FAȚETE DENTARE PENTRU UN ZÂMBET DE HOLLYWOOD!

ALEGE CEL MAI FRUMOS ZÂMBET PRIN TEHNOLOGIA DIGITAL SMILE DESIGN (DSD)

La clinica dentară premium Deos Dental pacienții noștri sunt tratați cu
responsabilitate și profesionalism în unul din cele mai avangardiste
departamente specializate în fațete dentare. Asta deoarece suntem în
primul rând oameni, apoi doctori profesioniști. Clienții nostri devin
membri ai familiei noastre, prietenii noștri DEOSebiți, pentru care am
dus actul medical stomatologic la nivel de artă.

Știm cu toții că aspectul fizic și sănătatea sunt atât de importante încât nu au preț și tocmai din acest motiv ne exprimăm deplin măsura talentului nostru de doctori stomatologi cu profesionalism pentru satisfacția deplină a pacienților. Noi credem cu tărie că fiecare om merită ce este mai bun de la viață și cu toții avem dreptul la tratamente medicale de excepție.

Cine nu-și dorește un corp perfect, o dantură de Hollywood, un zâmbet DEOSebit?

La clinica stomatologică Deos Dental am investit în cea mai modernă tehnologie și aparatură medicală la nivel mondial, fiecare cabinet stomatologic fiind dotat la standarde de top și mai ales în cea mai bună echipă de medici stomatologi, care se perfecționează permanent, la cele mai înalte standarde, prin participarea la cele mai apreciate cursuri și specializări stomatologice, fiind mereu în avangarda profesioniștilor din domeniu.

Noi cei de la clinicile dentare premium laser Deos Dental, avem ca ideologie de bază jurământul lui Hipocrate iar sănătatea pacienților noștri este o obligație apriorică pentru echipa de medici dentiști, dar în același timp știm cât de important este aspectul fizic pentru fiecare dintre noi, dantura fiind alături de fizionomie, cea care iese cel mai mult în evidență reprezentând cartea noastră de vizită în societate.

Rulează videoul

Tocmai din acest motiv la noi în clinică am dezvoltat unul din cele mai avangardiste departamente specializat în fațete dentare, dotat la cele mai înalte standarde internaționale, utilizăm puterea și beneficiile laserului, de asemenea am investit în cea mai modernă tehnologie-digital smart design (DSD) și în una din cele mai profesioniste echipe de doctori stomatologi din domeniu, care prin tehnologie și experiență sunt mereu în avangarda celor mai eficiente protocoale stomatologice din domeniu.

Cu ce ne ajută laserul în tratamentul de fațete dentare?

 • poți îndepărta mai ușor fațetele vechi din ceramică.
 • poți remodela gingia pentru un aspect simetric al surâsului.
 • poți desensibiliza dinții pentru un confort sporit al pacientului.
 • poți trata afecțiunile de tip parodontal(gingivită, parodontită-numită în termen populari paradontoză/parodontoză, anterior aplicării coroanelor pentru ca acestea să fie perfect adaptate pe dinte, astfel încât tu să ai un zâmbet de Hollywood, admirat de toată lumea.

Un zâmbet perfect îți dă încredere, te face să te simți mai tânăr, mai atractiv, are un efect DEOSebit asupra stimei de sine iar cei din jurul tău te vor remarca și aprecia mai mult.

Noi oamenii suntem atât de diferiți, avem puncte forte și slabe și nu toți am avut norocul să avem o dantură perfectă. Frumusețea are în compoziția ei și un zâmbet perfect, așa că dacă dinții tăi au spații neuniforme, dacă unii sunt asimetrici sau sunt pătați și nu mai pot fi albiți, medicii stomatologi de la clinica premium laser Deos Dental îți pun la dispoziție o soluție modernă, rapidă, minim invazivă, cu un efect estetic uluitor și anume: fațetele dentare.

