STOMATOLOGIE COPII PEDODONȚIA LASER

ÔÇ×Copil─âria este inima tuturor v├órstelorÔÇŁ spunea unicul Lucian Blaga iar copiii sunt ,,cheile paradisuluiÔÇŁ(Hoffer) astfel c─â la clinica dentar─â Deos Dental am dezvoltat un departament dotat cu cea mai modern─â tehnologie laser ╚Öi cu una din cele mai profesioniste echipe de denti╚Öti specializa╚Ťi ├«n stomatologie copii din Bucure╚Öti.

Ce suntem noi p─ârin╚Ťii capabili s─â facem pentru copiii no╚Ötri? Absolut orice!

Atunci hai să vedem împreună ce putem face pentru ca cei mici să aibă o dantură și o sănătate perfectă, pentru că nu există nimic pe lumea asta mai frumos ca un râs cristalin, vesel și sincer de copil.

Stomatologie copii (pedodon╚Ťia laser) sau stomatologie pediatric─â -ce reprezint─â?

Stomatologia pediatric─â este o ramur─â foarte important─â a stomatologiei care se ocup─â cu preven╚Ťia ╚Öi tratarea denti╚Ťiei temporare, c├ót ╚Öi a denti╚Ťiei permanente la copii ╚Öi adolescen╚Ťi.

La clinica dentară Deos Dental doctorii stomatologi de copii (pedodont) sunt în primul rând oameni și tratează fiecare copil cum l-ar trata și pe copilul lui, în acest sens va face vizita la dentistul de copii cât mai plăcută pentru copilul dumneavoastră.

Astfel se creeaz─â o rela╚Ťie de empatie, ├«ncredere ╚Öi prietenie ├«ntre medicul pedodont ╚Öi copil, rela╚Ťie ce va duce ├«n final la con╚Ötientizarea copilului c─â doctorul lui stomatolog ├«i vrea ╚Öi ├«i face doar bine.

Este vital ca pentru o dezvoltare armonioas─â ╚Öi s─ân─âtoas─â a danturii copilului, doctorul s─â urm─âreasc─â evolu╚Ťia danturii micului pacient de la copil─ârie p├ón─â la finalul adolescen╚Ťei.

Pedodo╚Ťia (stomatologie copii) este un domeniu foarte important ├«n cadrul clinicii stomatologice premium laser Deos Dental, deoarece doctorii no╚Ötri denti╚Öti de copii(pedodon╚Ťi)╚Ötiu c─â studiile arat─â c─â peste 80% din copiii din Rom├ónia au din╚Ťii afecta╚Ťi de carii.

Tocmai din acest motiv la clinica dentar─â Deos Dental am investit nu numai ├«n cea mai modern─â aparatur─â la nivel mondial, fiecare cabinet stomatologic fiind utilat cu tehnologie medical─â de top, ci ╚Öi ├«n una din cele mai profesioniste echipe de medici denti╚Öti de copii (pedodon╚Ťi), specializa╚Ťi permanent la cursuri interna╚Ťionale inovatoare, cu cele┬á mai noi ╚Öi avangardiste descoperiri din mediul stomatologic, care pot s─â v─â ofere cele mai eficiente ╚Öi responsabile protocoale de tratament ├«n func╚Ťie de particularit─â╚Ťile organismului copilului dumneavoastr─â, adic─â micul dar importantul nostru pacient va beneficia de tratamente stomatologice de eficien╚Ť─â maxim─â, minim invazive, totul f─âr─â disconfort ╚Öi f─âr─â durere.

La clinica dentară Deos Dental fiecare pacient este la fel de important, pentru că noi considerăm că fiecare om are dreptul la cele mai performante și benefice tratamente stomatologice, cu atât mai mult copiii noștri, care merită mereu ce este mai bun și putem spune cu mândrie că suntem și o clinică stomatologică de copii.

