ALBIREA DENTARĂ CU LASER PERFECȚIUNEA UNUI ZÂMBET DE HOLLYWOOD

Cu toții admirăm statuile Afroditei și ale lui David și aspirăm la un corp perfect, dar prima imagine pe care o vedem dimineața în oglindă este chipul nostru atât de familiar, atât de drag nouă, pe care stăruim câteva momente și căruia îi zâmbim satisfăcuți și doar pe urmă ne apare și corpul în aria vizuală.

Frumusețea este un termen abstract, ale cărui aspecte sunt legate de simțul nostru artistic sau estetic, fiecare dintre noi o percepem diferit, dar o dantură de un alb natural se înscrie în toate criteriile estetice ale persoanelor care o analizează, în acest context albirea dinților cu laser devine o procedură extrem de apreciată.

Psihologiii spun că dacă poți să stai cinci minute în fața oglinzii și nu râzi sau nu plângi de ceea ce vezi, înseamnă că ești pe drumul cel bun în viață.

Știai că există 42 de mușchi pe fața umană? Cu acești mușchi un om poate avea doar patru expresii faciale recunoscute iar dantura le accentuează, ca urmare o procedură corectă de albire dentară cu laser, poate să facă diferența.

Conform unui studiu efectuat de oamenii de știință de la Universitatea din Glasgow, oamenii fac fețe dintr-o varietate de motive, variind de la dezgust la fericire. Variațiile acestor fețe, cum ar fi diferențele dintre frică, furie, dezgust sau extaziere derivă din aceleași tipuri de mușchi, dar dinții ies mereu în evidență.

În lumea afacerilor se spune că ai doar o șansă să lași loc unei prime impresii iar dantura te poate trăda sau ajuta enorm. Studiile arată că oamenii mai simpatici au mai mult succes in a-și găsi un partener, fac mai mult sex și au mai mult succes în carieră.

Noi, medicii stomatologi de la clinica dentară premium laser Deos Dental știm toate aceste lucruri și te invităm la noi să-ți demonstrăm cât de simplu este să arați ca un star de cinema, să ai un zâmbet de Hollywood, iar albirea dinților cu laser efectuată într-o clinică de doctori  profesioniști, îți vor confirma aceste studii.

În tratamentul de albire a dinților există o mare diferență  între stomatologia clasică și  cea modernă. Stomatologia de ultimă oră, îmbină armonios tehnologia ultra modernă, aparatura de top, puterea laserului, cu particularitățile specifice ale fiecărui pacient, cu dorințele lui dar și cu cele mai eficiente metode de tratament, susținute de protocoale medicale care să se plieze perfect pe fiecare caz de pacient în parte. Toate aceste aspecte trebuie corelate atent, pentru a-i depăși pacientului așteptările estetice și mai ales să- i redea cei mai importanți factori pentru organism și anume: sănătatea, încrederea și respectul de sine.

Dacă vă doriți o abordare holistică a problemelor dumneavoastră dentare, chiar și în procedura de albire dentară laser, trebuie să știți că medicii stomatologi de la clinica dentară premium laser Deos Dental, nu se adresează doar unui anumit simptom, ci au în vedere o viziune de ansamblu asupra esteticii, aspectului fizionomic și asupra sănătății orale a pacientului, care este de fapt punctul de pornire al echilibrului unui organism armonios, sănătos și frumos.

Așa că nu este suficient doar să arăți estetic bine, ci este esențial ca tratamentul stomatologic să fie adecvat și particularizat fiecărui caz medical în parte și mai ales să nu dăuneze sănătății organismului tău.

Tocmai din acest motiv la clinica premium laser Deos Dental am investit nu numai în cea mai modernă aparatură de nivel internațional, fiecare cabinet stomatologic fiind dotat cu tehnologie medicală stomatologică de top, ci și în una din cele mai profesioniste și responsabile echipe de medici stomatologi, specializați permanent la cursuri științifice internaționale de profil , cu cele  mai noi și avangardiste descoperiri din mediul stomatologic, care pot să vă ofere cele mai eficiente și responsabile protocoale de tratament în funcție de particularitățile organismului dumneavoastră, adică veți beneficia de tratamente stomatologice de eficiență maximă, minim invazive, totul fără disconfort și fără durere.

