Dinți Ficși În 24 Ore, Pe Implanturi Dentare Laser!

Iti dorești dinți ficși în 24 ore? Vei avea un zâmbet perfect într-o zi, fără durere, cu ajutorul implanturilor dentare laser.

Îți redăm încrederea, stima de sine, viața socială, masticația și buna dispoziție.

Această procedură se realizează în clinica noastră asistată laser, astfel disconfortul și durerea sunt estompate iar inflamația post operatorie este diminuată la minim.

Pacienții noștri au un mare avantaj prin alegerea acestei tehnici inovatoare de implant, deoarece la finalul tratamentului, medicii noștri aplică terapia de biostimulare cu laserul, ceea ce determină ca predictibilitatea unui rezultat excelent să fie sporită.

Rulează videoul

Programează o Consultație

Zâmbești, deci strălucești!

Vezi zâmbetele prietenilor noștri înainte și după procedura de implant dentar într-o zi (24 ore)

Părerea pacienților noștri despre dinți ficși într-o zi

Florentina PopescuFlorentina Popescu
20:10 23 Aug 23
Marius AsanMarius Asan
15:00 21 Aug 23
Am început să vin în această clinică cu dorința de a avea o experiență mai bună și asta s-a dovedit din prima zi. Alături de dr. Anca Marica am avut parte de servicii de calitate pe lângă căldura și bucuria pe care o oferă de fiecare dată. Recomand Deos Dental!
diana mirondiana miron
13:40 21 Aug 23
L-am vizitat pe dl doctor Ilinca Daniel. Nu stiam ca e posibil sa razi cu lacrimi in timpul unui detartraj, dar am aflat ca se poate. Se lauda ca dumnealui curata dintii extrem de bine si fara durere, nu l-am crezut, dar a avut dreptate. Nu am avut parte de nicio durere dentara🤌 felicitari si va multumesc!
Cosmin VasileCosmin Vasile
13:36 09 Aug 23
Conditii si servicii extraordinare. O clinica unde esti tratat cu drag si profesionalism. Recomand cu incredere clinica Deos Dental.
Tyler TheOneTyler TheOne
12:07 02 Aug 23
Punctualitate in ceea ce tine de programari si profesionalism maxim . Recomand cu incredere .
Irina TudoseIrina Tudose
11:51 02 Aug 23
A fost prima interacțiune cu Deos Dental, și am rămas foarte plăcut impresionata încă de la intrare, staff-ul de la recepție fiind foarte primitor și atent. Dl. Dr. Ilinca Daniel a fost cât se poate de răbdător, prietenos și profesionist, alungând frica cu care mergem mare parte dintre noi la stomatolog. Am primit tot suportul și informațiile referitoare la ce am de făcut după procedura, si astfel am plecat de acolo liniștită, și cu zâmbetul pe buze. Îi recomand cu încredere, și voi reveni cu siguranță.
Olguta SavOlguta Sav
09:59 22 Jul 23
D-na dr. Madalina Radu este un profesionist desavarsit, perfectionist, o persoana calda, care comunica excelent cu pacientii. Mi-a oferit toate explicatiile legate de interventiile efectuate. Lucrarile au fost impecabil realizate. Voi reveni si o recomand!
Vlad RaduVlad Radu
16:16 21 Jul 23
O clinica noua, cu medici buni si aparatura moderna, iar interactiune cu dr. Madalina Radu a fost excelenta, desi eu am fobie de dentist. Dupa cateva experiente neplacute la stomatolog, acum am inceput sa vin mai cu drag. Recomand!
Marisescu DanMarisescu Dan
10:39 22 Jun 23
După programare , m-am prezentat (a doua oară , că de prima am uitat) la o consultație cu doamna doctor Păduraru Felicia , care mi-a dat cele mai bune sfaturi legate de problemele mele foarte grave cu dantura. In cabinet , m-am simțit în largul meu, iar modul de comunicare și explicatiile au fost pe înțelesul meu. Mai consult piata , deoarece e vorba de buget . In cazul in care iau o hotărâre , mă voi orienta către Deos , fiindcă durata intervenție este de aproximativ 1 an , și cumva sunt convins că totul va decurge bine aici.Recomand clinica măcar pentru o simpla vizită a stomatologie , sigur vă veți simți alfel înăuntru.
Agent TAgent T
18:29 06 Jun 23
O echipa de doctori care lucreaza uimitor impreuna! Andreea Fieraru, un doctor care m-a facut sa iubesc sa vin la dentist frecvent. Are o mana atat de usoara aratand cat ii pasa de pacient. Am avut lucrari grele si totul a iesit foarte bine. Dr Paduraru Felicia mi-a plantat niste dinti pe un os si o gingie la fel de subtiri. Ma duc la aceasta clinica fara stres!
js_loader
Rulează videoul
Rulează videoul
Rulează videoul
Rulează videoul
Rulează videoul

Ce situație medicală impune această procedură?

