Chirurgie laser

Beneficii

Beneficiile chirurgiei cu laser

Laserele oferă o îndepărtare precisă și controlată a țesuturilor afectate, reducând riscul de deteriorare a țesuturilor sănătoase din jur.

Laserele ajută la coagularea vaselor de sânge în timpul procedurii, ceea ce duce la o sângerare redusă și o vindecare mai rapidă.

Multe proceduri în care sunt folosite laserele pot fi efectuate cu anestezie minimă sau chiar fără anestezie, reducând disconfortul.

Laserele oferă un timp mai rapid de vindecare și produc mai puține cicatrici în comparație cu metodele chirurgicale tradiționale.

Servicii Chirurgie laser

Gingivectomie și gingivoplastie

Implică îndepărtarea unei porțiuni a gingiei din jurul dintelui și/sau corectarea formei și a poziției gingiilor.

Inserarea implanturilor

Laserul este utilizat pentru dezinfecția neoalveolei și în gestionarea periimplantitei, pentru a curăța gingia, osul și suprafața implantului.

Tratamentul parodontozei

Laserul ajută la îndepărtarea infecției, a țesutului necrozat, a bacteriilor și a elementelor dăunătoare din jurul zonei afectate.

Tratamentul cariilor

Te bucuri de un tratament minim invaziv împotriva cariilor, fără sunetul sau presiunea specifice frezei, și cu mai puțină anestezie.

Extracții dentare

Laserul stomatologic are proprietatea de a acționa atât pe țesuturi dure (dinte, os), cât și pe țesuturi moi (mucoasa gingivală), este bactericid și nu provoacă disconfort.

Albire dentară

Poți avea un zâmbet strălucitor dintr-o singură ședință! Laserul nu afectează structura dentară, nu încălzește dinții, și ține bacteriile departe.
Chirurgie dentară cu laser

Tratament minim invaziv cu rezultate de durată

Beneficiază de un tratament revoluționar în industria stomatologică – chirurgia cu laser.
Echipamentul laser pe care îl folosim, de înaltă tehnologie, permite un control precis al mișcărilor, reducând astfel riscul complicațiilor. Totodată, este o alternativă minim invazivă la intervențiile chirurgicale tradiționale, fiind mai puțin dureroasă și cu un timp mai scurt de vindecare.
Pas cu pas

Procesul nostru de lucru

01
Consultație cu camera intraorală
Diagnosticare precisă care oferă o imagica clară și de ansamblu proiectată pe un monitor a tuturor structurilor din cavitatea orală (dinți,gingie) Tehnologie modernă prin care atât medicul cât și pacientul văd în timp real pe un monitor toate afecțiunile dentare existente.
02
Stabilirea planului de tratament
În cadrul acestui pas ți se va prezența, în mod transparent, variante de tratamente, durata, etapele și costurile finale.
03
Efectuarea tratamentului
Urmărirea pas cu pas al etapelor stabilite în planul de tratament.
04
Control și monitozare
Controlul periodic se va face de minim 2 ori pe an pentru menținerea rezultatelor obținute.
Te așteptăm cu drag

Cum ne găsești

Telefon

0784.011.430

Email

programari@deosdental.ro

Adresă

Str. Sperantei 20 - zona Universitate, București

    Completează formularul și primești un voucher de 200 de ron cadou!

      Pentru cine vrei voucherul?

      * Acest voucher poate fi utilizat o singură dată și nu se aplică la manoperele care au beneficiat deja de o reducere.