Albire dentară

Beneficii
Albirea dentară cu laser

Albirea cu laser a dinților necesită de obicei o singură ședință pentru a obține rezultatele dorite. Procesul este sigur și minim invaziv, deoarece utilizează niveluri scăzute de laser pentru a activa gelul de albire.

Efectele albirii dinților cu laser pot dura până la 2 ani cu o igienă orală adecvată, iar cantitatea de gel de albire folosită și intensitatea laserului pot fi ajustate pentru a satisface nevoile fiecărui pacient.

Procedura de albire a dinților cu laser este una confortabilă și nu afectează duritatea sau structura smalțului. De asemenea, dinții tăi sunt mai puțin sensibili după tratamentul cu laser, în comparație cu metodele tradiționale de albire.

Albirea dinților nu numai că îmbunătățește aspectul dinților, oferindu-ți un zâmbet strălucitor, dar îndepărtează și petele de suprafață, ajutând la îmbunătățirea sănătății dentare.

Chirurgie cu laser
Albire dentară

Zâmbetul e cartea noastră de vizită. Cu toții vrem să avem o dantură impecabilă, luminoasă, și să putem zâmbi liber. Albirea dinților poate îmbunătăți foarte mult aspectul zâmbetului tău, oferindu-ți mai multă încredere în tine.

De asemenea, ajută la îndepărtarea petelor de suprafață, îmbunătățind sănătatea dentară generală a dinților tăi. Cu îngrijirea și întreținerea corespunzătoare, efectele albirii dinților pot dura până la doi ani, oferind o îmbunătățire de lungă durată zâmbetului tău.

Și dacă alegi albirea cu laser, te vei bucura de o procedură minim invazivă, nedureroasă, care va păstra într-o stare perfectă smalțul dinților tăi și îți va oferi acel zâmbet la care visezi demult.

Beneficii
Despre noi

Suntem o echipă de 10 specialiști, dedicați sănătății tale dentare. Suntem alături de pacienții noștri pe viață, oferindu-le îngrijire de calitate și încurajându-i să atingă un stil de viață sănătos și echilibrat.

Îți oferim servicii de cea mai înaltă calitate, cu rezultate garantate, folosind cele mai moderne tehnologii și ne asigurăm că primești toată atenția, îngrijirea și suportul de care ai nevoie, la fiecare pas!

Pas cu pas
Procesul nostru de lucru
01
Consultație cu camera intraorală
Diagnosticare precisă care oferă o imagica clară și de ansamblu proiectată pe un monitor a tuturor structurilor din cavitatea orală (dinți,gingie) Tehnologie modernă prin care atât medicul cât și pacientul văd în timp real pe un monitor toate afecțiunile dentare existente.
02
Stabilirea planului de tratament
În cadrul acestui pas ți se va prezența, în mod transparent, variante de tratamente, durata, etapele și costurile finale.
03
Efectuarea tratamentului
Urmărirea pas cu pas al etapelor stabilite în planul de tratament.
04
Control și monitozare
Controlul periodic se va face de minim 2 ori pe an pentru menținerea rezultatelor obținute.
Te așteptăm cu drag
Cum ne găsești
Telefon

0784.011.430

Email

programari@deosdental.ro

Adresă

Str. Sperantei 20 - zona Universitate, București

  Completează formularul și primești un voucher de 197 de ron cadou!

   Pentru cine vrei voucherul?

   * Acest voucher poate fi utilizat o singură dată și nu se aplică la manoperele care au beneficiat deja de o reducere.

   × Contactează-ne acum!