Spre deosebire de stomatologia clasic─â, cea modern─â ├«mbin─â armonios tehnologia ultra modern─â, aparatura high tech, puterea laserului, cu particularit─â╚Ťile specifice ale fiec─ârui pacient dar ╚Öi cu cele mai eficiente metode de tratament, sus╚Ťinute de protocoale medicale care s─â se plieze perfect pe fiecare pacient ├«n parte, mai ales c─â organismul ╚Öi dantura copiilor este ├«n continu─â transformare. Toate aceste aspecte trebuie corelate atent, pentru a-i dep─â╚Öi pacientului a╚Ötept─ârile estetice ╚Öi mai ales s─â- i redea cei mai importan╚Ťi factori pentru organism ╚Öi anume: s─ân─âtatea, r├ósul cristalin ╚Öi bucuria de viat─â.

Dac─â dori╚Ťi o abordare holistic─â a rezolv─ârii problemelor dentare ale copilului dumneavoastr─â, trebuie s─â ╚Öti╚Ťi c─â medicii stomatologi de copii, de la clinica Deos Dental din Bucure╚Öti nu se adreseaz─â numai unui anumit simptom, ci au ├«n vedere o viziune de ansamblu asupra esteticii, aspectului fizionomic ╚Öi asupra s─ân─ât─â╚Ťii orale a micului pacient, care este de fapt punctul de pornire al echilibrului unui organism armonios ╚Öi s─ân─âtos.

Suntem ├«n primul r├ónd oameni, apoi doctori profesioni╚Öti iar la clina dentar─â premium laser Deos Dental, pacien╚Ťii no╚Ötri sunt trata╚Ťi cu responsabilitate ╚Öi profesionalism pentru c─â ei devin membrii ai familiei noastre, prietenii no╚Ötri DEOSebi╚Ťi, pentru care am dus actul medical stomatologic la nivel de art─â.

╚śtim cu to╚Ťii c─â s─ân─âtatea ╚Öi aspectul fizic sunt at├ót de importante ├«nc├ót nu au pre╚Ť, mai ales c├ónd este vorba despre s─ân─âtatea copiilor no╚Ötri ╚Öi tocmai din acest motiv ne exprim─âm deplin m─âsura talentului nostru de doctori stomatologi pedodon╚Ťi cu profesionalism pentru satisfac╚Ťia deplin─â a micilor pacien╚Ťi, fiind mereu ├«n avangarda profesioni╚Ötilor din domeniu. Ce sentiment poate fi mai profund ca o ├«mbr─â╚Ťi╚Öare ╚Öi un z├ómbet sincer al unui micu╚Ť pacient ┬ácare pleac─â fericit din clinica noastr─â?

Medicii stomatologi de la clinicile dentare premium laser Deos Dental, au ca ideologie de baz─â jur─âm├óntul lui Hipocrate ┬áiar s─ân─âtatea pacien╚Ťilor no╚Ötri este o obliga╚Ťie aprioric─â ╚Öi pentru echipa de medici denti╚Öti de copii, dar ├«n acela╚Öi timp ╚Ötim c├ót de important este aspectul fizic pentru fiecare dintre noi, dantura fiind al─âturi de fizionomie, de o sensibilitate aparte, mai ales c├ónd este vorba de cea a copiilor no╚Ötri.

Tocmai din acest motiv la noi ├«n clinic─â am dezvoltat unul din cele mai avangardiste departamente specializate ├«n stomatologia pediatric─â (pedodon╚Ťie) din Bucure╚Öti, dotat la cele mai ├«nalte standarde interna╚Ťionale, cu cea mai modern─â tehnologie-digital smart design, prin folosirea laserului ╚Öi cu una din cele mai bune echipe de doctori stomatologi pedodon╚Ťi din domeniu.

Programeaz─â o Consulta╚Ťie

Cu ce ne ajută laserul în problemelor dentare la copii?

 • po╚Ťi trata cariile
 • po╚Ťi trata abcesul dentar
 • po╚Ťi realiza frenectomii
 • po╚Ťi desensibiliza din╚Ťii pentru un confort sporit al pacientului.
 • po╚Ťi trata afec╚Ťiunile de gingivit─â

Noi oamenii suntem at├ót de diferi╚Ťi, avem puncte forte ╚Öi slabe ╚Öi nu to╚Ťi am avut norocul s─â avem un corp sau o dantur─â perfect─â. Frumuse╚Ťea are ├«n compozi╚Ťia ei ╚Öi un z├ómbet perfect, a╚Öa c─â dac─â din╚Ťii copilului t─âu au spa╚Ťii neuniforme, dac─â unii sunt asimetrici sau sunt p─âta╚Ťi, dac─â sunt afecta╚Ťi de carii, medicii stomatologi pentru copii de la clinica premium laser Deos Dental ├«╚Ťi pun la dispozi╚Ťie o solu╚Ťie modern─â, rapid─â, minim invaziv─â, cu un efect estetic uluitor ╚Öi anume: stomatologia pediatric─â(stomatologia de copii) ┬ásau pedodon╚Ťia.

