Endodonție

Beneficii

Terapia PRP în endodonție

Tratamentul cu PRP accelerează procesul de vindecare după o procedură endodontică, oferind o ameliorare mai rapidă a durerii și disconfortului și îmbunătățind rata de succes a procedurii printr-o regenerare mai rapidă a țesutului.

Terapia cu autoplasma reduce riscul de infecții recurente, fiind o soluție mai eficientă pentru pacienții care suferă de complicații în urma tratamentului endodontic. Pentru că plasma provine din sângele propriu al pacientului, există un risc minim de infecții.

Utilizarea PRP minimizează disconfortul în timpul tratamentului, fiind o opțiune minim invazivă. De asemenea, cu o întreținere adecvată și îngrijire ulterioară, rezultatele tratamentului cu PRP sunt de lungă durată.

Tratamentul cu plasma nu necesită intervenții chirurgicale tradiționale, ceea ce îl face o opțiune mai puțin invazivă pentru procedurile endodontice. Totodată, poate trata eficient cazurile moderate până la severe, fiind o soluție versatilă pentru pacienți.

Terapie cu PRP

Endodonție

Endodonția, cunoscută și sub denumirea de tratament de canal radicular, este acea ramură a stomatologiei care se concentrează pe studiul și tratamentul interiorului unui dinte. Interiorul unui dinte se numește pulpă și conține nervi, vase de sânge și alte țesuturi care ajută dintele să crească și să rămână sănătos. Când pulpa devine infectată sau inflamată, aceasta poate provoca durere și, dacă este lăsată netratată, poate duce la pierderea dintelui.

Specialiștii noștri, care au absolvit o pregătire suplimentară în endodonție și sunt experți în diagnosticarea și tratarea problemelor ce țin de pulpa dentară, folosesc instrumente și tehnici speciale pentru a curăța țesutul infectat sau inflamat și a umple interiorul dintelui cu un material special pentru a-l proteja.

Cu toate acestea, procedurile endodontice pot duce uneori la complicații, cum ar fi patologii periradiculare sau parodontite apicale. Tratamentul cu plasmă bogată în trombocite (PRP) oferă o soluție inovatoare la aceste complicații.

Despre Deos

Despre noi

Suntem o echipă de 10 specialiști, dedicați sănătății tale dentare. Suntem alături de pacienții noștri pe viață, oferindu-le îngrijire de calitate și încurajându-i să atingă un stil de viață sănătos și echilibrat.

Îți oferim servicii de cea mai înaltă calitate, cu rezultate garantate, folosind cele mai moderne tehnologii și ne asigurăm că primești toată atenția, îngrijirea și suportul de care ai nevoie, la fiecare pas!

Pas cu pas

Procesul nostru de lucru

01
Consultație cu camera intraorală
Diagnosticare precisă care oferă o imagica clară și de ansamblu proiectată pe un monitor a tuturor structurilor din cavitatea orală (dinți,gingie) Tehnologie modernă prin care atât medicul cât și pacientul văd în timp real pe un monitor toate afecțiunile dentare existente.
02
Stabilirea planului de tratament
În cadrul acestui pas ți se va prezența, în mod transparent, variante de tratamente, durata, etapele și costurile finale.
03
Efectuarea tratamentului
Urmărirea pas cu pas al etapelor stabilite în planul de tratament.
04
Control și monitozare
Controlul periodic se va face de minim 2 ori pe an pentru menținerea rezultatelor obținute.
Te așteptăm cu drag

Cum ne găsești

Telefon

0784.011.430

Email

programari@deosdental.ro

Adresă

Str. Sperantei 20 - zona Universitate, București

    Completează formularul și primești un voucher de 200 de ron cadou!

      Pentru cine vrei voucherul?

      * Acest voucher poate fi utilizat o singură dată și nu se aplică la manoperele care au beneficiat deja de o reducere.