Suntem în primul rând oameni, apoi doctori profesioniști iar la clina dentară premium laser Deos Dental, pacienții noștri sunt tratați cu multă responsabilitate și profesionalism pentru că ei devin membrii ai familiei noastre, prietenii noștri DEOSebiți, pentru care am dus actul medical stomatologic la nivel de artă.

Cine nu-și dorește un corp perfect, o dantură de Hollywood, un zâmbet strălucitor și DEOSebit?

Tocmai din acest motiv la noi în clinică am dezvoltat unul din cele mai avangardiste departamente de estetică dentară specializat în albirea dentară laser, dotat la cele mai înalte standarde internaționale, cu cea mai modernă tehnologie, prin folosirea laserului și cu una din cele mai profesioniste și dedicate echipe de doctori stomatologi din domeniu.

Marele om de știință Albert Einstein spunea că universul este perfect în imperfecțiunea lui. La fel suntem și noi oamenii, suntem atât de diferiți, avem puncte forte și slabe și nu toți am avut norocul să avem un corp sau o dantură perfectă. Frumusețea are în compoziția ei și un zâmbet perfect, așa că dacă dinții tăi și-au pierdut culoarea albă, strălucitoare sau dacă unii sunt pătați, medicii de la clinica dentară premium laser Deos Dental îți pun la dispoziție cu ajutorul laserului o soluție modernă, rapidă, minim invazivă, cu un efect estetic uluitor și anume: albirea dentară cu laser.

Programează o Consultație

Ce este albirea dentară?

În primul rând este bine să știți că procedura de albire cu laser a dinților nu poate fi efectuată decât într-o clinică stomatologică dotată cu aparatură laser și de doctori stomatologi profesioniști. Procedura albirii cu laser nu este complicată, este minim invazivă, nu afectează smalțul dinților și nu este dureroasă.

Se începe prin aplicarea unui gel protector pe gingii iar pe suprafața dinților va fi aplicat apoi un gel de albire pe baza de peroxid de hidrogen activat de laser, după care se va folosi laserul pentru a intensifica acțiunea acestuia și a accelera procesul de albire.

Această procedură de albire a dinților presupune eliminarea tuturor petelor dentare, cauzate de consumul de vin, cafea, ceai, țigări sau de înaintarea în vârstă etc, cu scopul de a obține o culoare albă, naturală a danturii și de a-i oferi pacientului un zâmbet strălucitor de star de Hollywood.

Ce factori afectează culoarea dinților?

Este bine să știți că dinții sunt poroși și absorb ușor multe substanțe care intră în cavitatea bucală.

Viața e un cadou de care vrem să ne bucurăm cu toții și fiecare o face în felul său, micile plăceri sau vicii sunt umane iar dinții sunt primii afectați de stilul nostru de viață, în acest sens alimentația, lichidele și fumatul sunt factori care duc la îngălbenirea dinților, dar nu numai.

Factorii cei mai importanți care pot crește riscul de decolorare al dinților sunt:

 • diverse alimente și băuturi, cum ar fi: ceaiul, cafeaua, ciocolata, vinul roșu, sosul de roșii și fructele de pădure.
 • moștenirea genetică-noi oamenii nu suntem perfecți și unii dintre noi pot avea o nuanță mai gălbuie a dinților, deși au avut un stil de viață sănătos.
 • anumite medicamente-cercetătorii au constatat că administratea anumitor tipuri de antibiotice în primii ani de viață, pot duce la îngălbenirea prematură a danturii. De asemenea s-a constatat că administrarea simultan de tratamente cu medicamente antihipertensive sau antipsihotice pot să modifice substanțial culoarea dinților.
 • traumatismele-vorbim aici mai ales de cele care sunt provocate de scrâșnitul dinților(bruxismul), afecțiuni dentare și/sau iatrogenii.
 • înaintarea în vârstă-pur și simplu cu timpul smalțul dinților se uzează, ceea ce va duce ireversibil spre o schimbare pronunțată a culorii dinților.

