ADIȚIA DE OS SAU AUGMENTAREA OSOASĂ
Adiția de os (adiția osoasă) reprezintă o procedură medicală extrem de importantă și care necesită multă experiență și profesionalism din partea medicului stomatolog.
La clinica stomatologică premium laser Deos Dental, doctorii stomatologi se concentrează nu numai pe investigații și explicații pur medicale, ci și pe o evaluare și analiză exhaustivă a stilului de viață, a nevoilor și a dorințelor pacientului vis a vis de standardul estetic pe care vrea să-l atingă.
În cazul manoperei medicale de adiție de os, medicii noștri stomatologi integrează tehnici de diagnosticare sofisticate, de ultimă generație, pentru o privire mai în profunzime asupra tuturor aspectelor ce ar fi putut declanșa anumite afecțiuni, tocmai pentru a dezvolta cele mai eficiente și profilactice planuri de tratament, totul în beneficiul pacientului.
Adiția osoasă este o procedură stomatologică de mare complexitate iar spre deosebire de stomatologia clasică, cea modernă integrează armonios tehnologia ultra modernă, aparatura high tech, puterea laserului, cu particularitățile specifice ale fiecărui pacient, cu dorințele lui dar și cu cele mai eficiente metode de tratament, susținute de protocoale medicale care să se plieze perfect pe fiecare pacient în parte. Toate aceste aspecte trebuie corelate atent, pentru a-i depăși pacientului așteptările estetice și mai ales să- i redea cei mai importanți factori pentru organism și anume: sănătatea și încrederea de sine.
Dacă doriți o abordare sinergică a problemelor dumneavoastră dentare, trebuie să știți că medicii stomatologi de la clinica premium laser Deos Dental, nu se adresează numai unui anumit simptom, ci au în vedere o viziune de ansamblu asupra esteticii, aspectului fizionomic și asupra sănătății orale a pacientului, care este de fapt punctul de pornire al echilibrului unui organism armonios și sănătos.
Așa că nu este suficient doar să arăți estetic bine, ci este primordial ca tratamentul stomatologic sa fie adecvat și particularizat fiecărui caz medical în parte și mai ales să nu dăuneze sănătății organismului tău, doctorii noștri stomatologi apelează la o imagine holistică, de ansamblu, înainte de a lua decizia ce tip de tratament vi se potrivește.
Și datorită acestui motiv la clinica premium laser Deos Dental am investit nu numai în cea mai modernă aparatură la nivel mondial, fiecare cabinet stomatologic fiind utilat cu tehnologie medicală de top, ci și în una din cele mai profesioniste echipe de medici stomatologi, specializați permanent la cursuri internaționale inovatoare, cu cele mai noi și avangardiste descoperiri din mediul stomatologic, care pot să vă ofere cele mai eficiente și responsabile protocoale de tratament în funcție de particularitățile organismului dumneavoastră, adică veți beneficia de tratamente stomatologice de eficiență maximă, minim invazive, totul fără disconfort și durere.
Cu toții ne dorim un corp perfect, o dantură de Hollywood, un zâmbet DEOSebit.
Tocmai din acest motiv la noi în clinică am dezvoltat unul din cele mai avangardiste departamente specializat în chirurgie și adiție de os, dotat la cele mai înalte standarde internaționale, cu cea mai modernă tehnologie high-tech, utilizând puterea și beneficiile laserului, cu una din cele mai dedicate și profesioniste echipe de doctori stomatologi din domeniu, totul pentru ca tu să ai o dantură sănătoasă și mult doritul zâmbet de Hollywood.
Programează o Consultație
Cu ce ne ajută laserul în tratamentul adiției de os?
- crește vascularizația zonei pe care adiționăm osul, astfel încât noul os să se integreze perfect.
- înlocuiește cu succes clasicul bisturiu
- datorită efectului bactericid curăță eficient infecțiile existe în zona pe care vrem să adiționăm osul
Un zâmbet perfect îți dă încredere, te face să te simți mai tânăr, mai atractiv, are un efect DEOSebit asupra stimei de sine iar cei din jurul tău te vor remarca și aprecia mai mult.
