Tratament parodontal cu protocol laser unic

Beneficii
Tratamentul parodontozei cu laser

Tratamentul cu laser reduce semnificativ inflamația gingiilor cauzată de parodontoză, ducând la un proces de vindecare mai rapid.

Echipamentul cu laser ucide bacteriile dăunătoare care cauzează parodontoza, ducând la o scădere a riscului de infectare în zona afectată.

Tratamentul cu laser minimizează deteriorarea țesutului înconjurător, ceea ce duce la un proces de vindecare mai confortabil și mai rapid.

Laserul ajută medicul specialist să vadă mai bine zonele afectate, conducând la un tratament mai precis și mai eficient.

Chirurgie cu laser
Tratamentul parodontozei

Paradontoza este o afecțiune gravă care duce la deteriorarea structurii osoase și a țesuturilor care fixează dinții în alveole (cavitățile sferice în care sunt înfipți dinții).

Printre simptomele parodontozei se numără sângerările gingivale, gingiile inflamate, gustul și mirosul neplăcut (halena), apariția infecțiilor în cavitatea bucală, pungile parodontale și mobilitatea sau chiar căderea dinților.

Deși este o afecțiune serioasă, parodontoza poate fi tratată minim invaziv și fără durere cu ajutorul tratamentului cu laser, care oferă un timp de vindecare mai scurt și un risc de infectare zero, spre deosebire de metodele chirurgicale tradiționale.

Despre Deos
Despre noi

Suntem o echipă de 10 specialiști, dedicați sănătății tale dentare. Suntem alături de pacienții noștri pe viață, oferindu-le îngrijire de calitate și încurajându-i să atingă un stil de viață sănătos și echilibrat.

Îți oferim servicii de cea mai înaltă calitate, cu rezultate garantate, folosind cele mai moderne tehnologii și ne asigurăm că primești toată atenția, îngrijirea și suportul de care ai nevoie, la fiecare pas!

Pas cu pas
Procesul nostru de lucru
01
Consultație cu camera intraorală
Diagnosticare precisă care oferă o imagica clară și de ansamblu proiectată pe un monitor a tuturor structurilor din cavitatea orală (dinți,gingie) Tehnologie modernă prin care atât medicul cât și pacientul văd în timp real pe un monitor toate afecțiunile dentare existente.
02
Stabilirea planului de tratament
În cadrul acestui pas ți se va prezența, în mod transparent, variante de tratamente, durata, etapele și costurile finale.
03
Efectuarea tratamentului
Urmărirea pas cu pas al etapelor stabilite în planul de tratament.
04
Control și monitozare
Controlul periodic se va face de minim 2 ori pe an pentru menținerea rezultatelor obținute.
Te așteptăm cu drag
Cum ne găsești
Telefon

0784.011.430

Email

programari@deosdental.ro

Adresă

Str. Sperantei 20 - zona Universitate, București

  Completează formularul și primești un voucher de 197 de ron cadou!

   Pentru cine vrei voucherul?

   * Acest voucher poate fi utilizat o singură dată și nu se aplică la manoperele care au beneficiat deja de o reducere.

   × Contactează-ne acum!