Care sunt avantajele albirii dentare cu laser? 

Albirea dentară cu laser oferă o multitudine de avantaje pentru pacientul de la clinica dentară premium laser Deos Dental, cum ar fi:

 • nu comportă durere
 • nu afectează smalțul dinților
 • se realizează rapid, într-o singură ședință
 • laserul are puterea să pătrundă în țesut și elimină ușor petele
 • reprezintă o procedură minim-invazivă pentru dantură, dinții nefiind afectați de această soluție revoluționară
 • redă dinților un alb natural, un zâmbet de Hollywood
 • rezultatele obținute pot fi menținute pe timp îndelungat, bineînțeles cu o igienă corespunzătoare și cu minim două programări pe an la o clinică dentară specializată.

La clinica dentară premium laser Deos Dental, doctorul stomatolog analizează atent, cu ajutorul camerei intraoralestarea exactă a danturii pacientului, amploarea impregnării cu pigneți a dinților și necesitatea efectuării procedurii de albire dentară, pentru a reda dinților culoarea naturală, de un alb strălucitor, oferindu-i pacientului zâmbetul mult dorit și starea de bine.

Știm cu toții că în viața agitată a secolului nostru cel mai valoros lucru după sănătate este timpul și tocmai din acest motiv suntem convinși că pacienții de la Deos Dental vor fi cu siguranță încântați să reducă timpul petrecut în cabinetul stomatologic, această tehnologie ultra modernă diminuând stresul procedurilor clasice prelungite, cu un grad ridicat de disconfort.

Pentru că la clinica Deos Dental nu precupețim niciun efort pentru a respecta timpul și a reda sănătatea pacienților noștri DEOSebiți, totul la un nivel estetic dus la nivel de artă.

La Deos Dental, îți redăm încrederea, stima de sine, viața socială, masticația dar și un aspect de star de cinema, un zâmbet de Hollywood, care te va face remarcat și apreciat, totul cu o tehnologie de ultimă oră, într-un climat profesionist DEOSebit.

Zambesti, deci Stralucesti, fii Star de Hollywood!