Programează o Consultație

Ce sunt fațetele dentare?
Fațetele dentare sunt asemănătoare unor scoici subțiri, care se lipesc de dinți, sunt translucide și pot fi perfect personalizate, ele putând corecta imperfecțiunile de formă sau de culoare.
Acestea sunt realizate dintr-un material ceramic sau o rășină compozită iar doctorii noștri specialiști vă vor consilia în alegerea celui mai potrivit material în funcție de particularitățile danturii cum ar fi, rezistența la pete, durabilitate, culoare și estetică pentru că fiecare model de fațetă are propriile avantaje.
Doctorii noștri specializați în estetica dentară și facială, îți vor sugera ce tehnică ți se potrivește, în funcție de setul de criterii evidențiat mai sus, totul pentru ca tu să ai un zâmbet DEOSebit, prin aplicarea fațetelor dentare, ultra estetice.

În ce situații sunt recomandate fațetele dentare și căror pacienți?
Acest protocol stomatologic de estetică dentară este o soluție rapidă, de ultimă generație, cu ajutorul căruia poți avea în câteva ore dinți albi, perfecți și un zâmbet de invidiat.
Această terapie miraculoasă însă nu este indicată pentru orice pacient și mai ales pentru orice tip de dinte, tocmai din acest motiv este foarte important să vă programați la o clinică specializată, ca sa primiți o consiliere profesională, pentru că nu este vorba doar de aspectul danturii, ci mai ales de sănătatea dumneavoastră.

Dar ar trebui să afli mai întâi dacă aceasta este soluția potrivită pentru tine. Fațetarea dentară nu este potrivită pentru toată lumea sau pentru fiecare dinte, astfel selectarea cazurilor în care procedura este oportună, este un factor foarte important în succesul acestei tehnici.

Ai nevoie de fațete dentare dacă zâmbetul tău este afectat de următoarele situații neplăcute:

 • dinți distanțați(diastemă)
 • dinți rupți
 • dinți ciobiți
 • dinți strâmbi (malpoziționați)
 • dinți pătați sau decolorați iremediabil
 • dinți asimetrici
 • dinți prea mici
 • dinți tociți de uzură

În concluzie, ai nevoie de fațete dentare dacă medicul stomatolog îți recomandă acest lucru, pentru că doar un specialist, după o investigație profesională a stării danturii tale, îți poate da soluția ideală și un plan de tratament potrivit pentru sănătatea danturii și a organismului tău.

La clinica stomatologică premium laser Deos Dental, medicul stomatolog analizează profesional, folosind tehnologie de top, cum ar fi scanner intraoral 3 shape, starea exactă a danturii pacientului, amploarea distrucției coronare și necesitatea tratamentului de fațete, din materiale biocompatibile adecvate, redând pacientului zâmbetul mult dorit și starea de bine.

Care sunt avantajele folosirii scannerului intraoral 3shape?

 • vizite scurte și eficiente la stomatolog
 • scanare exactă
 • imagine clară, exhaustivă a cazului medical studiat
 • rapiditate
 • confort
 • reduce stresul datorat manoperelor dificile și prelungite
 • folosirea lui este ideală pentru pacienții cu reflex de vomă accentuat
 • scanare color în timp real
 • amprentare precisă și rapidă

În concluzie putem spune că medicii stomatologi de la clinica dentară premium laser Deos Dental, cu ajutorul scannerului intraoral 3shape, obțin detalii exacte, clare și color în timp util, totul pentru confortul și zâmbetul de Hollywood al pacienților noștri DEOSebiți.

Cu toții avem o viață extrem de agitată, muncim mult și cu pasiune iar cele mai importante lucruri pentru noi sunt sănătatea și timpul iar tocmai din acest motiv suntem convinși că pacienții de la Deos Dental vor fi cu siguranță încântați să reducă timpul petrecut în cabinetul stomatologic, această tehnologie ultra modernă diminuând stresul procedurilor clasice prelungite și gradul ridicat de disconfort la care era supus pacientul.

Pentru că la clinica Deos Dental nu precupețim niciun efort pentru a respecta timpul și a reda sănătatea pacienților noștri DEOSebiți, totul la un nivel estetic dus la nivel de artă.

Zambesti, deci Stralucesti, fii Star de Hollywood!