A╚Öa cum eviden╚Ťiat mai sus clinica noastr─â este dotat─â cu tehnologie de top, la nivel interna╚Ťional, ╚Ötim c├ót de important este ca micul pacient s─â nu simt─â durere ╚Öi sa-i ├«nl─âtur─âm starea de anxietate fa╚Ť─â de pedodont, pentru c─â principalul nostru scop este ca micul pacient s─â vin─â la control de la o v├órst─â fraged─â, profilaxia fiind ╚Ťelul urm─ârit de noi.

Este foarte important ca de la apari╚Ťia primilor din╚Ťi ai copilului, p─ârin╚Ťii ar fi indicat s─â ├«╚Öi programeze copilul la o consulta╚Ťie profesional─â cu camera intraoral─â pentru o examinare ╚Öi o igienizare executat─â profesional, mai ales dup─â ce copilul ├«ncepe s─â fie hr─ânit cu hran─â solid─â.

Este bine s─â ╚Öti╚Ťi ca p─ârin╚Ťi c─â nu conteaz─â c─â din╚Ťii de lapte vor c─âdea la c├ó╚Ťiva ani de la erupere, ace╚Ötia trebuie ├«ngriji╚Ťi cu r─âspundere pentru a-i p─âstra s─ân─âto╚Öi p├ón─â la apari╚Ťia din╚Ťilor definitivi, de multe ori fiind chiar necesar─â ╚Öi restaurarea din╚Ťilor de lapte.

Se spune c─â ├«n general, copiii nu-╚Öi amintesc ceea ce ├«ncerci s─â-i ├«nve╚Ťi, ci doar ceea ce e╚Öti.

A╚Öa c─â este foarte important ca fiecare p─ârinte s─â fie un exemplu pentru copilul lui ╚Öi s─â-i introduc─â ├«n rutina zilnic─â cultul pentru igiena oral─â, adic─â s─â se spele pe din╚Ťi cu o periu╚Ť─â moale, special─â pentru copii, ├«n fiecare diminea╚Ť─â ╚Öi sear─â.

Care sunt probleme specifice vârstei, ce pot apărea la copii?

 • dup─â na╚Ötere p├ón─â la v├órsta de un an-diagnosticarea frenului lingual scurt care limiteaz─â mi╚Öc─ârile limbii, influen╚Ť├ónd ata╚Öarea corect─â la s├ón a noului n─âscut, ulterior mestecare alimentelor, realizarea igienei orale ╚Öi articularea cuvintelor.

Produra de fenectomie este o interven╚Ťie chirurgical─â minim-invaziv─â ╚Öi rapid─â, care poate fi realizat─â at├ót chirurgical, c├ót ╚Öi cu laserul stomatologic.

 • de la 1 la 6 ani-poate ap─ârea carie precoce a copil─âriei(extrem de ├«nt├ólnit─â).

Din cauza faptului c─â are o evolu╚Ťie agresiv─â, rapid─â ╚Öi sever─â, denti╚Ötii de copii v─â recomand─â s─â v─â programa╚Ťi cu copilul de urgen╚Ť─â la o clinic─â dentar─â specializat─â, pentru a ca afec╚Ťiunea s─â fie tratat─â la timp, ├«nainte de apari╚Ťia infec╚Ťiei ╚Öi a durerii.