Noi oamenii suntem atât de diferiți, avem puncte forte și slabe și nu toți am avut norocul să avem un corp sau o dantură perfectă. Frumusețea are în compoziția ei și un zâmbet perfect, așa că dacă ai pierdut unul sau mai mulți dinți, dacă dorești să-ți pui implanturi dar ai o retenție de os, medicii stomatologi de la clinica premium laser Deos Dental îți pun la dispoziție o soluție modernă, rapidă, minim invazivă, cu un efect practic uluitor și anume: adiția de os.
În primul rând trebuie să știți că implantul dentar se ancorează în os.
Adiția de os reprezintă o procedură prin care medicul stomatolog mărește volumul, cantitatea de os acolo unde el este insuficient. Practic se reface în totalitate cantitatea de os, de maxilar topit sau distrus al pacientului.
În cazul în care vă doriți să vă inserați un implant dentar, dar radiografiile sau tomografia dentară arată că aveți un maxilar subțiat, sau fragil din cauza pierderii osoase, atunci va fi necesară o intervenție chirurgicală prin care se va efectua procedura de adiție osoasă.
Ce cauzează pierderile osoase?
Pierderea de os poate fi cauzată de procesul fiziologic de îmbătrânire, purtarea unor proteze mobile pe termen lung, boala parodontală(parodontoză sau paradontoză-cum o mai numesc unii pacienți) sau ca rezultat al unui accident prin care a rezultat pierderea unor dinți.
Atunci când pierdeți un dinte într-un accident, zona din jurul dintelui lipsă se estompează iar osul maxilar se micșorează. Este bine de știut că dinții, prin rădăcina lor, ajută la menținerea volumului și a densității osoase adecvate printr-un proces natural de stimulare, proces valabil și în cazul implanturilor dentare.
Un alt factor foarte important este cel estetic: atunci când un pacient a pierdut unul sau mai mulți dinți și nu îi înlocuiește imediat, atunci maxilarul lui va arăta ca fiind micșorat și retras spre interior iar șanțurile din jurul nasului și al buzelor se văd adâncite. Această fizionomie cu aspect ridat îmbătrânește prematur persoana respectivă, ceea ce poate genera complexe de inferioritate, izolare socială și chiar depresie.
Această situație neplăcută poate fi prevenită dacă imediat după pierderea dinților, apelăm la inserarea lor prin implanturi dentare, dar dacă resorbția este deja instalată, este obligatorie adiția osoasă.
Adițiile osoase, nu pot fi realizate decât de doctori stomatologi profesioniști și tocmai datorită acestui fapt, vă recomandăm să le efectuați doar în clinici stomatologice care au departamente specializate pentru acest tip de tratament de mare importanță.
Trebuie să știți că adiția de os implică adăugarea unei cantități de os de diferite origini (uman, animal, artificial), perfect adaptate deficienței danturii, pentru a putea obține grosimea și lățimea necesare implantului dentar ce urmează a fi efectuat.
Zambesti, deci Stralucesti, fii Star de Hollywood!
VEZI ZÂMBETELE PRIETENILOR NOȘTRI ÎNAINTE ȘI DUPĂ APLICAREA ADIȚIEI DE OS
Părerea pacienților noștri despre adiția de os
Îți facem cunoștință cu Dna Dr. Felicia Păduraru
Mă numesc Felicia Paduraru sunt medic dentist implantolog, expert și trainer laser.
Iubesc viața, oamenii, natura și îmi ador profesia prin care pot să dau măsura talentului meu. În cei peste 11 ani de experiență acumulată ca medic stomatolog si implantolog am realizat peste 1750 de arcade, reconstruite perfect pe implanturi dentare asistate laser.