Vezi zâmbetele prietenilor noștri înaite șI după aplicarea fațetelor dentare

Părerea pacienților noștri despre fațete dentare

Florentina PopescuFlorentina Popescu
20:10 23 Aug 23
Marius AsanMarius Asan
15:00 21 Aug 23
Am început să vin în această clinică cu dorința de a avea o experiență mai bună și asta s-a dovedit din prima zi. Alături de dr. Anca Marica am avut parte de servicii de calitate pe lângă căldura și bucuria pe care o oferă de fiecare dată. Recomand Deos Dental!
diana mirondiana miron
13:40 21 Aug 23
L-am vizitat pe dl doctor Ilinca Daniel. Nu stiam ca e posibil sa razi cu lacrimi in timpul unui detartraj, dar am aflat ca se poate. Se lauda ca dumnealui curata dintii extrem de bine si fara durere, nu l-am crezut, dar a avut dreptate. Nu am avut parte de nicio durere dentara🤌 felicitari si va multumesc!
Cosmin VasileCosmin Vasile
13:36 09 Aug 23
Conditii si servicii extraordinare. O clinica unde esti tratat cu drag si profesionalism. Recomand cu incredere clinica Deos Dental.
Tyler TheOneTyler TheOne
12:07 02 Aug 23
Punctualitate in ceea ce tine de programari si profesionalism maxim . Recomand cu incredere .
Irina TudoseIrina Tudose
11:51 02 Aug 23
A fost prima interacțiune cu Deos Dental, și am rămas foarte plăcut impresionata încă de la intrare, staff-ul de la recepție fiind foarte primitor și atent. Dl. Dr. Ilinca Daniel a fost cât se poate de răbdător, prietenos și profesionist, alungând frica cu care mergem mare parte dintre noi la stomatolog. Am primit tot suportul și informațiile referitoare la ce am de făcut după procedura, si astfel am plecat de acolo liniștită, și cu zâmbetul pe buze. Îi recomand cu încredere, și voi reveni cu siguranță.
Olguta SavOlguta Sav
09:59 22 Jul 23
D-na dr. Madalina Radu este un profesionist desavarsit, perfectionist, o persoana calda, care comunica excelent cu pacientii. Mi-a oferit toate explicatiile legate de interventiile efectuate. Lucrarile au fost impecabil realizate. Voi reveni si o recomand!
Vlad RaduVlad Radu
16:16 21 Jul 23
O clinica noua, cu medici buni si aparatura moderna, iar interactiune cu dr. Madalina Radu a fost excelenta, desi eu am fobie de dentist. Dupa cateva experiente neplacute la stomatolog, acum am inceput sa vin mai cu drag. Recomand!
Marisescu DanMarisescu Dan
10:39 22 Jun 23
După programare , m-am prezentat (a doua oară , că de prima am uitat) la o consultație cu doamna doctor Păduraru Felicia , care mi-a dat cele mai bune sfaturi legate de problemele mele foarte grave cu dantura. In cabinet , m-am simțit în largul meu, iar modul de comunicare și explicatiile au fost pe înțelesul meu. Mai consult piata , deoarece e vorba de buget . In cazul in care iau o hotărâre , mă voi orienta către Deos , fiindcă durata intervenție este de aproximativ 1 an , și cumva sunt convins că totul va decurge bine aici.Recomand clinica măcar pentru o simpla vizită a stomatologie , sigur vă veți simți alfel înăuntru.
Agent TAgent T
18:29 06 Jun 23
O echipa de doctori care lucreaza uimitor impreuna! Andreea Fieraru, un doctor care m-a facut sa iubesc sa vin la dentist frecvent. Are o mana atat de usoara aratand cat ii pasa de pacient. Am avut lucrari grele si totul a iesit foarte bine. Dr Paduraru Felicia mi-a plantat niste dinti pe un os si o gingie la fel de subtiri. Ma duc la aceasta clinica fara stres!
js_loader
Rulează videoul
Rulează videoul
Rulează videoul
Rulează videoul
Rulează videoul
O ECHIPĂ PROFESIONISTĂ, ARE UN LEADER PE MĂSURĂ

Îți facem cunoștință cu Dna Dr. Felicia Păduraru

Mă numesc Felicia Paduraru sunt medic dentist implantolog, expert și trainer laser.

