Fațete dentare

Smile 360
Fațete dentare
Deos Dental oferă tratamente de reabilitare estetică cu fațete dentare subțiri, realizate din ceramică presată.
Acestea pot corecta imperfecțiunile estetice ale zâmbetului, precum forma și dimensiunea dinților, spații interdentare mici, denivelări și nuanța dinților.
Echipa specializată în estetică dentară asigură 100% garanție de reușită a tratamentului, iar tehnologia modernă oferă un diagnostic corect, sigur și imediat, precum și informarea pacientului încă de la prima vizită.
Rezultate rapide pentru un zâmbet sănătos
Beneficii Fațete dentare
Îmbunătățirea aspectului general al dinților printr-o formă frumoasă și uniformă, prin reducerea îngălbenirii dinților prin acoperirea culorii originale a dinților.
Creșterea încrederii în sine prin obținerea unui zâmbet estetic și uniform.
Corecția formei și a poziției dinților inestetici.
Ajustarea spațiilor între dinți pentru a creea o mai bună igienă orală.
Redresarea dinților ciobiți sau ușor îndoiți.
Prevenirea deteriorării dinților prin protecție adăugată.
Fațete dentare
De ce să ne alegi pe noi

Toți medicii noștri au o experiență vastă, de peste 10 ani în domeniu, și sunt aici să-ți asigure o fațetare dentară eficientă și de calitate!

Lucrăm doar cu materiale de înaltă calitate, astfel încât fațetele tale dentare să aibă un aspect plăcut și să reziste în timp.

Îți oferim un tratament la standarde internaționale – la Deos Dental beneficiezi de cele mai moderne tehnologii și materiale existente la ora actuală.

Fațetarea dentară este o procedură minim invazivă, iar șlefuirea dinților nu-ți va produce nicio durere și nu vei avea nevoie de o perioadă de recuperare.

Pas cu pas
Pașii aplicării fațetelor dentare

01

Îndepărtarea țesuturilor carioase și pregătirea suprafeței dintelui pentru a se potrivi fațetei. Acest pas poate necesita folosirea unor instrumente speciale pentru a pregăti suprafața, cum ar fi o  freză sau un disc diamantat.

02

Scanarea dinților preparați pentru a primi fațete. Procesul de realizare a acestora este unul digital pentru un confort sporit și o precizie imbatabilă.

03

Realizarea de către laboratorul dentar a fațetei. Amprenta digitală se trimite în timp real la laborator reducându-se timpul de livrare.

04

Aplicarea fațetei dentare pe suprafața preparată a dintelui. Fixarea adezivă a acesteia pentru a oferi un rezultat superior și de durată.

05

Finisarea fațetei. Această etapă implică lustruirea fațetei pentru a asigura o potrivire perfectă și o finisare netedă.

Te așteptăm cu drag
Cum ne găsești
Telefon

0784.011.430

Email

programari@deosdental.ro

Adresă

Strada Speranței 7, București

  Completează formularul și primești un voucher de 197 de ron cadou!

   Pentru cine vrei voucherul?

   * Acest voucher poate fi utilizat o singură dată și nu se aplică la manoperele care au beneficiat deja de o reducere.

   × Contactează-ne acum!