Am absolvit cursurile Universității de Medicină și Farmacie, Facultatea de Medicină Dentară, Carol Davila, București, obținând la scurt timp după absolvire și diploma pentru Competență în Implantologie. Ulterior am urmat cursurile unui Master în implantologie orală în Italia, în cadrul Universității Guillermo Marconi, Roma, și pentru că țintesc mereu profesionalismul, am decis să urmez cursurile unui al doilea Master având că și primul tema implantologiei, acreditat prin programul certificat al Institutului gIDe din cadrul Universității Loma Linda, Los Angeles, în Statele Unite ale Americii.
Pentru a putea împărtăși informațiile acumulate într-un mod organizat si eficient către alți colegi medici stomatologi, am devenit formator acreditat de Ministerul Muncii și Solidariții Sociale.
Deoarece 8 din 10 români suferă de o forma a bolii parodontale am decis sa aprofundez acest subiect si am absolvit un Masterclass în chirurgie parodontologică având ca mentori nume importante din stomatologia mondială.
Pentru că educația medicala poate fi doar continuă, astfel încât tratamentele oferite să fie eficiente și de ultima oră, anual sunt prezentă la cursuri pe teme actuale, conexe cu implantologia și utilizarea laserului în cadrul acesteia și în stomatologia de zi cu zi: Sky fast&fixed; Speaker la Conferința anuală Lite Touch(expert laser); Lite Touch Er. Yag Laser-Application in Daily dentistry; Clinica Course for Lite Touch-Er. Yag Dental Laser; Principles and practical applications of the Er Yag Laser in Destistry; Touch the Future; Aplicațiile laserului în stomatologia de zi cu zi, o abordare modernă în Chirurgie, Implantologie și Parodontologie si lista continua.
Pentru mine jurământul lui Hipocrate este ca o religie și sunt convinsă că menirea mea pe această lume este de a face oamenii sănătoși și fericiți iar fiecare zâmbet în plus al pacienților mei, mă face să mă simt împlinită, așa cum exprimă și sloganul nostru: zâmbește, iubește, trăiește Deos!
Câte tipuri de grefe osoase sunt posibile:
- Autogrefa -os uman din propriul organism
- Alogrefa -os uman de la alt organism, in general cadavru
- Xenogrefa-os de origine animala – porcin, bovin, cabalin
- Aloplastica -os sintetic
Autogrefa
Această metodă este indicată pentru obținerea unor rezultate DEOSebite. Procedura constă în adăugarea de parte osoasă de pe alte zone donatoare cum ar fi ramul mandibulei, menton(bărbie) sau în aproprierea locului unde se acționează.
Alogrefa
Această procedură chirurgicală este identică cu cea autogenă deoarece utilizează osul natural, doar că este luat de la un alt individ numit donator. Este prelucrat cu ajutorul unei tehnologii de ultimă oră, sterilizat si depozitat în bănci de țesuturi, unde acești donatori umani donează propriul os, exact ca în cazul băncilor de sânge(sau spermă).
Xenogrefa
Diferența între aceasta si celelalte două variante anterioare este reprezentată de natura donatorului și anume de cea animală. Bovinele și porcinele sunt animalele compatibile de la care se pot preleva mostre de os. Nu este cazul să fiți îngrijorați de acest factor deoarece prelevarea se efectuează cu o tehnică riguroasă de testare, pentru a fi asigurată sterilizarea, compatibilitatea cu organismul uman si compoziția osului de care maxilarul are nevoie. În acest caz grefa osoasă se prezintă sub formă de granule si acționează temporar, umplând spațiul lipsă, până în momentul când va fi înlocuit de osul natural, o dată cu trecerea timpului.
Aloplastica
Ultima metodă de adiție de os este diferită de celelalte trei metode evidențiate mai sus prin tipul osului folosit, care este realizat de medici stomatologi profesioniști, fiind de natura artificială. Această grefă este una sintetică și se realizează din fosfat de calciu si arată identic cu compoziția unui os uman. Este bine să știți că sunt două tipuri de grefe aloplastice :
- Resorbabile
- Non-resorbabile
Ce este o grefă resorbabilă?
