Smile 360

Soluții complete pentru o dantură impecabilă

Smile 360

Fie că ai nevoie de un implant după extracția unui dinte, că ai pierdut dinți din cauza unei afecțiuni parodontale sau că ești la o vârstă înaintată, avem implantul potrivit pentru tine!
Implantul dentar poate fi folosit pentru a înlocui un singur dinte sau poate constitui o bază pentru crearea unei punți sau a unei proteze dentare, în procesul de reconstrucție a mandibulei sau a maxilarului superior.
Indiferent de stadiul în care se află dantura ta, noi îți oferim sprijinul de care ai nevoie pe tot parcursul procesului, de la analizele necesare și stabilirea tratamentului până la inserarea implantului și consultațiile periodice, în care vom monitoriza și menține sănătatea implantului dentar.
Rezultate rapide pentru un zâmbet sănătos

Beneficiile implantului dentar Smile 360

Durată lungă de viață

Implanturile dentare sunt o soluție care rezistă pe termen lung. Cu o igienă orală corectă și vizite periodice la medic, acestea pot rezista toată viața.

Rapiditate

Poți avea o dantură impecabilă în numai 24 de ore! Mulțumită experienței noastre și tehnologiilor folosite, primești coroana pe implant în aceeași zi.

Dantură puternică

Implanturile nu numai că îți redau masticația tipică dinților tăi naturali, ci și protejează întreaga dantură, oprind deplasarea dinților și retracția gingiilor.

Aspect estetic

Pe lângă funcționalitatea lor, un alt factor important este aspectul estetic pe care ți-l oferă implantul dentar, care va arăta exact ca un dinte natural.

Minim invaziv

Mulțumită tehnologiilor pe care ți le punem la dispoziție la Deos Dental, intervenția este minim invazivă și nu afectează dinții vecini sănătoși.

Recuperare eficientă

Te bucuri de un proces de implantare fără durere, iar recuperarea este mai rapidă, mulțumită protocoalelor pe care le urmăm, cum ar fi terapia PRP.
O echipă de implantologi profesioniști

De ce să ne alegi pe noi

Toți medicii noștri implantologi au o experiență vastă, de peste 10 ani în domeniu, și sunt aici să te ajute să ai dinți și gingii sănătoase și un zâmbet impecabil!

Îți oferim garanția unui diagnostic corect și implanturi dentare de calitate, de la cei mai buni producători de implanturi pe plan internațional.

Îți oferim un tratament la standarde internaționale – la Deos Dental beneficiezi de cele mai moderne tehnologii și materiale existente la ora actuală.

Te bucuri de intervenții minim invazive, iar datorită tehnicilor noastre de anestezie, ai parte de un tratament complet nedureros și confortabil.

Pas cu pas

Pașii tratamentului cu implant dentar

01
Consultație cu camera intraorală

În cadrul unei consultații, vom evalua starea dinților tăi și vom diagnostica afecțiunile în cauză. De asemenea, îți vom face analizele de sânge, absolut necesare pentru a începe tratamentul cu implant dentar.

02
Curățarea cavității orale

Vom începe cu curățarea cavității orale de infecții și igienizarea acesteia, având în vedere că implantul este un dispozitiv steril și trebuie să rămână astfel, evitând orice bacterii din cavitatea bucală.

03
Inserarea implantului

Specialiștii noștri în implantologie au experiența necesară pentru a desfășura tratamente cu orice tip de implant dentar, de orice grad de dificultate. Implantul va fi inserat în os printr-o procedură chirurgicală minim invazivă și complet nedureroasă.

04
Monitorizare și menținere

Urmează perioada de recuperare, care poate dura între două și trei luni, timp în care trebuie să ai grijă de igiena orală și de alimentație. La circa o săptămână de la intervenție, vom îndepărta firele, iar odată la câteva luni vei veni la o consultație pentru a verifica starea gingiilor și sănătatea implantului.

Te așteptăm cu drag

Cum ne găsești

Telefon

0784.011.430

Email

programari@deosdental.ro

Adresă

Str. Sperantei 20 - zona Universitate, București

    Completează formularul și primești un voucher de 200 de ron cadou!

      Pentru cine vrei voucherul?

      * Acest voucher poate fi utilizat o singură dată și nu se aplică la manoperele care au beneficiat deja de o reducere.