VEZI ZÂMBETELE PRIETENILOR NOȘTRI ÎNAITE ȘI DUPĂ ALBIREA DENTARĂ CU LASER

Părerea pacienților noștri despre albirea laser

Florentina PopescuFlorentina Popescu
20:10 23 Aug 23
Marius AsanMarius Asan
15:00 21 Aug 23
Am început să vin în această clinică cu dorința de a avea o experiență mai bună și asta s-a dovedit din prima zi. Alături de dr. Anca Marica am avut parte de servicii de calitate pe lângă căldura și bucuria pe care o oferă de fiecare dată. Recomand Deos Dental!
diana mirondiana miron
13:40 21 Aug 23
L-am vizitat pe dl doctor Ilinca Daniel. Nu stiam ca e posibil sa razi cu lacrimi in timpul unui detartraj, dar am aflat ca se poate. Se lauda ca dumnealui curata dintii extrem de bine si fara durere, nu l-am crezut, dar a avut dreptate. Nu am avut parte de nicio durere dentara🤌 felicitari si va multumesc!
Cosmin VasileCosmin Vasile
13:36 09 Aug 23
Conditii si servicii extraordinare. O clinica unde esti tratat cu drag si profesionalism. Recomand cu incredere clinica Deos Dental.
Tyler TheOneTyler TheOne
12:07 02 Aug 23
Punctualitate in ceea ce tine de programari si profesionalism maxim . Recomand cu incredere .
Irina TudoseIrina Tudose
11:51 02 Aug 23
A fost prima interacțiune cu Deos Dental, și am rămas foarte plăcut impresionata încă de la intrare, staff-ul de la recepție fiind foarte primitor și atent. Dl. Dr. Ilinca Daniel a fost cât se poate de răbdător, prietenos și profesionist, alungând frica cu care mergem mare parte dintre noi la stomatolog. Am primit tot suportul și informațiile referitoare la ce am de făcut după procedura, si astfel am plecat de acolo liniștită, și cu zâmbetul pe buze. Îi recomand cu încredere, și voi reveni cu siguranță.
Olguta SavOlguta Sav
09:59 22 Jul 23
D-na dr. Madalina Radu este un profesionist desavarsit, perfectionist, o persoana calda, care comunica excelent cu pacientii. Mi-a oferit toate explicatiile legate de interventiile efectuate. Lucrarile au fost impecabil realizate. Voi reveni si o recomand!
Vlad RaduVlad Radu
16:16 21 Jul 23
O clinica noua, cu medici buni si aparatura moderna, iar interactiune cu dr. Madalina Radu a fost excelenta, desi eu am fobie de dentist. Dupa cateva experiente neplacute la stomatolog, acum am inceput sa vin mai cu drag. Recomand!
Marisescu DanMarisescu Dan
10:39 22 Jun 23
După programare , m-am prezentat (a doua oară , că de prima am uitat) la o consultație cu doamna doctor Păduraru Felicia , care mi-a dat cele mai bune sfaturi legate de problemele mele foarte grave cu dantura. In cabinet , m-am simțit în largul meu, iar modul de comunicare și explicatiile au fost pe înțelesul meu. Mai consult piata , deoarece e vorba de buget . In cazul in care iau o hotărâre , mă voi orienta către Deos , fiindcă durata intervenție este de aproximativ 1 an , și cumva sunt convins că totul va decurge bine aici.Recomand clinica măcar pentru o simpla vizită a stomatologie , sigur vă veți simți alfel înăuntru.
Agent TAgent T
18:29 06 Jun 23
O echipa de doctori care lucreaza uimitor impreuna! Andreea Fieraru, un doctor care m-a facut sa iubesc sa vin la dentist frecvent. Are o mana atat de usoara aratand cat ii pasa de pacient. Am avut lucrari grele si totul a iesit foarte bine. Dr Paduraru Felicia mi-a plantat niste dinti pe un os si o gingie la fel de subtiri. Ma duc la aceasta clinica fara stres!
js_loader
Rulează videoul
Rulează videoul
Rulează videoul
Rulează videoul
Rulează videoul
O ECHIPĂ PROFESIONISTĂ, ARE UN LEADER PE MĂSURĂ

Îți facem cunoștință cu Dna Dr. Felicia Păduraru

Mă numesc Felicia Paduraru sunt medic dentist implantolog, expert și trainer laser.

Iubesc viața, oamenii, natura și îmi ador profesia prin care pot să dau măsura talentului meu. În cei peste 11 ani de experiență acumulată ca medic stomatolog si implantolog am realizat peste 1750 de arcade, reconstruite perfect pe implanturi dentare asistate laser.

Am absolvit cursurile Universității de Medicină și Farmacie, Facultatea de Medicină Dentară, Carol Davila, București, obținând la scurt timp după absolvire și diploma pentru Competență în Implantologie. Ulterior am urmat cursurile unui Master în implantologie orală în Italia, în cadrul Universității Guillermo Marconi, Roma, și pentru că țintesc mereu profesionalismul,  am decis să urmez cursurile unui al doilea Master având că și primul tema implantologiei, acreditat prin programul certificat al Institutului gIDe din cadrul Universității Loma Linda, Los Angeles, în Statele Unite ale Americii.

Pentru a putea împărtăși informațiile acumulate într-un mod organizat si eficient către alți colegi medici stomatologi, am devenit formator acreditat de Ministerul Muncii și Solidariții Sociale.