- Grefa resorbabilă este cea care înlocuiește cu un os natural sintetizat de propriul organism al pacientului. Acest lucru nu se întâmplă cu tipul resorbabil de grefă, dar poate fi utilizat pentru a forma o structura care sa sprijine implanturile ulterioare. Această formare a unei structuri sau a unui tipar, se aplică în ambele cazuri.
- În cazul în care aveți nevoie de mai multe implanturi și osul este resorbit pe suprafețe mari, atunci cantitatea de os necesară va crește direct proporțional cu numărul de implanturi.
- Ce influențează negativ succesul unei grefei osoase: igiena orală, fumatul sau anumite particularități ale organismului fiecărui om.
- Dacă adiția osoasă nu are succes, atunci trebuie știți că o adiție de os ulterioară este posibilă. Uneori, când defectele sunt mari, poate fi indicat să se realizeze adiția os in 2-3 etape, astfel încât finalul sa fie unul fericit atât pentru medicul stomatolog cât și pentru pacient.
- Mai sunt posibile și alte tehnici ajutătoare pentru adiția de os , cum ar fi sinus lifting-ul, expansiunea crestei sau osteodistracția, care pot veni în ajutorul doctorului stomatolog și al pacientului cu rezultate bune.
Procedura de grefare a osului
Aceasta procedură depinde de tehnica folosită pentru grefare.
Dacă este folosită tehnica autogenă , medicii stomatologi de la clinica premium laser Deos Dental, vor face o mică incizie cu ajutorul laserului dentar în zona donatoare pentru a colecta o parte de os, atât cât este necesar pacientului. Totul se petrece sub anestezie și pacientul nu va simți absolut nimic. Gratie utilizării laserului și/sau tehnologiei piezo, traumatismul va fi minim invaziv.
A doua parte implica realizarea unei incizii in gingia pacientului, în dreptul spațiului lipsit de os, pentru a expune zona de interes. Chirurgul fixează grefa osoasă prin mijloacele potrivite fiecărui caz în parte, o acoperă sau nu cu membrană de colagen și/sau plasmă și suturează gingia.
Postoperator, puteți simți un discomfort temporar în zonele vizate, dar cu ajutorul tratamentului prescris de medicii stomatologi de la clinica Deos Dental, veți trece ușor această situație. Vindecarea este rapidă si depinde foarte mult de respectarea indicațiilor postoperatorii și de prezentarea periodică la clinica dentară, pentru controale medicale, de câte ori doctorul stomatolog v-o cere. Timp de o săptămână este contraindicat fumatul și consumul de alcool.
Fibrina bogată in trombocite-plasma
Fibrina bogată in trombocite sau PRF este un produs natural obținut prin centrifugare din sângele pacientului, folosit in chirurgia dentară, care ajută la accentuarea procesului de vindecare. Este un element vital în acest proces, stimulând noul os și dezvoltarea țesutului, pentru o integrare mai rapidă. În același timp, este văzut ca un factor important in procesul de vindecare, făcând parte din planul de tratament de după efectuarea implantului.
Ce reprezintă grefarea sinusală?
Reprezintă o procedura de adiție osoasă în care osul donator este utilizat pentru ridicarea zonei osului maxilar, care este prea subțire sau fragil, pentru a putea susține implantul dentar.
În această situație, maxilarul superior este scopul tratamentului, care de obicei este mai subțire decât cel inferior, făcând dificilă procedura efectuării implantului dentar.
Exact deasupra dinților superiori se află sinusurile maxilare , care de obicei sunt spații de aer in maxilar. De asemenea, există un perete osos foarte subțire și fragil ce separa sinusurile de dinți.
