Gingivectomie și gingivoplastie

Beneficii

Gingivectomie și gingivoplastie cu laser

Realizate cu laser, intervențiile de gingivectomie și gingivoplastie implică utilizarea unei cantități foarte mici de anestezie sau chiar lipsa acesteia și o perioadă de recuperare mai rapidă.

Spre deosebire de intervențiile clasice, cu bisturiul, laserul ajută la îndepărtarea bacteriilor din cavitatea bucală și la evitarea umflării și infectării ulterioare a gingiilor.

Gingivectomia și gingivoplastia cu laser sunt proceduri minim invazive, care nu implică nicio sângerare sau durere.

Procedura se poate efectua într-o singură vizită, pe mai mulți dinți, iar tu îți poți relua fără grijă toate activitățile din acea zi.

Gingivectomie si gingivoplastie laser
Chirurgie cu laser

Gingivectomie și gingivoplastie

Uneori, gingiile crescute în exces pot face ca dinții să pară foarte mici sau chiar strâmbi, creând aspectul așa-numitului “zâmbet gingival”. Însă aspectul estetic nu este singurul lucru care este afectat de o gingie prea pronunțată.

Excesul de țesut în jurul dinților poate provoca pungi parodontale, care pot adăposti bacterii, ducând la boli parodontale și infecții bacteriene. La rândul lor, acestea pot cauza căderea dinților.

Gingivectomia și gingivoplastia sunt două intervenții chirurgicale care constau în remodelarea sau îndepărtarea țesutului gingival în exces, pentru evitarea afecțiunilor parodontale și un zâmbet plăcut și atrăgător!

Despre Deos

Despre noi

Suntem o echipă de 10 specialiști, dedicați sănătății tale dentare. Suntem alături de pacienții noștri pe viață, oferindu-le îngrijire de calitate și încurajându-i să atingă un stil de viață sănătos și echilibrat.

Îți oferim servicii de cea mai înaltă calitate, cu rezultate garantate, folosind cele mai moderne tehnologii și ne asigurăm că primești toată atenția, îngrijirea și suportul de care ai nevoie, la fiecare pas!

Pas cu pas

Procesul nostru de lucru

01
Consultație cu camera intraorală
Diagnosticare precisă care oferă o imagica clară și de ansamblu proiectată pe un monitor a tuturor structurilor din cavitatea orală (dinți,gingie) Tehnologie modernă prin care atât medicul cât și pacientul văd în timp real pe un monitor toate afecțiunile dentare existente.
02
Stabilirea planului de tratament
În cadrul acestui pas ți se va prezența, în mod transparent, variante de tratamente, durata, etapele și costurile finale.
03
Efectuarea tratamentului
Urmărirea pas cu pas al etapelor stabilite în planul de tratament.
04
Control și monitozare
Controlul periodic se va face de minim 2 ori pe an pentru menținerea rezultatelor obținute.
Te așteptăm cu drag

Cum ne găsești

Telefon

0784.011.430

Email

programari@deosdental.ro

Adresă

Str. Sperantei 20 - zona Universitate, București

    Completează formularul și primești un voucher de 200 de ron cadou!

      Pentru cine vrei voucherul?

      * Acest voucher poate fi utilizat o singură dată și nu se aplică la manoperele care au beneficiat deja de o reducere.