Dacă ți-ai pierdut dinții
Dacă suferi de o boală parodontală (în stadiu agresiv)
Dacă dantura ta este compromisă de carii severe (dinții nu mai pot fi salvați)
Dacă folosești proteză dentară mobilă
O ECHIPĂ PROFESIONISTĂ, ARE UN LEADER PE MĂSURĂ

Îți facem cunoștință cu Dna Dr. Felicia Păduraru

Mă numesc Felicia Paduraru sunt medic dentist implantolog, expert și trainer laser.

Iubesc viața, oamenii, natura și îmi ador profesia prin care pot să dau măsura talentului meu. În cei peste 11 ani de experiență acumulată ca medic stomatolog si implantolog am realizat peste 1750 de arcade, reconstruite perfect pe implanturi dentare asistate laser.

Am absolvit cursurile Universității de Medicină și Farmacie, Facultatea de Medicină Dentară, Carol Davila, București, obținând la scurt timp după absolvire și diploma pentru Competență în Implantologie. Ulterior am urmat cursurile unui Master în implantologie orală în Italia, în cadrul Universității Guillermo Marconi, Roma, și pentru că țintesc mereu profesionalismul,  am decis să urmez cursurile unui al doilea Master având că și primul tema implantologiei, acreditat prin programul certificat al Institutului gIDe din cadrul Universității Loma Linda, Los Angeles, în Statele Unite ale Americii.

Pentru a putea împărtăși informațiile acumulate într-un mod organizat si eficient către alți colegi medici stomatologi, am devenit formator acreditat de Ministerul Muncii și Solidariții Sociale.

Deoarece 8 din 10 români suferă de o forma a bolii parodontale am decis sa aprofundez acest subiect si am absolvit un Masterclass în chirurgie parodontologică având ca mentori nume importante din stomatologia mondială.

Pentru că educația medicala poate fi doar continuă, astfel încât tratamentele oferite să fie eficiente și de ultima oră, anual sunt prezentă la cursuri pe teme actuale, conexe cu implantologia și utilizarea laserului în cadrul acesteia și în stomatologia de zi cu zi: Sky fast&fixed; Speaker la Conferința anuală Lite Touch(expert laser); Lite Touch Er. Yag Laser-Application in Daily dentistry; Clinica Course for Lite Touch-Er. Yag Dental Laser; Principles and practical applications of the Er Yag Laser in Destistry; Touch the Future; Aplicațiile laserului în stomatologia de zi cu zi, o abordare modernă în Chirurgie, Implantologie și Parodontologie si lista continua.

Pentru mine jurământul lui Hipocrate este ca o religie și sunt convinsă că menirea mea pe această lume este de a face oamenii sănătoși și fericiți iar fiecare zâmbet în plus al pacienților mei, mă face să mă simt împlinită, așa cum exprimă și sloganul nostru: zâmbește, iubește, trăiește Deos!

Cazuri clinice rezolvate de noi

Prețuri dinți ficși pe implanturi dentare

Pentru cel mai frumos zâmbet, ti-am pregătit mai multe pachete de preț pentru dinți ficși în 24 de ore pe implanturi dentare asistate laser

PACHETUL STANDARD - INNO

Variante de lucrări definitive pentru dinti ficși in 24h:

Totalul se calculează în funcție de ce tip de lucrare definitivă alegeți.

PACHETUL PREMIUM - DENTIUM

Variante de lucrări definitive pentru dinti ficși in 24h:

Totalul se calculează în funcție de ce tip de lucrare definitivă alegeți.

PACHETUL VIP - BREDENT

Variante de lucrări definitive pentru dinti ficși in 24h:

Totalul se calculează în funcție de ce tip de lucrare definitivă alegeți.

PACHETUL PLATINUM - STRAUMANN

Variante de lucrări definitive pentru dinti ficși in 24h:

Totalul se calculează în funcție de ce tip de lucrare definitivă alegeți.

Consultație la Dr. Felicia Păduraru

197

lei

(consultație cu camera intraorală)

Consultația, în valoare de 197 lei, presupune realizarea unui plan de tratament de către Dr. Felicia Păduraru și echipa sa, și o radiografie panoramică realizată în clinică. Intervenția presupune utilizarea laserului dentar pentru confort, predictibilitate si o vindecare optimizata, astfel încât pacientul să fie relaxat pe durata intervenției și să nu simtă pic de durere.