Maxilarul din spatele cavității bucale sau peretele sinusal, este un spațiu mărginit de os prin care aerul circulă când respirăm. În momentul în care pierzi un dinte la arcada superioară pe zonele laterale, dacă acesta nu este înlocuit rapid cu un implant, se produce un fenomen de mărire a sinusului în defavoarea osului existent numit, pneumatizarea sinului. Adică sinusul se mărește în defavoarea osului care se micșorează. Dacă osul este prea subțire pentru a putea insera un implant dentar este nevoie de adiție de os la nivelul sinusului, numită sinus lift(elevarea membranei sinusale)
În stomatologia clasică, singura soluție ar fi reprezentat-o puntea dentară, dar datorită noii tehnologii de adiție osoasă , implanturile sunt acum o opțiune viabilă.
Ce reprezintă grefarea Onlay?
Când defectul osos este atât pe lățime cât și pe înălțime, se poate lua un bloc osos care se fixează cu sisteme speciale, astfel încât să se refacă atât înălțimea cât și lățimea osului.
La clinica dentară premium laser Deos Dental, doctorii noștri stomatologi vă pot recomanda un timp de așteptare din momentul grefei osoase pînă la inserarea implantului.
Expansiunea crestei
În cazul în care osul din maxilar nu are lățimea suficientă pentru a susține implanturile dentare, atunci doctorul stomatolog poate apela la metoda expansiunii crestei(bonesplit). Acest aspect reprezintă secționarea de-a lungul maxilarului de sus, înaintea adiției de os din acea zonă. După ce aceasta s-a vindecat, implanturile pot fi inserate. Implanturile pot fi introduse imediat după această procedură, dar nu este obligatoriu, pentru că în funcție de caz se poate aștepta și câteva luni până când osul maxilar este vindecat complet.
Osteogeneza prin distragere
Această tehnică nouă și avangardistă, a fost dezvoltată inițial de doctori pentru a prelungi oasele de la picioare, în cazul pacienților cu o statură anormal de scurtă. Aceasta tehnică de mare succes este aplicată și în domeniul medicinei stomatologice. Aceasta implică realizarea unei serii de incizii in maxilarul pacientului, cu scopul de a diviza o secțiune de os de restul maxilarului. Un dispozitiv de titan este folosit cu șuruburi pentru a susține această secțiune în afară de restul maxilarului pacientului aflat sub tratament.
Acest spațiu este lărgit în timp prin deschiderea acestui dispozitiv, care provoacă, de asemenea, spațiul dintre piese, pentru a umple cu os nou. Separarea osului este partea ” de distragere” iar formarea de os nou este denumită de medicii stomatologi-osteogeneza. Acesta tinde sa fie utilizat la pacienții care necesită un os maxilar mai înalt, dar poate fi folosit și pentru a crește înălțimea osului și in alte direcții.
Repoziționarea nervului
Acesta este numele dat la procedura prin care medicul nostru stomatolog mută un nerv în maxilarul inferior – numit nervul alveolar inferior, pe o parte. Această procedură îi va permite ulterior să insereze implantul dentar.
De ce ar putea fi necesar acest lucru?
Nervul în cauză trece prin maxilarul inferior si este responsabil de senzație în bărbie și buza inferioară. Dacă cineva a pierdut o cantitate substanțială de os din osul maxilar, atunci acest nerv este probabil sa fie prea aproape de suprafață. Acest lucru înseamnă ca un implant nu poate fi introdus fără a afecta acest nerv. Orice deteriorare a acestuia ar cauza o pierdere de senzație in buza inferioara sau bărbia pacientului.
În acest caz se poate face o incizie mică în osul maxilar, înainte de a da nervul în cauză la o parte iar apoi se poate insera și implantul dentar.
Cu toate acestea, aceasta tehnică nu se realizează de multe ori, deoarece poate exista un risc de deteriorare a nervului prin mutarea acestuia. Doar un doctor stomatolog specialist va putea considera ce este mai indicat de făcut iar dacă el ia decizia de repoziționare nervoasă, atunci cu siguranță că așa trebuie procedat, pentru că la clinica dentară Deos Dental, doctorii stomatologi, datorită tehnologiei și a experienței au o imagine holistică asupra fiecărui caz în parte și puteți fi siguri că vor lua cea mai pertinentă decizie.