Iubesc viața, oamenii, natura și îmi ador profesia prin care pot să dau măsura talentului meu. În cei peste 11 ani de experiență acumulată ca medic stomatolog si implantolog am realizat peste 1750 de arcade, reconstruite perfect pe implanturi dentare asistate laser.

Am absolvit cursurile Universității de Medicină și Farmacie, Facultatea de Medicină Dentară, Carol Davila, București, obținând la scurt timp după absolvire și diploma pentru Competență în Implantologie. Ulterior am urmat cursurile unui Master în implantologie orală în Italia, în cadrul Universității Guillermo Marconi, Roma, și pentru că țintesc mereu profesionalismul,  am decis să urmez cursurile unui al doilea Master având că și primul tema implantologiei, acreditat prin programul certificat al Institutului gIDe din cadrul Universității Loma Linda, Los Angeles, în Statele Unite ale Americii.

Pentru a putea împărtăși informațiile acumulate într-un mod organizat si eficient către alți colegi medici stomatologi, am devenit formator acreditat de Ministerul Muncii și Solidariții Sociale.

Deoarece 8 din 10 români suferă de o forma a bolii parodontale am decis sa aprofundez acest subiect si am absolvit un Masterclass în chirurgie parodontologică având ca mentori nume importante din stomatologia mondială.

Pentru că educația medicala poate fi doar continuă, astfel încât tratamentele oferite să fie eficiente și de ultima oră, anual sunt prezentă la cursuri pe teme actuale, conexe cu implantologia și utilizarea laserului în cadrul acesteia și în stomatologia de zi cu zi: Sky fast&fixed; Speaker la Conferința anuală Lite Touch(expert laser); Lite Touch Er. Yag Laser-Application in Daily dentistry; Clinica Course for Lite Touch-Er. Yag Dental Laser; Principles and practical applications of the Er Yag Laser in Destistry; Touch the Future; Aplicațiile laserului în stomatologia de zi cu zi, o abordare modernă în Chirurgie, Implantologie și Parodontologie si lista continua.

Pentru mine jurământul lui Hipocrate este ca o religie și sunt convinsă că menirea mea pe această lume este de a face oamenii sănătoși și fericiți iar fiecare zâmbet în plus al pacienților mei, mă face să mă simt împlinită, așa cum exprimă și sloganul nostru: zâmbește, iubește, trăiește Deos!

Câte tipuri de fațete dentare sunt?

1.Fațete dentare ceramice.
Acest tip de fațete se produc la comandă, ca să se potrivească perfect cu dantura ta DEOSebit. Acestea sunt ideale pentru pacient, dacă acesta își dorește următoarele aspecte:

 • o soluție de durată, deoarece fațetele ceramice sunt tratate la temperaturi de 1.500 de grade, acestea putând să dureze, dacă sunt îngrijite corespunzător 10 ani, 20 ani sau chiar o viață, dar cu condiția să se respecte un program riguros de igienă dentară, să se programeze de două ori pe an la o clinică stomatologică, pentru un control cu camera intraorală și să purtați periodic gutieră, dacă medicul stomatolog o recomandă.
 • pretențiile tale estetice sunt la un standard ridicat și-ți dorești un zâmbet perfect.
 • ai dorința de a avea o dantură care nu se pătează ușor.

Care sunt avantajele fațetelor dentare ceramice?

 • au o suprafață translucidă și netedă și oferă un aspect estetic natural.
 • fațetele ceramice nu se pătează
 • materialul din care sunt create este rezistent și de lungă durată.

2.Fațetele dentare din compozit.
Acestea sunt lipite de dinte și sunt realizate dintr-un material de obturație. Ele pot fi folosite doar în cazuri mai mici de defecte estetice dentare-cum ar fi, mici anomalii de poziție sau dinți ciobiți ușor. Fațetele de compozit vi le recomandăm în cazuri excepționale, cum ar fi:

 • pacientul are o urgență și are nevoie de fațete instant.
 • sunt o soluție mai ieftină și nu-ți permiți momentan fațete ceramice
 • nu te deranjează să le schimbi mai des, la maximum doi ani și necesită lustruire în fiecare an.