 • de la 6 la 12 ani-din╚Ťii permanen╚Ťi erup ╚Öi este important ca ├«n primii doi ani de la apari╚Ťia acestora pe arcad─â, s─â aib─â parte de preven╚Ťie prin sigil─âri ╚Öi fluoriz─âri, deoarece denti╚Ťia devine mixt─â.
 • la 7 ani-medicii pedodon╚Ťi de la clinica Deos Dental, v─â recomand─â consultul ortodontic pentru confirmarea unei evolu╚Ťii corecte a mu╚Öc─âturii ╚Öi a oaselor maxilare, deoarece problemele cum ar fi ocluzia ad├ónc─â pot persista ╚Öi odat─â cu apari╚Ťia denti╚Ťiei permanente.
 • de la 8 la 9 ani-pot s─â apar─â la micul pacient spa╚Ťiere ├«ntre din╚Ťi(strung─ârea╚Ť─â) sau ├«nghesuirea tranzitorie a din╚Ťilor. ├Än acest caz, pozi╚Ťia din╚Ťilor poate fi corectat─â prin aplicarea unui aparat ortodontic.

La clinica dentar─â premium laser Deos Dental, doctorul stomatolog de copii analizeaz─â profesional, folosind tehnologia de top cu ar fi consulta╚Ťia cu ajutorul camerei intraorale,┬á starea exact─â a danturii pacientului, amploarea distruc╚Ťiei coronare, tipul de carie care a afectat dintele ╚Öi elaboreaz─â cea mai indicat─â metod─â de tratament , red├ónd micului pacient z├ómbetul mult dorit ╚Öi starea de bine.

╚śtim cu to╚Ťii c─â ├«n via╚Ťa agitat─â a secolului nostru cel mai valoros lucru dup─â s─ân─âtate este timpul, at├ót pentru adul╚Ťi c├ót ╚Öi pentru copii ╚Öi tocmai din acest motiv suntem convin╚Öi c─â pacien╚Ťii de la clinica dentar─â Deos Dental vor fi cu siguran╚Ť─â ├«nc├ónta╚Ťi s─â reduc─â timpul petrecut ├«n cabinetul stomatologic de copii, aceast─â tehnologie ultra modern─â diminu├ónd stresul procedurilor clasice prelungite, cu un grad ridicat de disconfort iar copiii vor aprecia cu siguran╚Ť─â acest aspect.

Pentru c─â la clinica Deos Dental nu precupe╚Ťim niciun efort pentru a respecta timpul ╚Öi a reda s─ân─âtatea micilor no╚Ötri pacien╚Ťi DEOSebi╚Ťi, totul la un nivel estetic dus la nivel de art─â.

Care sunt avantajele consulta╚Ťiei cu camera intraoral─â?

 • pacientul poate vedea ├«n timp real situa╚Ťia exact─â a danturii sale
 • imagine clar─â, exhaustiv─â a cazului medical studiat
 • rapiditate
 • confort
 • reduce stresul micului pacient, acesta put├ónd con╚Ötientiza problemele reale ale din╚Ťilor s─âi

Zambesti, deci Stralucesti, fii Star de Hollywood!

VEZI Z├éMBETELE micilor no╚Ötri pacien╚Ťi DEOSebi╚Ťi!

