Implant Dentar Asistat Laser

Iti dorești un implant dentar realizat cu tehnologie de ultimă generație de specialiști cu experiență în domeniu? Noi cei de la  Deos Dental, avem ca ideologie de bază jurământul lui Hipocrate iar sănătatea pacienților noștri este o obligație sacră, în acest sens salvarea dinților pacienților este primordială și nu precupețim nici un efort în realizarea acestui deziderat.

Vine o vreme însă, când din diverse motive ni se poate întâmpla să pierdem un dinte sau mai mulți și atunci începem să ne gândim la o soluție de a ne reface dantura.

Doctorii stomatologi recomandă ca decizia de refacere a danturii să fie cât mai rapidă, deoarece fiecare zi de amânare aduce modificări nefaste danturii și organismului, fiind demonstrată științific legătura dintre sănătatea danturii cu buna funcționare a celorlalte organe din corpul nostru.

În cazul unei extracții este bine să știți că odată cu extracția dintelui, se poate insera în cadrul aceleiași ședințe un implant dentar, astfel încât dinții vecini să nu migreze iar vindecarea locului să fie optimizată. Practic sunt efectuate două proceduri într-una, cu un disconfort minim pentru pacient.

Cu toții am auzit diverse lucruri despre implantul dentar, dar iată trei aspecte mai puțin cunoscute despre implant și pe care este bine să le aflați de la doctorii noștri specialiști:

1. Implantul dentar se poate insera în aceeași ședință cu extracția dintelui compromis.
2. Credința generală este că implanturile sunt doar din titan, dar ele pot fi și din titan, titan cu zirconiu și chiar zirconiu
3. Implantul dentar se poate insera cu ajutorul laserului dentar, pentru un confort sporit și o mai bună osteointegrare.

Rulează videoul

Programează o Consultație

Zâmbești, deci strălucești!

Vezi zâmbetele prietenilor noștri înaite și după realizarea implanturilor asistate laser

Părerea pacienților noștri despre Implanturile Asistate Laser

Florentina PopescuFlorentina Popescu
20:10 23 Aug 23
Marius AsanMarius Asan
15:00 21 Aug 23
Am început să vin în această clinică cu dorința de a avea o experiență mai bună și asta s-a dovedit din prima zi. Alături de dr. Anca Marica am avut parte de servicii de calitate pe lângă căldura și bucuria pe care o oferă de fiecare dată. Recomand Deos Dental!
diana mirondiana miron
13:40 21 Aug 23
L-am vizitat pe dl doctor Ilinca Daniel. Nu stiam ca e posibil sa razi cu lacrimi in timpul unui detartraj, dar am aflat ca se poate. Se lauda ca dumnealui curata dintii extrem de bine si fara durere, nu l-am crezut, dar a avut dreptate. Nu am avut parte de nicio durere dentara🤌 felicitari si va multumesc!
Cosmin VasileCosmin Vasile
13:36 09 Aug 23
Conditii si servicii extraordinare. O clinica unde esti tratat cu drag si profesionalism. Recomand cu incredere clinica Deos Dental.
Tyler TheOneTyler TheOne
12:07 02 Aug 23
Punctualitate in ceea ce tine de programari si profesionalism maxim . Recomand cu incredere .
Irina TudoseIrina Tudose
11:51 02 Aug 23
A fost prima interacțiune cu Deos Dental, și am rămas foarte plăcut impresionata încă de la intrare, staff-ul de la recepție fiind foarte primitor și atent. Dl. Dr. Ilinca Daniel a fost cât se poate de răbdător, prietenos și profesionist, alungând frica cu care mergem mare parte dintre noi la stomatolog. Am primit tot suportul și informațiile referitoare la ce am de făcut după procedura, si astfel am plecat de acolo liniștită, și cu zâmbetul pe buze. Îi recomand cu încredere, și voi reveni cu siguranță.
Olguta SavOlguta Sav
09:59 22 Jul 23
D-na dr. Madalina Radu este un profesionist desavarsit, perfectionist, o persoana calda, care comunica excelent cu pacientii. Mi-a oferit toate explicatiile legate de interventiile efectuate. Lucrarile au fost impecabil realizate. Voi reveni si o recomand!
Vlad RaduVlad Radu
16:16 21 Jul 23
O clinica noua, cu medici buni si aparatura moderna, iar interactiune cu dr. Madalina Radu a fost excelenta, desi eu am fobie de dentist. Dupa cateva experiente neplacute la stomatolog, acum am inceput sa vin mai cu drag. Recomand!
Marisescu DanMarisescu Dan
10:39 22 Jun 23
După programare , m-am prezentat (a doua oară , că de prima am uitat) la o consultație cu doamna doctor Păduraru Felicia , care mi-a dat cele mai bune sfaturi legate de problemele mele foarte grave cu dantura. In cabinet , m-am simțit în largul meu, iar modul de comunicare și explicatiile au fost pe înțelesul meu. Mai consult piata , deoarece e vorba de buget . In cazul in care iau o hotărâre , mă voi orienta către Deos , fiindcă durata intervenție este de aproximativ 1 an , și cumva sunt convins că totul va decurge bine aici.Recomand clinica măcar pentru o simpla vizită a stomatologie , sigur vă veți simți alfel înăuntru.
Agent TAgent T
18:29 06 Jun 23
O echipa de doctori care lucreaza uimitor impreuna! Andreea Fieraru, un doctor care m-a facut sa iubesc sa vin la dentist frecvent. Are o mana atat de usoara aratand cat ii pasa de pacient. Am avut lucrari grele si totul a iesit foarte bine. Dr Paduraru Felicia mi-a plantat niste dinti pe un os si o gingie la fel de subtiri. Ma duc la aceasta clinica fara stres!
js_loader