Care sunt avantajele fațetelor dentare de compozit?

 • Prețul lor este mult mai mic decât al fațetelor ceramice.
 • Se pot înlocui simplu și rapid dacă se deteriorează.
 • Necesită îndepărtarea a mai puțin smalț dentar, în comparație cu cele ceramice
 • Este suficientă o singură vizită la medicul stomatolog, fără să fie nevoie de intervenția unui tehnician dentar.

Cazuri clinice rezolvate de noi

Care Sunt Etapele Procedurii de Realizare a Fațetelor Dentare?

I. Consultația profesională primară- investigațiile medicale și amprentarea digitală.

Această etapă este foarte importantă iar doctorii noștri stomatologi îi acordă o atenție DEOSebită. Medicul stomatolog analizează cu profesionalism dacă pacientul este compatibil sau nu pentru începerea procedurii acestui tip de tratament.

II. Planificarea digitală a realizării zâmbetului de Hollywood.

Cu ajutorul celor mai avansate tehnologii și softuri din domeniu(DSD-Digital Smile Design) și pe baza trăsăturilor fizionomice ale pacientului, se realizează o simulare virtuală a danturii ideale și a unui zâmbet perfect. Prin această tehnică avangardistă sunt create fațete dentare provizorii, de probă.

Este foarte important de menționat că în timpul acestei proceduri se efectuează similar unui proiect de arhitectură sub forma unui mockup design și waxup, mulajul perfect iar până la momentul când tehnicianul dentar realizează fațetele finale, pacientul nostru nu pleacă niciodată din clinica Deos Dental fără fațete provizorii pentru a-i asigura acestuia confort și un zâmbet estetic autentic.

III. Stabilirea celei mai bune variante pentru dantura pacientului și probarea fațetelor alese.

La clinica stomatologică premium laser Deos Dental, în această etapă, pacientul va putea vizualiza simularea digitală a zâmbetului perfect la care a visat și va putea proba fizic fațetele dentare temporare. Pacientul și doctorul nostru stomatolog, prin această tehnică de ultimă generație(DSD), vor putea alege cea mai estetică variantă a unui zâmbet de Hollywood.
De asemenea, dacă sunt anumite cazuri în care pacientul are o incompatibilitate cu unele tipuri de fațete dentare, medicul stomatolog îi va recomanda cel mai indicat plan de tratament pentru rezolvarea problemelor de sănătate orală, după ce acestea vor fi rezolvate, se va putea trece la procedura de fațete dentare.

Este vitală această colaborare cu doctorul stomatolog iar la clinica dentară Deos Dental vei primi toată consilierea umană și profesională de care ai nevoie, ceea ce îți va oferi certitudinea că rezultatele vor fi conforme cu ceea ce îți dorești și chiar mai mult de atât.

IV. Realizarea și plasarea fațetelor dentare definitive.

La clinica premium laser Deos Dental, fațetele sunt realizate prin tehnologia digitală CAD-CAM, prin această tehnică ceramica este frezată robotizat, de o precizie de ceas elvețian, pentru rezultate estetice de excepție, personalizate pentru fiecare pacient în parte.

În această etapă, dinții sunt pregătiți pentru o adeziune perfectă, prin șlefuire minimă și aplicarea celui mai performant adeziv. Doctorii noștri stomatologi aplică apoi fațetele cu mult profesionalism și implicare, pentru obținerea zâmbetului perfect și a unei danturi demne de invidiat.

Consultație la Dr. Felicia Păduraru

197

lei

(consultație cu camera intraorală)

Consultația, în valoare de 197 lei, presupune realizarea unui plan de tratament de către Dr. Felicia Păduraru și echipa sa, și o radiografie panoramică realizată în clinică. Intervenția presupune utilizarea laserului dentar pentru confort, predictibilitate si o vindecare optimizata, astfel încât pacientul să fie relaxat pe durata intervenției și să nu simtă pic de durere.