P─ârerea pacien╚Ťilor no╚Ötri despre stomatologie copii

Florentina PopescuFlorentina Popescu
20:10 23 Aug 23
Marius AsanMarius Asan
15:00 21 Aug 23
Am ├«nceput s─â vin ├«n aceast─â clinic─â cu dorin╚Ťa de a avea o experien╚Ť─â mai bun─â ╚Öi asta s-a dovedit din prima zi. Al─âturi de dr. Anca Marica am avut parte de servicii de calitate pe l├óng─â c─âldura ╚Öi bucuria pe care o ofer─â de fiecare dat─â. Recomand Deos Dental!
diana mirondiana miron
13:40 21 Aug 23
L-am vizitat pe dl doctor Ilinca Daniel. Nu stiam ca e posibil sa razi cu lacrimi in timpul unui detartraj, dar am aflat ca se poate. Se lauda ca dumnealui curata dintii extrem de bine si fara durere, nu l-am crezut, dar a avut dreptate. Nu am avut parte de nicio durere dentara🤌 felicitari si va multumesc!
Cosmin VasileCosmin Vasile
13:36 09 Aug 23
Conditii si servicii extraordinare. O clinica unde esti tratat cu drag si profesionalism. Recomand cu incredere clinica Deos Dental.
Tyler TheOneTyler TheOne
12:07 02 Aug 23
Punctualitate in ceea ce tine de programari si profesionalism maxim . Recomand cu incredere .
Irina TudoseIrina Tudose
11:51 02 Aug 23
A fost prima interac╚Ťiune cu Deos Dental, ╚Öi am r─âmas foarte pl─âcut impresionata ├«nc─â de la intrare, staff-ul de la recep╚Ťie fiind foarte primitor ╚Öi atent. Dl. Dr. Ilinca Daniel a fost c├ót se poate de r─âbd─âtor, prietenos ╚Öi profesionist, alung├ónd frica cu care mergem mare parte dintre noi la stomatolog. Am primit tot suportul ╚Öi informa╚Ťiile referitoare la ce am de f─âcut dup─â procedura, si astfel am plecat de acolo lini╚Ötit─â, ╚Öi cu z├ómbetul pe buze. ├Äi recomand cu ├«ncredere, ╚Öi voi reveni cu siguran╚Ť─â.
Olguta SavOlguta Sav
09:59 22 Jul 23
D-na dr. Madalina Radu este un profesionist desavarsit, perfectionist, o persoana calda, care comunica excelent cu pacientii. Mi-a oferit toate explicatiile legate de interventiile efectuate. Lucrarile au fost impecabil realizate. Voi reveni si o recomand!
Vlad RaduVlad Radu
16:16 21 Jul 23
O clinica noua, cu medici buni si aparatura moderna, iar interactiune cu dr. Madalina Radu a fost excelenta, desi eu am fobie de dentist. Dupa cateva experiente neplacute la stomatolog, acum am inceput sa vin mai cu drag. Recomand!
Marisescu DanMarisescu Dan
10:39 22 Jun 23
Dup─â programare , m-am prezentat (a doua oar─â , c─â de prima am uitat) la o consulta╚Ťie cu doamna doctor P─âduraru Felicia , care mi-a dat cele mai bune sfaturi legate de problemele mele foarte grave cu dantura. In cabinet , m-am sim╚Ťit ├«n largul meu, iar modul de comunicare ╚Öi explicatiile au fost pe ├«n╚Ťelesul meu. Mai consult piata , deoarece e vorba de buget . In cazul in care iau o hot─âr├óre , m─â voi orienta c─âtre Deos , fiindc─â durata interven╚Ťie este de aproximativ 1 an , ╚Öi cumva sunt convins c─â totul va decurge bine aici.Recomand clinica m─âcar pentru o simpla vizit─â a stomatologie , sigur v─â ve╚Ťi sim╚Ťi alfel ├«n─âuntru.
Agent TAgent T
18:29 06 Jun 23
O echipa de doctori care lucreaza uimitor impreuna! Andreea Fieraru, un doctor care m-a facut sa iubesc sa vin la dentist frecvent. Are o mana atat de usoara aratand cat ii pasa de pacient. Am avut lucrari grele si totul a iesit foarte bine. Dr Paduraru Felicia mi-a plantat niste dinti pe un os si o gingie la fel de subtiri. Ma duc la aceasta clinica fara stres!
js_loader
Ruleaz─â videoul
Ruleaz─â videoul
Ruleaz─â videoul
Ruleaz─â videoul
Ruleaz─â videoul
O ECHIP─é PROFESIONIST─é, ARE UN LEADER PE M─éSUR─é

├Ä╚Ťi facem cuno╚Ötin╚Ť─â cu Dna Dr. Felicia P─âduraru

Mă numesc Felicia Paduraru sunt medic dentist implantolog, expert și trainer laser.

Iubesc via╚Ťa, oamenii, natura ╚Öi ├«mi ador profesia prin care pot s─â dau m─âsura talentului meu. ├Än cei peste 11 ani de experien╚Ť─â acumulat─â ca medic stomatolog si implantolog am realizat peste 1750 de arcade, reconstruite perfect pe implanturi dentare asistate laser.

Am absolvit cursurile Universit─â╚Ťii de Medicin─â ╚Öi Farmacie, Facultatea de Medicin─â Dentar─â, Carol Davila, Bucure╚Öti, ob╚Ťin├ónd la scurt timp dup─â absolvire ╚Öi diploma pentru Competen╚Ť─â ├«n Implantologie. Ulterior am urmat cursurile unui Master ├«n implantologie oral─â ├«n Italia, ├«n cadrul Universit─â╚Ťii Guillermo Marconi, Roma, ╚Öi pentru c─â ╚Ťintesc mereu profesionalismul,┬á am decis s─â urmez cursurile unui al doilea Master av├ónd c─â ╚Öi primul tema implantologiei, acreditat prin programul certificat al Institutului gIDe din cadrul Universit─â╚Ťii Loma Linda, Los Angeles, ├«n Statele Unite ale Americii.

