Inserarea implanturilor

Beneficii

Inserarea implanturilor cu laser

Laserele dentare ajută medicul să efectueze procedura cu o precizie mai mare, reducând deteriorarea țesutului înconjurător în timpul inserării implantului. De asemenea, nu este nevoie de inciziii sau fire de sutură, deoarece inserarea și descoperirea implanturilor se face prin evaporarea gingiei cu echipamentul laser.

Laserele ajută la coagularea mai rapidă a vaselor de sânge, ceea ce ajută la reducerea durerii și sângerării în timpul intervenției chirurgicale și la o vindecare postoperatorie mai rapidă.

Laserul ajută la pregătirea locului implantului, îmbunătățind stabilitatea și longevitatea implantului dentar. Totodată, acesta oferă o osteointegrare mai rapidă a implanturilor și o acceptare mai ușoară a acestora de către organism.

Laserul sterilizează țesutul, având un puternic efect antiseptic și reducând, astfel, riscul de edem (umflarea gingiilor) și de dezvoltare a infecțiilor ulterioare.

Inserarea implanturilor laser
Chirurgie cu laser

Inserarea implanturilor

Există mai multe cauze care duc la pierderea dinților – igiena orală precară, infecțiile gingivale, o alimentație săracă în anumiți nutrienți, loviturile la dinți (chiar și cele suferite demult, în copilărie), bruxismul, anumite afecțiuni congenitale și altele.

Din fericire, medicina modernă oferă soluții eficiente și rapide pentru această problemă. Indiferent de cauza care a dus la pierderea unuia sau mai multor dinți, implantul dentar îți vine în ajutor.

Prin utilizarea laserului în implantologie, îți putem oferi o procedură inovatoare, care asigură inserarea implantului în condiții sterile, cu un timp minim de vindecare și o durere redusă în timpul recuperării.

Despre Deos

Despre noi

Suntem o echipă de 10 specialiști, dedicați sănătății tale dentare. Suntem alături de pacienții noștri pe viață, oferindu-le îngrijire de calitate și încurajându-i să atingă un stil de viață sănătos și echilibrat.

Îți oferim servicii de cea mai înaltă calitate, cu rezultate garantate, folosind cele mai moderne tehnologii și ne asigurăm că primești toată atenția, îngrijirea și suportul de care ai nevoie, la fiecare pas!

Pas cu pas

Procesul nostru de lucru

01
Consultație cu camera intraorală
Diagnosticare precisă care oferă o imagica clară și de ansamblu proiectată pe un monitor a tuturor structurilor din cavitatea orală (dinți,gingie) Tehnologie modernă prin care atât medicul cât și pacientul văd în timp real pe un monitor toate afecțiunile dentare existente.
02
Stabilirea planului de tratament
În cadrul acestui pas ți se va prezența, în mod transparent, variante de tratamente, durata, etapele și costurile finale.
03
Efectuarea tratamentului
Urmărirea pas cu pas al etapelor stabilite în planul de tratament.
04
Control și monitozare
Controlul periodic se va face de minim 2 ori pe an pentru menținerea rezultatelor obținute.
Te așteptăm cu drag

Cum ne găsești

Telefon

0784.011.430

Email

programari@deosdental.ro

Adresă

Str. Sperantei 20 - zona Universitate, București

    Completează formularul și primești un voucher de 200 de ron cadou!

      Pentru cine vrei voucherul?

      * Acest voucher poate fi utilizat o singură dată și nu se aplică la manoperele care au beneficiat deja de o reducere.