Când ai nevoie de un Implant Dentar?

Când ți-ai pierdut dintele
Când dintele nu mai poate fi salvat
Când dintele este fracturat sau fisurat
Când procesul carios a distrus radacina dinteleui
Când boala parodontală ti-a distrus dantura
O ECHIPĂ PROFESIONISTĂ, ARE UN LEADER PE MĂSURĂ

Îți facem cunoștință cu Dna Dr. Felicia Păduraru

Mă numesc Felicia Paduraru sunt medic dentist implantolog, expert și trainer laser.

Iubesc viața, oamenii, natura și îmi ador profesia prin care pot să dau măsura talentului meu.

În cei peste 11 ani de experiență acumulată ca medic stomatolog si implantolog am realizat peste 1750 de arcade, reconstruite perfect pe implanturi dentare asistate laser și am vindecat peste 2500 de pacienți, dintre care peste 1.380 în cazuri de boală parodontală.

Am absolvit cursurile Universității de Medicină și Farmacie, Facultatea de Medicină Dentară, Carol Davila, București, obținând la scurt timp după absolvire și diploma pentru Competență în Implantologie. Ulterior am urmat cursurile unui Master în implantologie orală în Italia, în cadrul Universității Guillermo Marconi, Roma, și pentru că țintesc mereu profesionalismul,  am decis să urmez cursurile unui al doilea Master având că și primul  tema implantologiei, acreditat prin programul certificat al Institutului gIDe din cadrul Universității Loma Linda, Los Angeles, în Statele Unite ale Americii.

Pentru a putea împărtăși informațiile acumulate într-un mod organizat si eficient către alți colegi medici stomatologi, am devenit formator acreditat de Ministerul Muncii și Solidariții Sociale.

Deoarece 8 din 10 români suferă de o forma a bolii parodontale am decis sa aprofundez acest subiect si am absolvit un Masterclass în chirurgie parodontologică având ca mentori nume importante din stomatologia mondială.

Pentru că educația medicala poate fi doar continuă, astfel încât tratamentele oferite să fie eficiente și de ultima oră,  anual sunt prezentă la cursuri pe teme actuale, conexe cu implantologia și utilizarea laserului în cadrul acesteia și în stomatologia de zi cu zi: Sky fast&fixed.

Speaker la Conferința anuală Lite Touch(expert laser); Lite Touch Er. Yag Laser-Application in Daily dentistry; Clinica Course for Lite Touch-Er. Yag Dental Laser; Principles and practical applications of the Er Yag Laser in Destistry; Touch the Future;

Aplicațiile laserului în stomatologia de zi cu zi, o abordare modernă în Chirurgie, Implantologie și Parodontologie si lista continua.

Pentru mine jurământul lui Hipocrate este ca o religie și sunt convinsă că menirea mea pe această lume este de a face oamenii sănătoși și fericiți iar fiecare zâmbet în plus al pacienților mei, mă face să mă simt împlinită, așa cum exprimă și sloganul nostru: zâmbește, iubește, trăiește Deos!

OPERELE NOASTRE DE ARTĂ

Cazuri clinice rezolvate de noi

Prețuri pentru Implanturi Dentare cu Laser

Pentru cel mai frumos zâmbet, ți-am pregătit mai multe variante de prețuri pentru implanturi dentare cu laser, fără durere.

INNO

DENTIUM

BREDENT

STRAUMANN BLX SL ACTIVE

STRAUMANN PURE

Consultație la clinica premium laser Deos Dental

197

lei

(consultație cu camera intraorală)

Consultația, în valoare de 197 lei, presupune realizarea unui plan de tratament de doctorii nostri stomatologi. Intervenția presupune utilizarea laserului dentar pentru confort, predictibilitate si o vindecare optimizata, astfel încât pacientul să fie relaxat pe durata intervenției și să nu simtă pic de durere.