Pentru a putea ├«mp─ârt─â╚Öi informa╚Ťiile acumulate ├«ntr-un mod organizat si eficient c─âtre al╚Ťi colegi medici stomatologi, am devenit formator acreditat de Ministerul Muncii ╚Öi Solidari╚Ťii Sociale.

Deoarece 8 din 10 români suferă de o forma a bolii parodontale am decis sa aprofundez acest subiect si am absolvit un Masterclass în chirurgie parodontologică având ca mentori nume importante din stomatologia mondială.

Pentru c─â educa╚Ťia medicala poate fi doar continu─â, astfel ├«nc├ót tratamentele oferite s─â fie eficiente ╚Öi de ultima or─â, anual sunt prezent─â la cursuri pe teme actuale, conexe cu implantologia ╚Öi utilizarea laserului ├«n cadrul acesteia ╚Öi ├«n stomatologia de zi cu zi: Sky fast&fixed; Speaker la Conferin╚Ťa anual─â Lite Touch(expert laser); Lite Touch Er. Yag Laser-Application in Daily dentistry; Clinica Course for Lite Touch-Er. Yag Dental Laser; Principles and practical applications of the Er Yag Laser in Destistry; Touch the Future; Aplica╚Ťiile laserului ├«n stomatologia de zi cu zi, o abordare modern─â ├«n Chirurgie, Implantologie ╚Öi Parodontologie si lista continua.

Pentru mine jur─âm├óntul lui Hipocrate este ca o religie ╚Öi sunt convins─â c─â menirea mea pe aceast─â lume este de a face oamenii s─ân─âto╚Öi ╚Öi ferici╚Ťi iar fiecare z├ómbet ├«n plus al pacien╚Ťilor mei, m─â face s─â m─â simt ├«mplinit─â, a╚Öa cum exprim─â ╚Öi sloganul nostru: z├ómbe╚Öte, iube╚Öte, tr─âie╚Öte Deos!

Cazuri clinice rezolvate de noi

Consulta╚Ťie la Dr. Felicia P─âduraru

197

lei

(consulta╚Ťie cu camera intraoral─â)

Consulta╚Ťia, ├«n valoare de 197 lei, presupune realizarea unui plan de tratament de c─âtre Dr. Felicia P─âduraru ╚Öi echipa sa, ╚Öi o radiografie panoramic─â realizat─â ├«n clinic─â. Interven╚Ťia presupune utilizarea laserului dentar pentru confort, predictibilitate si o vindecare optimizata, astfel ├«nc├ót pacientul s─â fie relaxat pe durata interven╚Ťiei ╚Öi s─â nu simt─â pic de durere.

Pre╚Ťuri pentru stomatologie copii

Pentru cel mai frumos z├ómbet, ╚Ťi-am preg─âtit mai multe proceduri stomatologice petru copii.

Consulta╚Ťie de acomodare

Periaj

Obtura╚Ťie laser dinte temporar CIS

Obtura╚Ťie laser dinte definitiv

Sigilare laser dinte definitiv

Sigilare laser dinte temporar

Extrac╚Ťie dinte lapte

Remineralizare din╚Ťi

Extrac╚Ťie dinte f─âr─â mobilitate

Frenectomie laser

Tratament de urgen╚Ť─â (traumatism ╚Öi abces dentar)

Pacien╚Ťii no╚Ötri - Prietenii no╚Ötri

Pentru noi cei de la Deos Dental jur─âm├óntul lui Hipocrate este esen╚Ťa actului medical ├«n sine.

Ce poate fi mai DEOSebit de at├ót, s─â faci un om s─ân─âtos ╚Öi el s─â-╚Ťi ├«ntoarc─â un z├ómbet ╚Öi o ├«mbr─â╚Ťi╚Öare.

