loma Linda, Los Angeles, în Statele Unite ale Americii.

Pentru a putea împărtăși informațiile acumulate într-un mod organizat si eficient către alți colegi medici stomatologi, am devenit formator acreditat de Ministerul Muncii și Solidariții Sociale.

Deoarece 8 din 10 români suferă de o forma a bolii parodontale am decis sa aprofundez acest subiect si am absolvit un Masterclass în chirurgie parodontologică având ca mentori nume importante din stomatologia mondială.

Pentru că educația medicala poate fi doar continuă, astfel încât tratamentele oferite să fie eficiente și de ultima oră, anual sunt prezentă la cursuri pe teme actuale, conexe cu implantologia și utilizarea laserului în cadrul acesteia și în stomatologia de zi cu zi: Sky fast&fixed; Speaker la Conferința anuală Lite Touch(expert laser); Lite Touch Er. Yag Laser-Application in Daily dentistry; Clinica Course for Lite Touch-Er. Yag Dental Laser; Principles and practical applications of the Er Yag Laser in Destistry; Touch the Future; Aplicațiile laserului în stomatologia de zi cu zi, o abordare modernă în Chirurgie, Implantologie și Parodontologie si lista continua.

Pentru mine jurământul lui Hipocrate este ca o religie și sunt convinsă că menirea mea pe această lume este de a face oamenii sănătoși și fericiți iar fiecare zâmbet în plus al pacienților mei, mă face să mă simt împlinită, așa cum exprimă și sloganul nostru: zâmbește, iubește, trăiește Deos!

CARE SUNT CELE MAI FRECVENTE ÎNTREBĂRI DESPRE TERAPIA FOTODINAMICĂ LASER?

1. Cu ce se realizează terapia fotodinamică?

Terapia fotodinamică este realizată cu ajutorul laserului dentar, fiind o tehnologie revoluționară, care nu poate fi efectuată decât într-o clinică stomatologică specializată, de un medic dentist profesionist.

2. De câte ori poate fi efectuată terapia fotodinamică?

Această terapie poate fi efectuată ori de câte ori doctorul stomatolog consideră că este necesară în tratarea eficientă a afecțiunilor dentare a pacientului. De obicei terapia fotodinamică însoțește detartrajul cu ultrasunete, periajul profesional și procedura de airflow.

3. Este dureroasă procedura de terapie fotodinamică?

Terapia fotodinamică laser este o procedură revoluționară, care folosește puterea luminii, este minim-invazivă, se realizează într-o singură ședință și nu este deloc dureroasă.

Cazuri clinice rezolvate de noi

Consultație la Dr. Felicia Păduraru

197

lei

(consultație cu camera intraorală)

Consultația, în valoare de 197 lei, presupune realizarea unui plan de tratament de către Dr. Felicia Păduraru și echipa sa, și o radiografie panoramică realizată în clinică. Intervenția presupune utilizarea laserului dentar pentru confort, predictibilitate si o vindecare optimizata, astfel încât pacientul să fie relaxat pe durata intervenției și să nu simtă pic de durere.

Prețuri pentru terapia fotodinamică

TERAPIE FOTODINAMICĂ LASER

Pacienții noștri - Prietenii noștri

Pentru noi cei de la Deos Dental jurământul lui Hipocrate este esența actului medical în sine.

Ce poate fi mai DEOSebit de atât, să faci un om sănătos și el să-ți întoarcă un zâmbet și o îmbrățișare.

Dar ce poate fi mai special când pe lângă tratarea problemelor de sănătate, îi redai unui pacient o estetică dentară perfectă, un zâmbet de Hollywood, o fizionomie ce debordează de fericire și simți în privirea lui că i-ai redat încrederea și stima de sine? Vă putem spune cu certitudine, că nu sunt cuvinte pentru a descrie acest sentiment sublim, atât de sincer și uman.

Da, pacienții noștri devin prietenii și o parte din familia noastră iar sănătatea, aspectul fizionomiei și fericirea lor este menirea noastră.

Da, fiecare pacient este un univers fascinant aparte și reprezintă cu adevărat pentru noi mai mult de o carte de vizită, este menirea și țelul nostru pentru a-i face deosebiți și pentru acest fapt ne simțim împliniți.

Tocmai pentru că ne pasă de sănătatea pacienților, vă sfătuim să nu uitați de prevenție și să vă programați de cel puțin două ori pe an la o clinică stomatologică specializată, unde după un consult cu camera intraorală și o radiografie, un doctor stomatolog prefesionist va putea constata orice afecțiune, indiferent în ce stadiu se află și să ia repede măsuri.

Nu uitați că prevenția este cel mai ieftin tratament, că dantura este la fel de importantă ca orice altă parte a organismului nostru și un zâmbet perfect este cel care vă definește fizionomia și mai ales statutul social și cultural.

Fii fericit, zâmbește DEOSebit!

De ce Clinica Stomatologică Premium Laser Deos Dental?

Deos Dental oferă toate serviciile stomatologice, are una din cele mai dedicate și profesioniste echipe de doctori stomatologi și lucrează cu cele mai moderne aparaturi din domeniul stomatologic, folosind tehnologia laserului medical, microscopul medical, scannerul intraoral, aparatul de ozonoterapie, camera intraorală, radiologie dentară performantă, pentru a avea cele mai performante și durabile rezultate, toate fără durere, puse în slujba binelui și sănătății pacienților noștri.

Protocoalele noastre medicale sunt unice, asistate de cea mai înaltă tehnologie, aplicate de una din cele mai bune echipe de medici dentiști și rezultatele medicale obținute prin aplicarea lor, ne definesc și ne obligă să fim mereu în topul celor mai performante și inovatoare clinici din țară.

Aceste protocoale medicale fără durere, sunt personalizate de doctorii stomatologi de la Deos Dental în funcție de specificul afecțiunii fiecărui pacient, pentru un tratament medical eficient, totul pentru confortul și aspectul estetic unic, al pacienților noștri DEOSebiți.

Rubrica medic stomatolog de top - Aparitii TV

DOAR LA DEOS DENTAL

Aici poți să știi de ce buget ai nevoie pentru un zâmbet perfect

Trimite-ne radiografia dentară și vei afla ce plan de tratament ți se potrivește

Te așteptăm cu drag

Cum ne găsești

Telefon

0784.011.430

Email

programari@deosdental.ro

Adresă

Str. Sperantei 20 - zona Universitate, București

    Completează formularul și primești un voucher de 200 de ron cadou!

      Pentru cine vrei voucherul?

      * Acest voucher poate fi utilizat o singură dată și nu se aplică la manoperele care au beneficiat deja de o reducere.