Ce presupune un tratament endodontic profesionist și complet la Deos Dental?

Tratamentul endodontic laser complet include: anestezia, după aceasta urmează curățarea canalului radicular de pulpă sau a tratamentului endodontic efectuat anterior incorect, sterilizarea canalului radicular, care poate fi pe: 1, 2, 3 sau 4 canale.

Urmează obturarea canalului radicular cu un cauciuc natural și cu o pastă sigilantă, fiind cele mai biocompatibile materiale.

Ulterior se procedează la refacerea pereților dinților(care au fost distruși de carii) și ranfonsarea dintelui cu ajutorul uni pivot de fibră de sticlă.

Pacienții noștri - Prietenii noștri

Pentru noi cei de la Deos Dental jurământul lui Hipocrate este esența actului medical în sine.

Ce poate fi mai DEOSebit de atât, să faci un om sănătos și el să-ți întoarcă un zâmbet și o îmbrățișare.

Da, pacienții noștri devin prietenii și o parte din familia noastră iar sănătatea și fericirea lor este menirea noastră.

Da, zâmbetul lor fericit reprezintă cu adevărat cartea noastră de vizită și pentru acest fapt ne simțim împliniți.

De ce clinica stomatologică premium laser Deos Dental?

Deos Dental oferă toate serviciile stomatologice, are una din cele mai dedicate și profesioniste echipe de doctori stomatologi și lucrează cu cele mai moderne aparaturi din domeniul stomatologic, folosind tehnologia laserului medical, microscopul medical, schannerul intraoral, aparatul de ozonoterapie, camera intraorală, radiologie dentară performantă, pentru a avea cele mai performante și durabile rezultate, toate fără durere, puse în slujba binelui și sănătății pacienților noștri.

Protocoalele noastre medicale sunt unice și nu le veți mai întălni în nicio altă clinică stomatologică din țară. Aceste protocoale medicale fără durere, sunt personalizate de medicii de la Deos Dental în funcție de specificul afecțiunii fiecărui pacient, pentru un tratament medical eficient și DEOSebit.

Rubrica medic stomatolog de top - Aparitii TV

Este dureroasă procedura de implant dentar?

Trebuie să știți că această procedură nu este dureroasă, deoarece se derulează sub efectul anesteziei locale iar post intervenție veți primi medicația necesară astfel încât disconfortul să fie ținut sub control de către analgezice.

Un implant dentar cu laser realizat la Deos Dental reduce astfel disconfortul și durerea iar inflamația post operatorie este diminuată la minim, deoarece medicii noștri folosesc această tehnică revoluționară și beneficiile de necontestat ale laserului medical.

Pentru pacient este un mare avantaj să beneficieze de realizarea implanturilor dentare asistate laser, pentru că la finalul tratamentului, medicii noștri stomatologi aplică terapia de biostimulare cu laserul ceea ce determină ca predictibilitatea unui rezultat pozitiv să fie deplină iar procesul de vindecare să fie mai rapid.

Cine este compatibil pentru un implant dentar?

Din experiența specialiștilor stomatologi din rețeaua de clinici premium  Deos Dental vă putem spune că 99% dintre pacienți care au decis să-și facă implant dentar, sunt compatibili pentru această procedură inovatoare de refacere a danturii.

Sunt compatibili implantului dentar, inclusiv pacienții cu diabet, cu afecțiunea ținută sub control prin tratamentul cu insulină  sau pacienți cu afecțiuni oncologice, aflați în stadiu de remisie. Aceste categorii de pacienți necesită în plus doar o recomandare de la doctorul lor curant și analizele aferente prin care să ateste stadiul afecțiunii lor iar specialiștii noștri vor analiza fiecare caz în parte pentru a efectua cele mai potrivite proceduri de implant.

De la ce vârstă și până la ce vârstă se poate face un implant dentar?

Practic de la vârsta de 18 ani când maxilarul atinge punctul final de creștere se poate efectua această procedură iar vârsta maximă nu există, putem să vă confirmăm că la clinicile stomatologice Deos Dental am avut pacienți pentru efectuarea unui implant și de 90 de ani.

Cât timp durează recuperarea organismului după implantul dentar?

După inserarea unui implant cu laser, organismul se vindecă rapid datorită procedurii moderne și a materialelor stomatologice de ultimă generație.

Se face o mică incizie în gingie și un orificiu în os, iar osul neavând nervi, nu are de ce să doară. Organismul uman acceptă cu ușurință implantul dentar și începe procesul de osteointegrare, adică începe să crească os pe suprafața implantului dentar.

