Încrustații dentare

Încrustații dentare

Beneficii Încrustații dentare

Rezultate rapide pentru un zâmbet sănătos

Beneficii Încrustații dentare

Încrustațiile îmbunătățesc aspectul dinților, oferind la suprafața lor o culoare și textură naturală, asemănătoare cu cea a dintelui tău.
Previn deteriorarea și pierderea dintelui. Acestea sunt folosite pentru a umple spațiile deschise între dinți, prevenind apariția cariilor dentare și a altor probleme dentare.
Reduc durerea și inflamația asociată cu carii dentare sau cu alte probleme dentare.
Tratează cariile dentare și previn apariția altor probleme dentare, cum ar fi sensibilitatea dinților sau decolorarea lor.
Reduc riscul de infecții și de boli periodontale. Acestea ajută la prevenirea deteriorării țesuturilor de susținere a dinților, cum ar fi gingia și oasele.
Mențin alinierea corectă a dinților, eliminând spațiile deschise între ei. Acest lucru poate ajuta la prevenirea apariției problemelor dentare, cum ar fi cariile dentare.
Smile 360

Încrustații dentare

Încrustațiile sunt reconstructii dentare din ceramică, realizate în laboratorul de tehnică dentară, asemănătoare obturațiilor din compozit, dar având calități net superioare.
Acestea au rolul de a umple și a repara un dinte deteriorat sau cariat și sunt aplicate în interiorul cavității dentare pentru a umple spațiul dintre smalț și dentină, pentru a preveni deteriorarea ulterioară, infecția și durerea.
Pas cu pas

Procesul nostru de lucru

01
Consultație cu camera intraorală
Diagnosticare precisă care oferă o imagica clară și de ansamblu proiectată pe un monitor a tuturor structurilor din cavitatea orală (dinți,gingie) Tehnologie modernă prin care atât medicul cât și pacientul văd în timp real pe un monitor toate afecțiunile dentare existente.
02
Stabilirea planului de tratament
În cadrul acestui pas ți se va prezența, în mod transparent, variante de tratamente, durata, etapele și costurile finale.
03
Efectuarea tratamentului
Urmărirea pas cu pas al etapelor stabilite în planul de tratament.
04
Control și monitozare
Controlul periodic se va face de minim 2 ori pe an pentru menținerea rezultatelor obținute.
Te așteptăm cu drag

Cum ne găsești

Telefon

0784.011.430

Email

programari@deosdental.ro

Adresă

Str. Sperantei 20 - zona Universitate, București

    Completează formularul și primești un voucher de 200 de ron cadou!

      Pentru cine vrei voucherul?

      * Acest voucher poate fi utilizat o singură dată și nu se aplică la manoperele care au beneficiat deja de o reducere.