Tratamentul cu autoplasmă în bolile parodontale

Beneficii

Terapia PRP în afecțiunile parodontale

Tratamentul cu PRP în bolile parodontale ajută la regenerarea mai rapidă a țesuturilor, ceea ce duce la o recuperare mai rapidă. De asemenea, contribuie la reducerea inflamației și durerii în zonele afectate.

Prin utilizarea propriilor factori de creștere ai corpului, obținuți din sângele propriu al pacientului, terapia PRP ajută la reducerea riscului de infecții și la minimizarea cicatricilor în timpul procesului de vindecare.

Tratamentul cu autoplasma îmbunătățește semnificativ atașarea gingiilor de dinte, reducând progresia parodontitei. Totodată, terapia PRP stimulează creșterea de noi vase de sânge, îmbunătățind oxigenarea gingiilor și ajutând la recuperarea țesutului deteriorat.

Terapia cu PRP oferă o soluție inovatoare în tratamentul parodontitei, utilizând plasma sanguină a pacientului, în timp ce metodele tradiționale se bazează pe antibiotice și/sau intervenții chirurgicale pentru a trata boala.

Terapie cu PRP

Tratamentul cu autoplasmă în bolile parodontale

Parodontita este o boală gravă a gingiilor care afectează țesuturile ce susțin dinții. Dacă este lăsată netratată, poate provoca pierderea dinților, eroziunea oaselor și alte probleme de sănătate dentară, precum și creșterea riscului de boli sistemice, cum ar fi bolile cardiovasculare și diabetul.

Terapia cu plasma bogată în trombocite (PRP) a devenit o metodă de tratament din ce în ce mai apreciată în tratarea parodontitei generalizate (de gradul 1,2 și 3), ajutând la reducerea pungilor gingivale și la atașarea gingiilor de dinți. Acest lucru are ca rezultat un aspect îmbunătățit al gingiilor și o reducere a sângerării, edemelor și durerii.

În plus, PRP poate ajuta și la reducerea progresiei parodontitei și la prevenirea pierderii dinților. Acest lucru se datorează faptului că PRP stimulează creșterea de noi vase de sânge, ceea ce îmbunătățește fluxul de oxigen și nutrienți către gingii și dinți.

Despre Deos

Despre noi

Suntem o echipă de 10 specialiști, dedicați sănătății tale dentare. Suntem alături de pacienții noștri pe viață, oferindu-le îngrijire de calitate și încurajându-i să atingă un stil de viață sănătos și echilibrat.

Îți oferim servicii de cea mai înaltă calitate, cu rezultate garantate, folosind cele mai moderne tehnologii și ne asigurăm că primești toată atenția, îngrijirea și suportul de care ai nevoie, la fiecare pas!

Pas cu pas

Procesul nostru de lucru

01
Consultație cu camera intraorală
Diagnosticare precisă care oferă o imagica clară și de ansamblu proiectată pe un monitor a tuturor structurilor din cavitatea orală (dinți,gingie) Tehnologie modernă prin care atât medicul cât și pacientul văd în timp real pe un monitor toate afecțiunile dentare existente.
02
Stabilirea planului de tratament
În cadrul acestui pas ți se va prezența, în mod transparent, variante de tratamente, durata, etapele și costurile finale.
03
Efectuarea tratamentului
Urmărirea pas cu pas al etapelor stabilite în planul de tratament.
04
Control și monitozare
Controlul periodic se va face de minim 2 ori pe an pentru menținerea rezultatelor obținute.
Te așteptăm cu drag

Cum ne găsești

Telefon

0784.011.430

Email

programari@deosdental.ro

Adresă

Str. Sperantei 20 - zona Universitate, București

    Completează formularul și primești un voucher de 200 de ron cadou!

      Pentru cine vrei voucherul?

      * Acest voucher poate fi utilizat o singură dată și nu se aplică la manoperele care au beneficiat deja de o reducere.