Dantura Fixă Perfectă (Finală)

Etapa finală a procedurii de implant dentar se efectuează după 4-6 luni, după ce pe suprafața implantului va crește osul. Rapiditatea procesului de osteointegrare este determinată de alimentație, de vârstă și de procentul de vitamina D din corpul pacientului.

Doctorii stomatologi de la clinicile premium Deos Dental în peste 90% din cazuri aplică coroane imediate, asta și din motive estetice, ca pacientul să se simtă confortabil până la atingerea nivelului optim de acoperire a implantului de os. Pacienții noștri pleacă în aceeași ședință cu dinți provizorii, pentru că știm cât de important este pentru o persoană stima de sine și buna dispoziție.

Așa că pacientul de la Deos Dental nu trebuie să-și facă griji, că va rămâne după un implant luni de zile fără dinți, pentru că sunt tratați cu o protezare imediată de unii dintre cei mai buni specialiști stomatologi din domeniul medical.

La Deos Dental avem 4 variante de lucrari definitive pe implanturi, insa de departe cea mai estetica si de durata lucrare este cea pe structura ultra usoara din Titan si coroane din Zirconiu stratificat.

Pacienții noștri - Prietenii noștri

Pentru noi cei de la Deos Dental jurământul lui Hipocrate este esența actului medical în sine.

Ce poate fi mai frumos de atât, să faci un om sănătos și el să-ți întoarcă un zâmbet și o îmbrățișare.

Da, pacienții noștri devin prietenii și o parte din familia noastră iar sănătatea și fericirea lor este menirea noastră.

De ce Deos Dental?

Deos dental oferă toate serviciile stomatologice, are una din cele mai dedicate și profesioniste echipe de doctori stomatologi și lucrează cu cele mai moderne aparaturi din domeniul stomatologic, folosind tehnologia laserului medical pentru a avea cele mai performante și durabile rezultate.

Rubrica medic stomatolog de top - Aparitii TV

Procedura de Dinți Ficși în 24 ore

Practic în 3 ședințe la stomatolog vei avea o dantură perfectă.

Procedura de dinți ficși în 24 ore pe implanturi dentare asistate laser presupune ca imediat după inserarea implanturilor să fie aplicată o lucrare provizorie cu coroane, pentru ca pacientul să nu fie deranjat estetic. Această lucrare rămâne fixată 3-6 luni, atât timp cât este nevoie pentru a avea loc procesul de osteointegrare.

Deci o să primiți:

 • implanturi fără durere
 • coroane provizorii
 • un zâmbet de star de cinema într-o singură zi

Cum se desfășoară etapele?

 1. Prima etapă

Aceasta presupune realizarea unui radiografii sau a unui CT. De asemenea doctorii noștri vor cere pacientului detalii despre starea acestuia de sănătate și acolo unde este cazul, vor solicita analize medicale suplimentare. Apoi se va efectua examenul clinic al danturii și cavității bucale pentru a se putea observa starea gingiei și sănătatea dinților.

În funcție de rezultatele obținute după consult, pacientul va primi un plan de tratament, variante de implant și coroane și un buget în așa fel încât pacientul să fie precis informat de toate aspectele procedurii.

 1. A doua etapă

Procedura începe cu anestezia, apoi se vor efectua extracțiile dentare (unde este cazul), adiția de os (dacă este cazul) și inserarea implanturilor dentare asistate laser.

Această procedură poate dura undeva între una sau 4 ore, în functie de numărul de extracții dentare și de implanturi, fără ca pacientul să simtă durere.

După finalizarea actului chirurgical, urmează etapa protetică prin care pacientului i se fixează o dantură provizorie, pentru un aspect estetic și o masticație normală.

Cu acești dinți provizorii, pacientul va sta 4-6 luni, până la închiderea procesului de osteointegrare.

 1. Etapa finală

După ce au trecut cele 4-6 luni de la inserarea implanturilor cu laser, dantura provizorie va fi înlocuită de cea definitivă pe care pacientul o alege la recomandarea doctorului in functie de fiecare caz in parte.

Acum pacientul va avea o dantură de vis și un zâmbet de Hollywood, totul fără durere.

DOAR LA DEOS DENTAL

Aici poți să știi de ce buget ai nevoie pentru un zâmbet perfect

Trimite-ne radiografia dentară și vei afla ce plan de tratament ți se potrivește

Te așteptăm cu drag

Cum ne găsești

Telefon

0784.011.430

Email

programari@deosdental.ro

Adresă

Str. Sperantei 20 - zona Universitate, București

  Completează formularul și primești un voucher de 200 de ron cadou!

   Pentru cine vrei voucherul?

   * Acest voucher poate fi utilizat o singură dată și nu se aplică la manoperele care au beneficiat deja de o reducere.