Mai este un alt procedeu în familia adiției osoase numit „Membranele – Bariera”. Acestea sunt folosite pentru a ajuta la formarea osului nou.
Membranele-bariera
Atunci când există pierderea de masă osoasa, apare o întrecere între cele trei grupuri de celule – celule ale țesutului conjunctiv, celulele epiteliale și celule existente osoase. Ele luptă între ele pentru a umple zona în care există pierderea de masă osoasă. Celulele osoase sunt de obicei cele care pierd, dar o membrană barieră poate bloca celulele țesuturilor epiteliale și conjunctive care permit celulelor osoase să „câștige”, si așa se regenereze.
Din ce este realizată o membrana barieră?
Exista doua tipuri de membrane barieră: resorbabile si ne-resorbabile. Primele membrane bariera au fost ne-resorbabile si au fost folosite, pentru ceva timp, înainte de dezvoltarea celor de tip resorbabil. Indiferent care este folosita, principala problema aici este cea de stabilitate. Membrana si grefa trebuie sa fie fixate ferm în loc, cu ajutorul unor pini sau al suturii.
Consultație la Dr. Felicia Păduraru
197
lei
(consultație cu camera intraorală)
Consultația, în valoare de 197 lei, presupune realizarea unui plan de tratament de către Dr. Felicia Păduraru și echipa sa, și o radiografie panoramică realizată în clinică. Intervenția presupune utilizarea laserului dentar pentru confort, predictibilitate si o vindecare optimizata, astfel încât pacientul să fie relaxat pe durata intervenției și să nu simtă pic de durere.
Dacă ai teamă de ideea de adiție de os, iată cele mai frecvente întrebări pe care ni le adresează pacienții noștri :
Ce este adiția de os?
Adiția de os este o procedură prin care mărim volumul/cantitatea de os de pe zona unde acesta este insuficient.
Când se recomandă adiția osoasă?
Când vrem sa salvăm un dinte natural al cărui suport osos începe să se piardă din cauza bolii parodontale(paradontoza sau parodontoza in termeni populari).
Când vrem sa creștem suportul osos pentru a putea insera un implant care să aibă viața lungă la noi in cavitatea orala.
Cum știm că avem nevoie de adiție de os?
Pentru a putea vedea exact dacă avem sau nu suficient os se realizează un computer tomograf si după o analiza atenta a acestuia tragem concluziile.
Cum ne ajută laserul dentar în cazul procedurii de adiție de os?
Laserul dentar este minim invaziv si cu proprietăți puternic bactericide -adică te scapă de infecții prezente si scade riscul apariției posibilelor complicații de acest tip.
Laserul dentar mai are 2 avantaje majore care ajuta enorm si anume efectul antiinflamator si cel de biostimulare, adică inflamația care poate apărea după intervenție ori nu apare și este de dimensiuni mai mici față de clasic iar vindecarea este optimizată.
Ce rol joacă plasma în cazul procedurii de augmentare osoasă?
Plasma este un produs natural pe care îl obținem prin centrifugare dintr-o mică fiolă de sânge recoltată de la pacient.
Plasma este bogată in trombocite, citokine, factori de creștere și celule stem iar in momentul în care o amestecăm cu osul pe care vrem sa îl adăugăm creștem predictibilitatea si rata de succes a manoperei.
Cu ajutorul plasmei mai facem ceva util și anume grăbim procesul de vindecare al gingiei care acoperă adiția de os!
De unde se ia osul pe care îl adiționăm?
De cele mai multe ori materialul de adiție de os este ales de către medicul curant în funcție de specificul zonei și poate fi de origine animală (porcin, bovin), de origine minerală sau prelevat de la pacientul în sine dintr-o altă zonă a cavității orale
Doare procedura de adiție de os?