Deoarece 8 din 10 români suferă de o forma a bolii parodontale am decis sa aprofundez acest subiect si am absolvit un Masterclass în chirurgie parodontologică având ca mentori nume importante din stomatologia mondială.

Pentru că educația medicala poate fi doar continuă, astfel încât tratamentele oferite să fie eficiente și de ultima oră, anual sunt prezentă la cursuri pe teme actuale, conexe cu implantologia și utilizarea laserului în cadrul acesteia și în stomatologia de zi cu zi: Sky fast&fixed; Speaker la Conferința anuală Lite Touch(expert laser); Lite Touch Er. Yag Laser-Application in Daily dentistry; Clinica Course for Lite Touch-Er. Yag Dental Laser; Principles and practical applications of the Er Yag Laser in Destistry; Touch the Future; Aplicațiile laserului în stomatologia de zi cu zi, o abordare modernă în Chirurgie, Implantologie și Parodontologie si lista continua.

Pentru mine jurământul lui Hipocrate este ca o religie și sunt convinsă că menirea mea pe această lume este de a face oamenii sănătoși și fericiți iar fiecare zâmbet în plus al pacienților mei, mă face să mă simt împlinită, așa cum exprimă și sloganul nostru: zâmbește, iubește, trăiește Deos!

CARE SUNT CELE MAI FRECVENTE ÎNTREBĂRI DESPRE ALBIREA LASER?

Cât durează procedura de albire dentară cu laser?

Tratamentul de albire a dinților cu laser se efectuează în cabinetul stomatologic , de către medicul stomatolog și durează între 60 și 90 de minute, în funcție de numărul de aplicări ale gelului de albire. Toată procedura poate fi efectuată într-o singură vizită la medicul stomatolog.

Este dureroasă procedura de albire dentară laser?

Procedura în sine este minim-invazivă și nu este dureroasă. Este foarte important ca după efectuarea procedurii să se evite consumarea de alimente sau băuturi la temperaturi prea scăzute sau ridicate.

Cât de mult pot fi albiți dinții?

Albirea dentară nu oferă mereu aceleași rezultate pentru fiecare pacient. Gradul de albire a dinților poate varia în funcție de starea de pigmentare a dinților, dar este bine să știți că doctorii noștri stomatologi, prin folosirea laserului reușesc de fiecare dată să redea strălucirea dinților pacienților, oferindu-le un zâmbet personalizat de star de Hollywood.

Avem restricții de vârstă pentru procedura de albire dentară laser?

Albirea dinților cu laser poate fi efectuată de la vârsta de 14 ani, când are loc apariția dinților definitivi. Deoarece structura dinților la tinerii sub 16 ani este într-o continuă modificare, doctorii noștri stomatologi pot recomanda amânarea procedurii de albire dentară laser.

Procedura de albire dentară laser favorizează sensibilizarea dinților?

Această procedură revoluționară, efectuată de medici stomatologi profesioniști, într-o clinică dentară specializată, nu favorizează sensibilitatea dentară, fiind o procedură minim-invazivă și nedureroasă.

 

Cât timp persistă efectul de albire a dinților cu laser?

În funcție de igiena orală și de stilul de viață al pacientului, efectul de albire laser poate dura între 1 și 3 ani de la momentul procedurii, uneori și mai mult. Expunerea permanentă a danturii la alimente și băuturi care pot păta smalțul dentar, va face ca efectul produs de albirea cu laserul să fie mult diminuată și din acest motiv este foarte important să avem grijă  ce alimente și băuturi consumăm, atât pentru sănătatea danturii, cât și a întregului organism, fiind necesar ca 3 zile după procedura de albire laser să evităm alimentele și băuturile colorate(ceai, cafea, sfeclă roșie)

Cazuri clinice rezolvate de noi

Consultație la Dr. Felicia Păduraru

197

lei

(consultație cu camera intraorală)

Consultația, în valoare de 197 lei, presupune realizarea unui plan de tratament de către Dr. Felicia Păduraru și echipa sa, și o radiografie panoramică realizată în clinică. Intervenția presupune utilizarea laserului dentar pentru confort, predictibilitate si o vindecare optimizata, astfel încât pacientul să fie relaxat pe durata intervenției și să nu simtă pic de durere.