Dar ce poate fi mai special c├ónd pe l├óng─â tratarea problemelor de s─ân─âtate, ├«i redai unui pacient o estetic─â dentar─â perfect─â, un z├ómbet de Hollywood, o fizionomie ce debordeaz─â de fericire ╚Öi sim╚Ťi ├«n privirea lui c─â i-ai redat ├«ncrederea ╚Öi stima de sine? V─â putem spune cu certitudine, c─â nu sunt cuvinte pentru a descrie acest sentiment sublim, at├ót de sincer ╚Öi uman.

Da, pacien╚Ťii no╚Ötri devin prietenii ╚Öi o parte din familia noastr─â iar s─ân─âtatea, aspectul fizionomiei ╚Öi fericirea lor este menirea noastr─â.

Da, fiecare pacient este un univers fascinant aparte ╚Öi reprezint─â cu adev─ârat pentru noi mai mult de o carte de vizit─â, este menirea ╚Öi ╚Ťelul nostru pentru a-i face deosebi╚Ťi ╚Öi pentru acest fapt ne sim╚Ťim ├«mplini╚Ťi.

Tocmai pentru c─â ne pas─â de s─ân─âtatea pacien╚Ťilor, v─â sf─âtuim s─â nu uita╚Ťi de preven╚Ťie ╚Öi s─â v─â programa╚Ťi de cel pu╚Ťin dou─â ori pe an la o clinic─â stomatologic─â specializat─â, unde dup─â un consult cu camera intraoral─â ╚Öi o radiografie, un doctor stomatolog profesionist va putea constata orice afec╚Ťiune, indiferent ├«n ce stadiu se afl─â ╚Öi s─â ia repede m─âsuri.

Nu uita╚Ťi c─â preven╚Ťia este cel mai ieftin tratament, c─â dantura este la fel de important─â ca orice alt─â parte a organismului nostru ╚Öi un z├ómbet perfect este cel care v─â define╚Öte fizionomia ╚Öi mai ales statutul social ╚Öi cultural.

Fii fericit, zâmbește DEOSebit!

De ce Clinica Stomatologic─â Premium Laser Deos Dental?

Deos Dental ofer─â toate serviciile stomatologice, are una din cele mai dedicate ╚Öi profesioniste echipe de doctori stomatologi ╚Öi lucreaz─â cu cele mai moderne aparaturi din domeniul stomatologic, folosind tehnologia laserului medical, microscopul medical, scannerul intraoral, aparatul de ozonoterapie, camera intraoral─â, radiologie dentar─â performant─â, pentru a avea cele mai performante ╚Öi durabile rezultate, toate f─âr─â durere, puse ├«n slujba binelui ╚Öi s─ân─ât─â╚Ťii pacien╚Ťilor no╚Ötri.

Protocoalele noastre medicale sunt unice, asistate de cea mai ├«nalt─â tehnologie, aplicate de una din cele mai bune echipe de medici denti╚Öti ╚Öi rezultatele medicale ob╚Ťinute prin aplicarea lor, ne definesc ╚Öi ne oblig─â s─â fim mereu ├«n topul celor mai performante ╚Öi inovatoare clinici din ╚Ťar─â.

Aceste protocoale medicale f─âr─â durere, sunt personalizate de doctorii stomatologi de la Deos Dental ├«n func╚Ťie de specificul afec╚Ťiunii fiec─ârui pacient, pentru un tratament medical eficient, totul pentru confortul ╚Öi aspectul estetic unic, al pacien╚Ťilor no╚Ötri DEOSebi╚Ťi.

Rubrica medic stomatolog de top - Aparitii TV

DOAR LA DEOS DENTAL

Aici po╚Ťi s─â ╚Ötii de ce buget ai nevoie pentru un z├ómbet perfect

Trimite-ne radiografia dentar─â ╚Öi vei afla ce plan de tratament ╚Ťi se potrive╚Öte

Te așteptăm cu drag

Cum ne găsești

Telefon

0784.011.430

Email

programari@deosdental.ro

Adres─â

Str. Sperantei 20 - zona Universitate, București

  Completează formularul și primești un voucher de 200 de ron cadou!

   Pentru cine vrei voucherul?

   * Acest voucher poate fi utilizat o singură dată și nu se aplică la manoperele care au beneficiat deja de o reducere.