În timpul procedurii veți fi anesteziat astfel încât să nu simțiți durere iar după ce intervenția se încheie veți lua la recomandarea medicului o combinație personalizată de antialgice si antiinflamatoare, adică niște pastile care sa facă recuperarea ușoară si nedureroasă
La Deos Dental, îți redăm încrederea, stima de sine, viața socială, masticația dar și un aspect de star de cinema, un zâmbet de Hollywood, care te va face remarcat și apreciat, totul cu o tehnologie de ultimă oră, într-un climat profesionist DEOSebit.
Pacienții noștri - Prietenii noștri
Pentru noi cei de la Deos Dental jurământul lui Hipocrate este esența actului medical în sine.
Ce poate fi mai DEOSebit de atât, să faci un om sănătos și el să-ți întoarcă un zâmbet și o îmbrățișare.
Dar ce poate fi mai special când pe lângă tratarea problemelor de sănătate, îi redai unui pacient o estetică dentară perfectă, un zâmbet de Hollywood, o fizionomie ce debordează de fericire și simți în privirea lui că i-ai redat încrederea și stima de sine? Vă putem spune cu certitudine, că nu sunt cuvinte pentru a descrie acest sentiment sublim, atât de sincer și uman.
Da, pacienții noștri devin prietenii și o parte din familia noastră iar sănătatea, aspectul fizionomiei și fericirea lor este menirea noastră.
Da, fiecare pacient este un univers fascinant aparte și reprezintă cu adevărat pentru noi mai mult de o carte de vizită, este menirea și țelul nostru pentru a-i face deosebiți și pentru acest fapt ne simțim împliniți.
Tocmai pentru că ne pasă de sănătatea pacienților, vă sfătuim să nu uitați de prevenție și să vă programați de cel puțin două ori pe an la o clinică stomatologică specializată, unde după un consult cu camera intraorală și o radiografie, un doctor stomatolog prefesionist va putea constata orice afecțiune, indiferent în ce stadiu se află și să ia repede măsuri.
Nu uitați că prevenția este cel mai ieftin tratament, că dantura este la fel de importantă ca orice altă parte a organismului nostru și un zâmbet perfect este cel care vă definește fizionomia și mai ales statutul social și cultural.
Fii fericit, zâmbește DEOSebit!
De ce Clinica Stomatologică Premium Laser Deos Dental?
Deos Dental oferă toate serviciile stomatologice, are una din cele mai dedicate și profesioniste echipe de doctori stomatologi și lucrează cu cele mai moderne aparaturi din domeniul stomatologic, folosind tehnologia laserului medical, microscopul medical, scannerul intraoral, aparatul de ozonoterapie, camera intraorală, radiologie dentară performantă, pentru a avea cele mai performante și durabile rezultate, toate fără durere, puse în slujba binelui și sănătății pacienților noștri.
Protocoalele noastre medicale sunt unice, asistate de cea mai înaltă tehnologie, aplicate de una din cele mai bune echipe de medici dentiști și rezultatele medicale obținute prin aplicarea lor, ne definesc și ne obligă să fim mereu în topul celor mai performante și inovatoare clinici din țară.
Aceste protocoale medicale fără durere, sunt personalizate de doctorii stomatologi de la Deos Dental în funcție de specificul afecțiunii fiecărui pacient, pentru un tratament medical eficient, totul pentru confortul și aspectul estetic unic, al pacienților noștri DEOSebiți.
- COMPUTER TOMOGRAF
- LASER LITE TOUCH
- LASER DIODA
- PFR VINDECARE ACCELERATĂ
- TERAPIA DURERII
- PROTOCOALE DE LUCRU LASER FĂRĂ DURERE, UNICE ȘI EFICIENTE
- TERAPIA FOTODINAMICĂ
- MICROSCOP MEDICAL
- SCANNER INTRAORAL (3SHAPE)
- APARAT DE OZONOTERAPIE
- CAMERĂ INTRAORALĂ
Rubrica medic stomatolog de top - Aparitii TV
Aici poți să știi de ce buget ai nevoie pentru un zâmbet perfect
Trimite-ne radiografia dentară și vei afla ce plan de tratament ți se potrivește