Prețuri pentru albire dentară

albire dentară

Pacienții noștri - Prietenii noștri

Pentru noi cei de la Deos Dental jurământul lui Hipocrate este esența actului medical în sine.

Ce poate fi mai DEOSebit de atât, să faci un om sănătos și el să-ți întoarcă un zâmbet și o îmbrățișare.

Dar ce poate fi mai special când pe lângă tratarea problemelor de sănătate, îi redai unui pacient o estetică dentară perfectă, un zâmbet de Hollywood, o fizionomie ce debordează de fericire și simți în privirea lui că i-ai redat încrederea și stima de sine? Vă putem spune cu certitudine, că nu sunt cuvinte pentru a descrie acest sentiment sublim, atât de sincer și uman.

Da, pacienții noștri devin prietenii și o parte din familia noastră iar sănătatea, aspectul fizionomiei și fericirea lor este menirea noastră.

Da, fiecare pacient este un univers fascinant aparte și reprezintă cu adevărat pentru noi mai mult de o carte de vizită, este menirea și țelul nostru pentru a-i face deosebiți și pentru acest fapt ne simțim împliniți.

Tocmai pentru că ne pasă de sănătatea pacienților, vă sfătuim să nu uitați de prevenție și să vă programați de cel puțin două ori pe an la o clinică stomatologică specializată, unde după un consult cu camera intraorală și o radiografie, un doctor stomatolog prefesionist va putea constata orice afecțiune, indiferent în ce stadiu se află și să ia repede măsuri.

Nu uitați că prevenția este cel mai ieftin tratament, că dantura este la fel de importantă ca orice altă parte a organismului nostru și un zâmbet perfect este cel care vă definește fizionomia și mai ales statutul social și cultural.

Fii fericit, zâmbește DEOSebit!

De ce Clinica Stomatologică Premium Laser Deos Dental?

Deos Dental oferă toate serviciile stomatologice, are una din cele mai dedicate și profesioniste echipe de doctori stomatologi și lucrează cu cele mai moderne aparaturi din domeniul stomatologic, folosind tehnologia laserului medical, microscopul medical, scannerul intraoral, aparatul de ozonoterapie, camera intraorală, radiologie dentară performantă, pentru a avea cele mai performante și durabile rezultate, toate fără durere, puse în slujba binelui și sănătății pacienților noștri.

Protocoalele noastre medicale sunt unice, asistate de cea mai înaltă tehnologie, aplicate de una din cele mai bune echipe de medici dentiști și rezultatele medicale obținute prin aplicarea lor, ne definesc și ne obligă să fim mereu în topul celor mai performante și inovatoare clinici din țară.

Aceste protocoale medicale fără durere, sunt personalizate de doctorii stomatologi de la Deos Dental în funcție de specificul afecțiunii fiecărui pacient, pentru un tratament medical eficient, totul pentru confortul și aspectul estetic unic, al pacienților noștri DEOSebiți.

Rubrica medic stomatolog de top - Aparitii TV

DOAR LA DEOS DENTAL

Aici poți să știi de ce buget ai nevoie pentru un zâmbet perfect

Trimite-ne radiografia dentară și vei afla ce plan de tratament ți se potrivește

Te așteptăm cu drag

Cum ne găsești

Telefon

0784.011.430

Email

programari@deosdental.ro

Adresă

Str. Sperantei 20 - zona Universitate, București

  Completează formularul și primești un voucher de 200 de ron cadou!

   Pentru cine vrei voucherul?

   * Acest voucher poate fi utilizat o singură dată și nu se aplică la manoperele care au beneficiat deja de o reducere.