Prețuri pentru tipuri de fațete dentare

Pentru cel mai frumos zâmbet, ți-am pregătit mai multe variante de fațete dentare.

FAȚETE STANDARD

FAȚETE PREMIUM

FAȚETE VIP

FAȚETE SMILE 360

FAȚETE SUPREME DESIGN

FAȚETE DIGITAL SMILE DESIGN

Pacienții noștri - Prietenii noștri

Pentru noi cei de la Deos Dental jurământul lui Hipocrate este esența actului medical în sine.

Ce poate fi mai DEOSebit de atât, să faci un om sănătos și el să-ți întoarcă un zâmbet și o îmbrățișare.

Dar ce poate fi mai special când pe lângă tratarea problemelor de sănătate, îi redai unui pacient o estetică dentară perfectă, un zâmbet de Hollywood, o fizionomie ce debordează de fericire și simți în privirea lui că i-ai redat încrederea și stima de sine? Vă putem spune cu certitudine, că nu sunt cuvinte pentru a descrie acest sentiment sublim, atât de sincer și uman.

Da, pacienții noștri devin prietenii și o parte din familia noastră iar sănătatea, aspectul fizionomiei și fericirea lor este menirea noastră.

Da, fiecare pacient este un univers fascinant aparte și reprezintă cu adevărat pentru noi mai mult de o carte de vizită, este menirea și țelul nostru pentru a-i face deosebiți și pentru acest fapt ne simțim împliniți.

Tocmai pentru că ne pasă de sănătatea pacienților, vă sfătuim să nu uitați de prevenție și să vă programați de cel puțin două ori pe an la o clinică stomatologică specializată, unde după un consult cu camera intraorală și o radiografie, un doctor stomatolog prefesionist va putea constata orice afecțiune, indiferent în ce stadiu se află și să ia repede măsuri.

Nu uitați că prevenția este cel mai ieftin tratament, că dantura este la fel de importantă ca orice altă parte a organismului nostru și un zâmbet perfect este cel care vă definește fizionomia și mai ales statutul social și cultural.

Fii fericit, zâmbește DEOSebit!

De ce Clinica Stomatologică Premium Laser Deos Dental?

Deos Dental oferă toate serviciile stomatologice, are una din cele mai dedicate și profesioniste echipe de doctori stomatologi și lucrează cu cele mai moderne aparaturi din domeniul stomatologic, folosind tehnologia laserului medical, microscopul medical, scannerul intraoral, aparatul de ozonoterapie, camera intraorală, radiologie dentară performantă, pentru a avea cele mai performante și durabile rezultate, toate fără durere, puse în slujba binelui și sănătății pacienților noștri.

Protocoalele noastre medicale sunt unice, asistate de cea mai înaltă tehnologie, aplicate de una din cele mai bune echipe de medici dentiști și rezultatele medicale obținute prin aplicarea lor, ne definesc și ne obligă să fim mereu în topul celor mai performante și inovatoare clinici din țară.

Aceste protocoale medicale fără durere, sunt personalizate de doctorii stomatologi de la Deos Dental în funcție de specificul afecțiunii fiecărui pacient, pentru un tratament medical eficient, totul pentru confortul și aspectul estetic unic, al pacienților noștri DEOSebiți.

Rubrica medic stomatolog de top - Aparitii TV

DOAR LA DEOS DENTAL

Aici poți să știi de ce buget ai nevoie pentru un zâmbet perfect

Trimite-ne radiografia dentară și vei afla ce plan de tratament ți se potrivește

Te așteptăm cu drag

Cum ne găsești

Telefon

0784.011.430

Email

programari@deosdental.ro

Adresă

Str. Sperantei 20 - zona Universitate, București

  Completează formularul și primești un voucher de 200 de ron cadou!

   Pentru cine vrei voucherul?

   * Acest voucher poate fi utilizat o singură dată și nu se aplică la manoperele care au beneficiat deja de o reducere.