La clinicile stomatologice premium laser Deos Dental se folosesc cele mai bune categorii de implanturi dentare, cum ar fi:

 • Titan (Inno, Dentium, Bredent)
 • Titan cu Zirconiu (Straumann BLX SL Active)
 • Nonmetalice, integral-Zirconiu (Straumann Pure)

Ce simte un pacient după efectuarea implantului dentar?

În cazul în care pacientul se prezintă la stomatolog după mulți ani de la pierderea dintelui, se va realiza o investigație radiologică tip computer tomograf, existând zeci de variante de a face o adiție de os. Pentru a mai bună asimilare a osului, acesta se amestecă cu plasmă obținută prin centrifugare din sângele prelevat chiar de la pacient.

Există dezavantaje după efectuarea unui implant dentar?

Nu există absolut nici un dezavantaj. Practic o să zâmbiți și o să râdeți mai des și o să vă recâștigați stima de sine. În același timp, masticația va fi realizată corespunzător, protejând articulația temporo-mandibulară(ATM).

Ce se poate face în cazul unui pacient cu proteză dentară?

În cazul unui pacient care a pierdut toți dinții de pe arcadă și poartă proteză dentară, medicii noștri stomatologi, folosind materiale și tehnologie de top, reușesc să refacă total dantura pacientului, prin cele două metode numite all on 4 și all on 6, (cunoscute și ca dinți ficși în 24 de ore) prin care pe 4 sau 6 implanturi se pot reface toți dinții unei arcade.

Cât durează să se refacă gingiile?

Primul pas este stabilitatea primară(cum stă implantul în inserare). Un implant care este stabil poate fi încărcat imediat, deci pacientul poate pleca din ședință cu dintele pus. Este vorba de un dinte provizoriu și este recomandat să nu fie forțat cu alimente de consistență dură.

Pe suprafața implantului va crește în câteva luni osul, la fel ca în cazul unei fracturi în trei sau patru luni, rapiditatea procesului de osteointegrare este determinată de alimentație, de vârstă, de procentul de vitamina D din corpul pacientului dar și tipul de implant ales.

Implanturile Sraumann BLX SL ACTIVE, se osteointegrează în două luni, versus patru luni cât este termenul standard.

Doctorii stomatologi de la clinicile premium Deos Dental aplică în peste 90% din cazuri coroane imediate, din motive estetice ca pacientul să se simtă confortabil până la atingerea nivelului optim de acoperire a implantului de os. Pacienții noștri pleacă în aceeași ședință cu dinți provizorii, pentru că știm cât de important este pentru o persoană stima de sine și buna dispoziție.

Așa că pacientul de la Deos Dental nu trebuie să-și facă griji că va rămâne după un implant luni de zile fără dinți și sunt tratați cu o protezare imediată de unii dintre cei mai buni specialiști stomatologi din domeniul medical.

Implantul dentar poate aduce în timp probleme pentru pacient?

Este dovedit științific că implantul se va comporta la fel ca rădăcina unui dinte natural.

Din acest motiv vă recomandăm, la fel ca în cazul dinților naturali, să aveți grijă de igiena orală, de un periaj corect și să vă programați periodic la șase luni, pentru un control profesionist cu camera intra orală și o igienizare, mai ales că ați investit în a avea o dantură perfectă și o sănătate deplină.

Sunt implanturile dentare garantate pe viață?

Putem să vă spunem că se folosesc multe strategii de marketing, dar ține strict de pacient dacă are grijă de sănătatea lui dentară și corporală, prin igienizări, duș bucal, periaj corect, sport, alimentație sănătoasă, dar și prin vizite periodice la stomatolog.

Menirea echipei de doctori stomatologi de la Deos Dental este de a salva fiecare dinte iar soluția implantului dentar se aplică doar în ultimă instanță.

Putem să vă asigurăm că avem printre cei mai buni doctori stomatologi din domeniu, folosim implanturi și materiale de cea mai bună calitate iar cartea noastră de vizită sunt pacienții fericiți, cărora le redăm încrederea de sine și buna dispoziție.

Vă invităm în clinicile stomatologice premium laser Deos Dental, să vă oferim cel mai frumos cadou și anume: un zâmbet pe viață…

DOAR LA DEOS DENTAL

Aici poți să știi de ce buget ai nevoie pentru un zâmbet perfect

Trimite-ne radiografia dentară și vei afla ce plan de tratament ți se potrivește

Te așteptăm cu drag

Cum ne găsești

Telefon

0784.011.430

Email

programari@deosdental.ro

Adresă

Str. Sperantei 20 - zona Universitate, București

  Completează formularul și primești un voucher de 200 de ron cadou!

   Pentru cine vrei voucherul?

   * Acest voucher poate fi utilizat o singură dată și nu se aplică la manoperele care au beneficiat deja de o reducere.